Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 oyuncu şimdi 1 oyuncu devre arasında alınır bence.takım gaziantep maçında da puan kaybedebilir ama ondan sonra evimizde oynayacağımız maçı kazanacağız sonra da 5.hafta beşiktaş deplasmanı var ..o maçtan galibiyet bekliyorum ahan da buraya yazıyorum ..çok ciddiyim..
    nereye yazdın yazın okunmuyorrrrrr
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• fatih akyel eger sag bek oynarsa çok kötü hatalar yapar adam zaten diyor ben oynayamam sag bek diye ama yok illa hoca oynatacak sag bek .. niye çünkü adamı taraftarın önüne atacak .. taraftar zaten zor kabul etti adamı .. allah var geçen sene iyi ikili oldular göbekte ... hele gs maçında fatih çok ii top oynadı ..ama çagdaş alındı müthiş adam sag var sol var hızlı kafaya çıkıyor ilerde gol arıyor kademe muhteşem hiç böle adam kesilir mi .. ey allahım ya her gelen takımın bir orasını bir burasını kurcalıyor .. hüsnü hoca çay kahve muabbet kıymalı peynirli yiyor sanırım ...hüsnü hoca konuş biraz konuş hocayla eger seni adam yerine koymuyarsa da çok konuş en azından kendini kurtar kafa sallamakla olmaz ..

SAYGILARIMLA ...

hüsnü hoca acaba lazaroni yi yiyip kendimi geçmeyi planlıyor takımın başına .???yok canım yapmaz hüsnü hoca

Yorum

• arkadaşlar ben bu alex olayına yeni bir boyut getireyim.bence hiç inanmayın sadece zaman kazanmak için ortaya atılan iddia.ben hiçte umutlu değilim
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Basın Sözcüsü Kafkas: "Zamana ihtiyacımız var"
          Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. 2006/07 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamamanın üzüntüsü içinde olduklarını belirten Kafkas, “Aramıza katılan yeni futbolcularla iyi bir ekip oluşturduk. Ancak, sezon başı olması itibariyle daha tam hazır hale gelemedik, biraz zamana ihtiyacımız var. Camiamız böyle günlerde bize destek olmalı.” dedi.

‘Teknik ekibe ve oyunculara güveniyoruz’
          Ligin ilk iki maçında Trabzonspor’un oturmuş kadrolara sahip Kayserispor ve Vestel Manisaspor’la mücadele ettiğini hatırlatan Kafkas, “Bu iki takımın da bizden üstün olmadığı bilinse de bizim tam hazır olmayan ekibimiz karşısında biraz da hakemlerin katkısıyla puan almayı başarmışlardır. Ama biz gelecek maçlar için oyuncu kadromuza ve teknik ekibimize güveniyoruz” diye konuştu.

Dört maçlık periyot
          Gaziantepspor, APOEL, Denizlispor ve Beşiktaş karşılaşmalarıyla çok önemli dört maçlık bir periyoda girildiğini söyleyen Kafkas, “Herkesin Trabzonspor’a sahip çıkması gereken bir dönemdeyiz. Bir galibiyetle her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Bu, oyuncularımızın motivasyonunu ve kendilerine olan güvenlerini artıracaktır” ifadesini kullandı.

Deda’nın kötü yönetimi
          Kafkas, Vestel Manisaspor maçında hakem Cem Deda’nın çok kötü bir yönetim gösterdiği konusunda hakem camiası ve uzmanların hemfikir olduğuna dikkat çekerek, “Hakemin bu yönetimini formsuzluğuna ve lige hazır olmamasına bağlamak istiyoruz. Hakemlerin de insan olduğunu unutmuyor, hata yapabileceklerini biliyoruz. Fakat kendisi yaptığı hatalarla skora etki etmiş ve takımımızın puan kaybetmesine sebep olmuştur” görüşünü seslendirdi.

“Gerekli savunmayı yaparız”
          Nuri Albayrak’ın maçın hakemiyle ilgili yaptığı açıklamaların Türk futbolunun gündemine oturduğu kendisine hatırlatılan Zeyyat Kafkas, şöyle konuştu: “Başkanımız Nuri Albayrak’ın futbol geçmişi 20 yıla dayanıyor. Vestel Manisaspor maçından sonra yaptığı açıklamadan dolayı başkanımızı eleştiren futbol kamuoyu, eleştirilerine Albayrak'ın tarzının sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı olduğunu ve açıklamaya hayret ettiklerini ifade ederek başlamışlardır. Dolayısıyla gerçekten hakkımızın gaspedildiği ve Trabzonspor'un en yetkili temsilcisinin de Nuri Albayarak olduğuna göre maçtan sonra sıcağı sıcağına yanlış bir kelime kullanmış olabilir. Ama orada, hakem müsesesinin çok önemli bir müessese olduğunu, bu mesleğe adım atacak olan insanların babadan oğula, dededen toruna değil de, kendi becerisi, bilgisi, görsel başarısı ve yeteneği ile bu mesleğe adım atması gerektiğini' ifade etmiştir. Eğer kendisi PFDK’ya sevk edilirse, biz de gerekli savunmayı yaparız.”

Kemal Belgin’e kınama
          Kafkas ayrıca, bir televizyon programında Başkanımız Nuri Albayrak aleyhinde açıklamalar yapan Kemal Belgin’i de kınayarak, “Sarf ettiği hakaretler başkanımıza ve yönetimimze değil, bütün camiaya yapılmıştır. Çünkü Trabzonspor camiası onun bahsettiği sıfatlarda birini kulübün başkanlığına seçip göreve getirmez. Bizim camiamız ne yaptığının bilincinde olan bir camiadır. Bu nedenle, kendisini Trabzonspor camiasından özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

MHK’ye güven tam
          Sezonun başında hakemlerden yakınmaya başlamak istemediklerini, sadece Trabzonspor’un haklarını korumaya çalıştıklarını ifade eden Basın Sözcümüz, şöyle devam etti: “Canımızı yakacak bir fiil, Trabzonspor’un haklarını taciz edecek bir davranış olursa biz de gerekli tepkiyi koyarız. MHK’ye ve Başkanı Mustafa Çulcu’ya olan güvenimiz tam. Herşeye rağmen, dört büyük kulübün maçlarını mutlaka FIFA kokartlı hakemlerin yönetmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Brezilya’daki transfer çalışmaları
          Brezilya’daki transfer çalışmaları hakkında da basın mensuplarını bilgilendiren Kafkas şunları söyledi: “Teknik Direktörümüz Lazaroni’nin isteği doğrultusunda 1-2 oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Brezilya’daki transfer araştırmalarının halen sürmesinin sebebi takip ettiğimiz oyuncularının takımlarının finale kalması. Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Kanca bu şampiyonayı sonuna kadar takip edecek ve Lazaroni’nin kendisine ilettiği 5 isimden bir ya da iki tanesiyle Trabzon’a dönecek. Transfer yapmak için oyuncu almak istemiyoruz. Sırf bu beklentiyi yerine getirmek isteseydik 20 gün önce de transfer yapabilirdik. İzlediğimiz oyunculardan 3 tanesi finale kalan takımlarda futbol oynuyorlar. Final maçlarından sonra gerçekten takıma katkı yapacağına inandığımız futbolcu veya futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz”

‘Kaleci arayışımız yok’
          Kafkas, bir kaleci arayışı içinde olmadıklarını net bir biçimde ifade ederken, “Üç kalecimiz de başarılıdır. Diğer mevkiler konusunda, hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapmamız olasılık dahilinde” dedi. Basın Sözcümüz ayrıca, Fatih Tekke’yi transfer eden Zenit kulübünün Hüseyin’le ilgili resmi bir teklif yapmadığını da sözlerine ekledi.

Fatih Tekke’ye övgü
          Zeyyat Kafkas, konuşmasının sonunda Vestel Manisaspor maçı sırasında ve bitiminde taraftaların Fatih Tekke lehine tezahürat yapmasının, kulüp ve oyuncu için gurur verici olduğunu ifade ederek, “Kendisi kulübümüze büyük hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi çok iyi bir Trabzonsporludur. Oradan kulübümüzle ilgili yaptığı destekleyici açıklamalarla fahri kaptanlığını devam ettirmektedir” dedi.

''Lazaroni’nin kendisine ilettiği 5 isimden bir ya da iki tanesiyle Trabzon’a dönecek''

Ne demek istedi acaba....Bizim yabancı kontenjanımıza göre 1 yabancı oyuncu alma hakkımız var...Bir yabancımızı göndereceğiz ya da Yattara Türk mü oldu...

Yorum

• Buldum, şu iki yabancıyla dönme işini çözdüm!

Dikkat ederseniz Zeyyat Kafkas Kanca için 1-2 yabancıyla dönecek diyor. Yani iki yabancı alacağız demiyor. Yani olayın aslı şu ki Kanca iki aydır yiyip içip kanka olduğu futbolculardan en sevdiği iki tanesini memleketine davet edecek. Onlara Trabzon'u gezdirip gördüğü misafirperverliğe teşekkür edecek.

"Sona yaklaştı" falan denilen de bu zaten, aslında Kanca maçlarını izlediği ve birçoğunun evine misafir olduğu sol kanat oyuncularından yaklaşık 18-20 tanesini çağırmak istiyormuş ama cebinde ancak 1 veya 2 oyuncuya uçak bileti alacak parası kalmış, yarın son kez maçta futbolcuları izledikten sonra hangilerini davet edeceği konusunda son noktayı koyacakmış...
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• abi tek başına da olsa dönsün şu adam...her gün transfer ümidimiz olup hayal kırıklığına uğramaktansa bir kere hayal kırıklığına uğrarız daha iyi...

Ayrıca daha önce de defalarca söyledim...Ricardinho yu Beşiktaş alamz...
              Sobis i alabilmemiz için de Fatih ten gelen tüm parayı harcamamız lazım ama bu para 1-2 yıl içinde bize mutlaka geri döner...Sobis dünyanın en önemli genç yıldızı şu anda...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bordo-Mavililer'in yıldızı Fatih Tekke'yi rekor bir ücretle alan Rusya temsilcisi Zenit, önceki gün bir kez daha Trabzonspor'un kapısı başka bir yıldızı için çaldı...
                Bordo-Mavililer'in yıldızı Fatih Tekke'yi rekor bir ücretle alan Zenit'in, önceki gün takımın yeni kaptanı Hüseyin Cimşir için verdiği resmi teklife yönetimden olumsuz yanıt çıktı!..
                Hüseyin'in maç kasetlerini izleyen Advocaad, Fatih'ten çok memnun kalınca bir Türk futbolcunun daha alınmasını yönetime bildirmişti. Fatih'in olumlu not verdiği Hüseyin'in Trabzonspor ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Yorum

• eğer hüseyini istiyorlarsa ben takas yapalım derim kalecilerini alalım. yedek kaleci de olur. eksi 30 derece de uçan kaleci burda ışınlar kendini

Yorum

• Ulusoy, Yattara ve Nobre'nin Türk vatandaşı olmasıyla girişimlerin bulunduğunu söylemişti
                    Nobre Türk vatandaşı olursa Yattara için Türk vatandaşı olması için girişimler başlar.
                    Faruk Kanca'da İki yabancı oyuncuyla döner.

İki yabancı oyuncunun transferinin hikayesi

Sobis'i tek geçiyorum. Faruk Kanca Sobis'i sahada görmüşmüdür.
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 15.08.2006, 18:28.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Demek oluyorki Yattara'da Türk vatandaşı olacak. Kanca İki yabancı oyuncu ile gelecek. Alex diğeride Marcinho olsun.

Szymek'inde Türk Vatandaşı olması için girişimler başlarmı ?.
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 15.08.2006, 19:05.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Trabzonlu olmak atrıcalıktır

meraba arkadaslar.....

ben ilkez yazıyorum ve uzun zamandır sizi ve vasıtanızla TRABZON'umu takip ediyorum.(özellikle faruk kanca muhabbeti çok iyidi

arkadaslar ben de en az sizin kadar transfer mevzuunu merak ediyorum.ama benım dikkatini çeken başka bişeyde var.özellikle yattaradan sonra bizlerde(TRABZONSPOR SEVDALILARI)da yabancı futbolcu beyenemme durumu söz konusu olmaya başladı(kendi görüşüm)

ya arkadaslar TRABZON bundan çok diil 5 sene oncesine kadar jarro,da silva.. vs gibi bi çok 3. sınıf topcuya emanetti.ama şimdi brazilyanın en önemli takımlarında ilk 11 oynayan futbolculara bile tereddütle yaklasıyoruz.demek ki bizlerde TRABZONSPORumuzun yapabiliceklerinin farkındayız...(birileride farkında olsa )(YÖNETİM!!!!!)

umarım yönetim FATİH SULTAN'ı satıp marcelinho yu alarak takımı ne kadar güçten düsürdügünün farkındadır....

Bu yuzden bi sol kanat alıncaksa bu takımı tekrar fatih li düzeye sokabilicek bi futbolcu olmalı!!!(marcelinho+(gilberto)=FATİH SULTAN TEKKE yapabilir bunun dısında bencede herhangi bi futbolcu o boslugu dolduramaz ....

herkeze saygılar....TRABZONSPORLUU

Yorum

• afrika kupası yüzünden lig ortasında afrikalı oyuncular ülkelerine de gider libertadores yüzünden trabzon transferi de bekletebilir.. olur böyle şeyler takmayalım kafaya .. sonu hayırlı olsun

Yorum

• nobre türk vatandaşı olduğuna göre yattarada olacak demektir bu yani 2 yabancı alıcaz jeffeide gönderin alalım 3 yabancı

Yorum

• Arkadaşlar abartmayalım isterseniz bir yabancıdan fazla alacaklarını sanmıyorum.Tabi onu da alırlarsa!!
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• 1 yabancı alalım ve transfer kapatalım.biz transferdi şu gelecek bu gidecek derken trabzonsporu mahvedip küme düşüreceğiz.adam her maça başka 11 le cıkıyor ne takım düzeni var ne de futbolcularda bir takım oyunu anlayışı.eldeki bu deyip en iyi kardoyu sürsün ve herkes beklentilerini duvara assın.transfer dediğin sezon ve avrupa kupaları baslamadan yapılır hazırlık maclarıyla takım oturur ve lige kupalara hazır baslamayı umar.biz hersene tersını yapıyoruz ve yeter artık demeliyiz.
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Yükleniyor...
                                X