Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ceni ve gilberto'yu alın, bilmiyorsan Pascal'ı al.

Lemi beni affet
    lemi ve ekibi 3 ay kalmamismiydi brezilyada..kanca daha 1.ayini doldurdu.haksizlik ediyoruz sanki
    o oranin vatandasi olsun bizde de aurelio olmus ne olacak..bu arada pascali alsinlar
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• SOL KANADA GİLBERTO

İLK SIRADA, DA SİLVA UEFA Kupası'nda Apoel FC karşısında tur için avantajlı bir skor almayı başaran Trabzonspor'da gözler yeniden transfere çevrildi. Bordo-Mavililer, tur atlanması halinde diğer turlarda sıkıntı çekmemek için en azından bir oyuncuyu daha kadrolarına dahil edip transferi kapatmayı planlıyor. Transfer taarruzunu 3 koldan sürdüren Bordo-mavililer, özellikle Hertha Berlin'in yıldızı Gilberto Da Silva'nın transferini gündeminin ilk sırasına aldı.
      İNDİRİM BEKLENİYOR Daha önce yıllık 1.5 milyon Euro isteyen Brezilyalı oyuncunun 1 milyon 200 bin Euro'ya kadar indiği öğrenilirken, Alman kulübünün 3.5 milyonluk bonservis bedelinde indirim yapması halinde bu transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi. Sol kanatta forma giyen ünlü yıldızın transferinde, Hertha Berlin'den takım arkadaşı olan vatandaşı Marcelinho'nun etkin rol oynadığı, Gilberto'nun, "Marcelinh
      o ile aynı takımda forma giymek istiyorum" diye açıklama yaptığı öğrenildi.
      JEFFERSON SORUNU Kaleci konusunda sorun çıkaran Barthez'den büyük oranda vazgeçildiği ve daha önce her konuda anlaşılan Hırvat kaleci Pletikosa ile yeniden bağlantıya geçildiği belirtildi. Yönetimin bu konudaki tek sıkıntısının, Jefferson'u kiralayacak kulüp bulamaması olduğu belirtildi. Daha önce anlaşılan Kayserispor'un bu karardan vazgeçtiği, Sakaryaspor'un ise yabancı kaleci transfer ettiği kaydedildi. Bu arada bir aydır Brezilya'da bulunan Faruk Kanca'nın özellikle Internacionelli Alex ve Sao Paulo'dan Mineiro'dan birinin işini bitirmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

• değişen bir şey yok arkadaşlar laf olsun diye karadeniz gazetesi dünkü haberin bir kopyasını farklı ağızdan yazmışlar

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lemi ve ekibi 3 ay kalmamismiydi brezilyada..kanca daha 1.ayini doldurdu.haksizlik ediyoruz sanki
          o oranin vatandasi olsun bizde de aurelio olmus ne olacak..bu arada pascali alsinlar
          Aurelio mehmet oldu. Kanca da "Faruk brito dos santos prezares"
          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• faruk ronaldinho olmasinda
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              taktiniz Kanca'ya haaa

hepimizi utandiracak, görürsünüz ...
              Valla bu kadar bekledikten sonra Pele yi getirirse ancak o zaman utanırım...
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak oflu_61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hacıosmanoğlu çok fena konuşmuş yine www.superspor.com görüntülü olarak hemen izleyin arkadaşlar çok fena kızmış
                Müthiş konuşmuş.Lazaroniye'de sallamış bayağı.Açıkça Symek'ten bahsediyor.Domino taşı gibi takımlan oynanmaz filan demiş.

Son sözü alkışlamaya değer.Biz sülük insanlar değiliz sülük gibi oynamak bize yakışmaz.

Yorum

Ricardinho yu bırakın kanca iyi bir oyuncuyla dönsün takıma destek olmalıyız bjk kimi alırsa alsın başka oyuncu mu yok yapmayın arkadaşlar artık destek olalım şu takıma
                  biz her zaman destek oluyoruz zaten..bu takım bizim ve başka Trabzonspor yoook...Ama ne yazıkki bu yönetim tarafından çok kötü kazıklandıık...Bütün herkese rezil oldum...söylediklerimi tükürdüklerimi yalıyorum şimdii...Bu kadar acizlik olmaaaz...Başarılı takım kurmak 16 tane transfer yapmakla olmaaz..Eksik olan yerlere düzgüm3-5 tane adam alırsın olur biter yaaaa... Ben kendi adıma konuşuyorum o zaman... Bu yönetim beni rezil etmiştrii...Ligin ilk maçını ve Kıbrıstaki maçı seyrettikten sonra ağzımdan hele hele bneim ağzımdan 5-6. lık için oynarız dökülüyorsa o zman varın sonunu siz düşünüün... 20 senedir bu takımı takip ediyorum ve ilk defa bir sezon öncesi bu kadar karamsarıım...İnşaallah zaman beni haklı çıkarmaaaz.... Ama ne olacakki, bu saatten sonra Hasanı,Hüseyini, Çağdaşı, Celaalettini, vb..topçuları da değiştiremeyizkiii......((((

UYAN BYÜK TARBZONSPOR TARAFTARI....
                  BİR İNSAN BU KADAR AÇIK VE ALENEN ALDATILMAAAZ....
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Hiç masal bilmiyordum, bir tane öğrendim. Transfer masalları. yeğenlerime anlatacağım.
                    Böyle mesajlar yazdığıma ben bile inanamıyorum.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Hacıosmanoğlu, bu mantığın, bu mantalitenin değişmesi gerektiğini de vurgulayarak, "Bunu değiştirecek olanlar da bu kulübün başkanı ve yöneticileridir. Bunu değiştirme konusunda bir takım çabalarımız da olacak. Bunu artık heryerde seslendireceğim. Camia bizden bunu bekliyor. "Biz silik insanlar değiliz ve böylesine silik futbolu da kendimize yakıştırmayız" dedi.

İ.ETHEM HACIOSMANOĞLU
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• HACIOSMANOĞLU
                        geçekten müthiş bir adam adam gibi adam hemde ilerde başkan olmasını çok istiyorum ahmet ağaoğlu la beraber sayitoğlu böyle konuşsa ya tabi yemez!

Yorum

• çok güzel konuşmuş. ben de dinledim haberlerde. adama sormazlar mı "kardeşim bu adamı bu takımın başına sen getirmedin mi " diye. ipe sapa gelmez bir dolu adamla bu takımı doldurmadın mı diye. fatih'i yollamadın mı, ağustosun ortasına gelinmiş lig başlamış hala adam neden alamadın diye. sonra getirdiğin gariban adama yüklen de yüklen. suç senden çıksın da kime giderse gitsin. ayıptır. iyi konuşmuş diyenlere de ayıptır kusura bakmayın.
                          İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• lafla olmaz

madem ikinci maçta teknik adamı eleştirecekti , doğru düzgün bir teknik direktör ile anlaşsaydılar.helehele fenerden kovulan bir teknik direktörle hiç değil.icraat makamında onlar oturuyor sonra taraftar gibi ağlıyor ,medyanın önünde hiç yakıştıramadın hacıosmanoğluna....
                            bunun adı ilkesizlik beyler....:
                            Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
                            Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
                            Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
                            Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

HACIOSMANOĞLU
                              geçekten müthiş bir adam adam gibi adam hemde ilerde başkan olmasını çok istiyorum ahmet ağaoğlu la beraber sayitoğlu böyle konuşsa ya tabi yemez!
                              Artık konuşmak değil iş yapmak zamanıdır.Yönetimin içinde olan birisinin eleştirdiği kadar iş yapması veya yaptırması da gerekir.Yoksa sayın Hacıosmanoğlu hep konuştukları ile kalacak.Taraftarların laf üretmekten çok iş yapan yöneticilere ihtiyacı var. Sahada kazanan takımı oluşturduğunuz zaman konuşmaya bile gerek kalmayacaktır. Yönetimin içinde olan birisi olarak yapılan ve yapılacak transferlerin sorumluluğu diğer yöneticilerde olduğu kadar sayın Hacıosmanoğlu'nda da vardır. Hacıosmanoğlu konuştukca yönetim de gündem olarak rahatladığını görüyorum. Kendisini samimi buluyorum ve transfer sezonu bitene kadar gündem yapacak konuşmalar yaparak kendisini de yıpratmasını istemiyorum.

Ha....aklıma gelmişken yeminler olsun Trabzonspor Kulübü transfer komitesini bordomavi.net üyelerinden oluştursa hersene kesin şampiyon oluruz.
                              MUSTAFA DOST

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok güzel konuşmuş. ben de dinledim haberlerde. adama sormazlar mı "kardeşim bu adamı bu takımın başına sen getirmedin mi " diye. ipe sapa gelmez bir dolu adamla bu takımı doldurmadın mı diye. fatih'i yollamadın mı, ağustosun ortasına gelinmiş lig başlamış hala adam neden alamadın diye. sonra getirdiğin gariban adama yüklen de yüklen. suç senden çıksın da kime giderse gitsin. ayıptır. iyi konuşmuş diyenlere de ayıptır kusura bakmayın.
                                Tartışmamak ümidiyle ...

1- Teknik Direktörü İ. Hacıosmanoğlu getirmemiştir , bilakis ispanyada değişik t.d adaylarıyla görüşürken Lazaroni transferi gerçekleşmiştir .

2-Bu bahsettiğin ipe sapa gelmez transferlerin hiç birisinde İ.H. nun hiç bir katkısı olmamıştır , zira kendisi transfer komitesinde ki görevinden istifa etmiştir .

3- Bu transferlerde etkili bi rolü olmadıgı gibi Kaptanın gitmesinde de en ufak bi rolu oldugun düşünmüyorum ( benım düşüncem ) Kaptan sayın başkanımızın kurbanı olmuştur kanımca.

4-Ayrıca transfer komitesinde değildir ki adam alsın getirsin transfer komitesi üyelerimiz ( Faruk KANCA namı diğer "KANCALİNHO " ) Brezilya da tatillerini bitirir bitirmez djkay-jun ayarında bi topcuyla gelirler inşallah futbolcusuz dönme ihtimaline de kendimizi hazırlarsak süpriz yaşamamış oluruz

5- Bu konuda kimseyi savunmuyorum bence yaptığı açıklamalar oldukça yerinde ....
                                En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 00:51.
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Çalışıyor...
                                X