olaya bakın ya barthezi isteyen fiorentina rennes gibi kulüpler var bunların arasında en fazla parayı veren bizmişiz biz enayimiyiz pletikosa gibi bi kaleciyi tolgadan gelecek paranın yerine yada 500 bin euroya kiralamak varken niye bartheze dünyanın parasını verelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tolga transferi içinde gs. tolganın alış değerini düşük göstermiş diyorlar...doğru mudur acaba? (biz daha az para alalım diye)
ayrıca dediğinde haklısın... niye bartheze o kadar para veriyoruz öbür adam dururken.. hem barthez çok çok 1 ya da 1.5 sene oynar..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ya yönetim kapılmış yıldız avına. Bize ne yarar Barthez. Kariyeri bitmiş harif, evet güzel kurtarışları var ama çok hata yapabiliyo. Bize sağlam az hata yapan takımı motive edebilen kaleci lazım. Mondragona bakin herif ligin en iyi kalecisi sayılır Gayselerin kaç maçını kurtardı.
Arkadaşlar ben geçen sezon yediğimiz tüm gollerin nerdeyse hepsini bidaha izledim ve Cafersonun çok hatası yok çoğunda. Evet, insan diyo ulan bitane 1-1 pozisyon kurtar ama yediği gollerde çok hata yok. Bi BJKnin son golü var, Akin freekick den atıyo Bobo kafayı vuruyo ondan harıç çok kötü golleri yok. Fazla maç izleyemedim geçon sezon onun için 90 dklık performansını değerlendiremicem.
Şu maçı bi izleyin baya iyi kurtarışları var. Hele 3:35de herif resmen uçuyo havadaki topu yakalıyor.
Yorum
-
NYTRE Tolga kiralandığı için bz avucumuzu yaladık diye biliyorum. Samanyolu Spor haberleri de 5 para etmez. fubu ya almadıkları topçu kalmamıştı. tipik fubu yalakası. Bir haberin yanlış ve yalan çıkmasını anlayamıyorum. düşünsenize ABD İRAN a saldırdı diye bir haber yapacaksın sonra ortada saldırı falan yok. zamanla unutulacak. Bu habercilik değil dedikodu culuk spor sözde haber programları dedikodu yapıyor. fotomaçın adını da yakında papatya falan diye değiştirirler. bence şu anda televizyonda spor haberi yapan kanal yok. sadece spekilasyon. o yüzden resmi siteden başka bir şeye inanmayın derim.sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir sol acik kim olursa olsun getirsinler artik, ricardinho ne kadar iyi bilemem ama genelde olumlu deniliyor, gelirse fatih tekkenin ayrilmasina ragmen bu sezon hadi olmadi gelecek sezon sampiyonluk bekliyorum.
161 % destek
Yorum
-
ikimisi arkadaslar hatirlar bi ay önce per mertesacker yamisdim bu topice
evet görünüse göre mertesacker nin transferi bremen olmiyacak gibi hatirlarsagniz seneye kontratinda 750 getirene gidebilir opsiyonu var kontratinda
hannover 4-5 milyona satmaya hazir bu usagi alalim daha gol yeme gibi sorunumuz olmaz 2 sene sonrada 20 milyona satariz almanyanin 1 numarali stoperi dünya sampiyonasinda saaten izlemissinizdir hem bi star daha almis oluruz hemde stepanov ve mertesacker gibi bi ikiliyi kimse gecemez hem havadan hem karadan bide önlerinde hüseyin varken anlatmam yani gerekmez soldada gökdenizi oynatiriz yani benim isteyecegim transfer mertesacker"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikimisi arkadaslar hatirlar bi ay önce per mertesacker yamisdim bu topice
evet görünüse göre mertesacker nin transferi bremen olmiyacak gibi hatirlarsagniz seneye kontratinda 750 getirene gidebilir opsiyonu var kontratinda
hannover 4-5 milyona satmaya hazir bu usagi alalim daha gol yeme gibi sorunumuz olmaz 2 sene sonrada 20 milyona satariz almanyanin 1 numarali stoperi dünya sampiyonasinda saaten izlemissinizdir hem bi star daha almis oluruz hemde stepanov ve mertesacker gibi bi ikiliyi kimse gecemez hem havadan hem karadan bide önlerinde hüseyin varken anlatmam yani gerekmez soldada gökdenizi oynatiriz yani benim isteyecegim transfer mertesacker.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemertesacker ile stepanov yana yana düsünemiyom..
iyi olur da yönetim ille de sol diye tutturdu..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetime yakin birisi olsada anlatsa olayi 5 milyon a degmezmi???
bizde iyice cavcavlaştık
alım satım yapmayı düşünüyoz
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerüyamda jeffersonun hatalı goller yiyip yenildigimizi gordum(bacak arasından yiyo,elinin altından kaçırıyo)inşallah bugun boyle bişe olmaz biran önce Pletikosa getirilsinde kurtuluyum bu kabuslardan ya
(Önemsiz bir sakatlık olsun ama canı yanmasın nede olsa oda bir TS'lu....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda Jefferson'un hatalı goller yiyip yenildigimizi gördüm (Bacak arasından yiyor,elinin altından kaçırıyor). İnşallah bugün böyle bir şey olmaz bir an önce Pletikosa getirilsin de kurtulayım bu kâbuslardan!
Bir dakika yahu! Bu forum gerçek mi? Şu an rüyada mıyım, uyanık mı? Öff be! Matrix psikozu başladı...
Yorum
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 e al 10 a sat ::::::::
bizde iyice cavcavlaştık
alım satım yapmayı düşünüyoz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum