Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ricardinho'yu getiremez kanca gelse müthiş topcu
    minerio denen adam kim ya öle dandirik adamı da almasınlar
    sayelerin de tüm brazilya ligini tanımış olduk hangi takımda kim var
    mevkisi neresi vs...
    ark mineiro gercekten harika bi topcu hatta dünya sampiyonasinda kadrodaydi dandik yanlis oyuncuya diyon dünyanin en iyi ön liberolarindan biri
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Transfere noktayı koysunlar artık son hamleler olduğu için gaza gelip yanlış transfer yapmazlar inşallah minerio tanımıyorum.
      okadar İyiyse alsınlar prensipte anlaştıklarını duydum manisa maçına yetişebilirmiş.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Şu "duyan" arkadaşlar nereden duyduklarını da bizimle paylaşsalar?
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• inschallah hayal kirikligina ugranmaz.

beklentiler hep ricardinho üzerine simdilik.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu "duyan" arkadaşlar nereden duyduklarını da bizimle paylaşsalar?
            Yerin kulagı var demişler

şaka bi yana.

karadeniz gazetesi mossoro ile anlaşıldıgını yazmıs.Barthezle görüşülüyormus ya da pletikosa gelecekmiş.

3 isimden hangi ikisi gelirse gelsin çok ii olur.

İki kaleciyide aynı anda alabilir bizim yönetim tabii işin bide bu yönü var
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Ricardinho gelirse sampiyon olma ihtimalimiz inanilmaz sekilde yukselir. Insallah gelir. Minerio hakkinda bi bilgim yok, ama arkadaslar o kadar ovuyosa demekki bise vardir adamda. Denilsona sicak bakiyodum ama herif kariyerinde hic bise yapmamis, bide biraz yaslanmis. Transferi cok riskli olur. Bu gecen 3 isim olmazsada kim olursa olsun, kaliteli bi orta saha alinmasi lazim. Isimlerden istek siram:

1.Ricardinho
              2.Minerio
              3.Denilson
              4.Wagner Lovemi kim olacaksa olsun.

Arkadaslar Wagnerlen Mossoroya ne oldu?? Transferlei yattimi?

Yorum

Transfere noktayı koysunlar artık son hamleler olduğu için gaza gelip yanlış transfer yapmazlar inşallah minerio tanımıyorum.
                okadar İyiyse alsınlar prensipte anlaştıklarını duydum manisa maçına yetişebilirmiş.
                tek sorun iste hic aslinda adam lazim olmayan bi yere alinacak vede yasli bundan bence o alinmaz ama yani gercekden iyi bi oyuncu aureliodan cok daha iyi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ricardinho gelirse sampiyon olma ihtimalimiz inanilmaz sekilde yukselir. Insallah gelir. Minerio hakkinda bi bilgim yok, ama arkadaslar o kadar ovuyosa demekki bise vardir adamda. Denilsona sicak bakiyodum ama herif kariyerinde hic bise yapmamis, bide biraz yaslanmis. Transferi cok riskli olur. Bu gecen 3 isim olmazsada kim olursa olsun, kaliteli bi orta saha alinmasi lazim. Isimlerden istek siram:

1.Ricardinho
                  2.Minerio
                  3.Denilson

kancaya sorsan en iyisi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kancaya sorsan en iyisi
                    Arkadaşlar Faruk Kanca yaşama belirtileri gösteriyor mu?

Mesela Türkceyi,Türkiyeyi,Trabzonsporu falan hatırlıyor mu acaba?
                    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ricardinho gelirse sampiyon olma ihtimalimiz inanilmaz sekilde yukselir. Insallah gelir. Minerio hakkinda bi bilgim yok, ama arkadaslar o kadar ovuyosa demekki bise vardir adamda. Denilsona sicak bakiyodum ama herif kariyerinde hic bise yapmamis, bide biraz yaslanmis. Transferi cok riskli olur. Bu gecen 3 isim olmazsada kim olursa olsun, kaliteli bi orta saha alinmasi lazim. Isimlerden istek siram:

1.Ricardinho
                      2.Minerio
                      3.Denilson

Vayyy radyo programı gibi oldu.
                      Evet Brezilya listesindeyiz top 5 de dördüncü sıra degerli dinleyiciler Wagner söylüyor Love....

Bu arada bu parça tüm Trabzonsporlulardan rio sahillerindeki Faruk Kancaya gelsin...
                      İşte BMN!*

Yorum

• bu brezilyaya giden gelmio arkadas ...samba kursumu görüyo bizim kanca, yada ciplak ayakla sahillerde top kosturuyo kendisini yetistirip sol acil icin en iyi benim demeye getiriyo heralde kancadinho...baskan farkinda diil, adam transfer yapmio inadina iste en iyi alternatif benim dio ama bizim baskan uyuyo...saka maka harbi basina bi is gelecek oralarda , sonra basacaz brezilyayi

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu "duyan" arkadaşlar nereden duyduklarını da bizimle paylaşsalar?
                          samanyolu tv de spor haberinde duydum.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

samanyolu tv de spor haberinde duydum.
                            müslüman kanal yalan söylemez yani dimi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar Faruk Kanca yaşama belirtileri gösteriyor mu?

Mesela Türkceyi,Türkiyeyi,Trabzonsporu falan hatırlıyor mu acaba?
                              tam yatmak üzere, bu ve diger yazilarla uykum kacdi, haha :--)

bare bu sezon ayni gecen sezon yapilanlar tekrarlanmasa, neydi o gecen yaz kac kisi gece nerdeyse sabahlara kadar brezilyada site birakmadik, bilgi edinmek icin, nerdeyse lazaroninin tercümani olabilecek seviyeye geldi bazilari -haha

gelecek sezon acaba neler olacak dersiniz ? arjantin turumu ?
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                müslüman kanal yalan söylemez yani dimi
                                Walla bilmiyorum yalan yada doğru en azından söylüyor. Diğer kanallar dan haber de alamıyoruz.
                                Samanyolu iyi gene Ahmet ağaoğluda çıkıyor spor zamanında
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Çalışıyor...
                                X