Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz yıllarca Brezilyada lemiyi gezdirdik transfer yapsın diye geldi Brezilya milli takımında oynayan adamlar iyi dedi. Şimdi bir yönetici gitmiş tatil yapıyor. Bizde yok ts üyeliği yok dergi üyeliği yok ts klüp formaları onlar bunlar takım para kazansın diye çaba gösteriyoruz. Artık başkanın yüzünü bile görmek istemiyorum başkanın değil hiçbir yöneticinin yüzünü görmek istemiyorum. Umarım adam gibi transfer yaparlarda bizi mahçup ederler. Gerçi bunlarda o beceri nerde ya. Marcelinhoyu yaptıkları için ufakta olsa içimde bir ümit var.

Yorum

• Bence bizim yöneticiler işi bilmiyor ezikbahçe brezilya'ya gitmeden 2 topçu alıyor Bizim Kanca 1 aydır bir futbolcu alıp gelmedi.Brezilya'ya giden herhalde sao poula'da güzel kızlarla tatil yapıyorlar galiba.Biz en iyisi Faruk Kanca'nın hanımına haber verelimde bir an önce Faruk Beyi çağrsın ozaman kesin bir futbolcu ile gelir yoksa brezilyadan gelmeye hiç niyeti yok.Ekmek Trabzonspordan yemek Faruk Kanca'dan ne güzel
      hasan gökçe

Yorum

• abi sanki marselinyou aldıalrda bi iş yaptılar adam uefa macında oynamııcak ...düşünsenize bugunkü tkaımdan marselinyoyu da cıkar musayı da cıkarr..musa kötü diyorsunuz ama musa o kötü haliyle geldi idmana cıkmadan maca cıktı artık kalanları si düşünün o halde onbire girdiyse demek ki takımkda adam yok..ve uefa macındsa oynamııcak unlarr yazıklar olsun yönetime liste bildidikten 1 gün sora transferlei yaptınız kasıtlı mı yaptınız bu işi bilmiyorumm akıldan mı mahrumsunuz bilmiyorum adamları avrupa macında oynatamı,adıktan sora ne işe yarar hiç düşünmediler mi acaba ne olcak diee listelerin son gününnde yapsaydılar baree transferleri ama yok bu adamlar resmen kötü niyetlii adamlarrr...

Yorum

• Yönetim sakın paraya kıyıp transfer yapmayın yoksa mazallah bu takım şampiyon olur....
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu takım kaleciiiiii diye bagırıyor arkadaşlarr...topu alamıyosun bi hamle bile mi yapılmaz hiçbi topa arkadaşlarr kalecinin üstüner gelmeyen bütün toplar gol olacakk böyle giderse..adam sadece üstüner gelen topları tutuyo onları da 2 hamlede tutuyoo..acil kaleci lazımmmm

Çok merak ediyorum bugünki maçı izleyipte takımın sıkıntısının kaleci olduğuna nasıl kanaat getirdin??? Sana almanya 3 lig takımlarına gol atıp hiçbir süper lig kariyeri olmayan cem demiri hatırlatırım maçı izlediysen tabi bence jefften önce kulübeye çekilmesi gereken başkaları var bu takımda...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu takım kaleciiiiii diye bagırıyor arkadaşlarr...topu alamıyosun bi hamle bile mi yapılmaz hiçbi topa arkadaşlarr kalecinin üstüner gelmeyen bütün toplar gol olacakk böyle giderse..adam sadece üstüner gelen topları tutuyo onları da 2 hamlede tutuyoo..acil kaleci lazımmmm
              sadece takım değil biz de bağırıyoruz arkadaşım merak etme. kaleye çekilen her şutta tedirgin oluyorum, bir adam kalede hiç mi güven vermez ya. bugünkü maç hakkında konuşmuyorum, kayserili topçular şutları dağa taşa atmasalar 5 de yerdi adım kadar eminim. ne topa çıkşı çıkış, ne topu alışı güven veriyor, ne bir açı daraltma, ne bir yan top alma. hiç bir şeyi "Ben kaleciyim arkadaş" demiyor.
              sezon başladı bizi hala bir Marchelinho'yla avutmaya çalışıyorlar. onun dışına 7-8 adam aldık ama toplasan bir adam etmez. yanlış transferler yapıldı. kulübümüzün paraları heba ediliyor. eksik yerlere hala kimse alınmadı. sol kanadın durumu eskisinden de kötü. takımın kendisi son sezonların en kötü performansını sergiledi bu gece, biz hala bağırıyoruz "kaleye adam, sola adam". bu saaten sonra adamı alacaksın da, takıma alışacak da, form tutacak da oooohooo. üç ay beklediniz. bu kadar insanı beklettiniz. bakın lig başladı şimdi takım eskisinden de kötü. övünün eserinizle ne diyeyim ooooooof...
              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• az alkmarda oynayan birisi var şota diye seneye kontratı bitiyor ..az bi bonservisle kapatırız ne dersiniz 33 yaşında
                Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
                DAHA İYİSİ YOK
                ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• yüzü şekilden şekile giriyo nası kastırıyo 33 yaşında aslanım benim tam bize göre hem gençlere bişe öğretir lidersiz kuzu gibi kalmasınlar
                  Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
                  DAHA İYİSİ YOK
                  ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• Kalecimizin(!) geldiği günden, belki de doğduğu günden, beri iki küçük eksiği var: 1. Yer Tutmak, 2. Top Tutmak. Bu ikisini yapamayana kaleci denmez ya neyse. Kaldı ki tek derdimiz kaleci de değil. Eksik çok. İlk on bir de oynayabilecek on bir adet oyuncuya, bir hocaya bir de yönetime ihtiyacımız var. Bu üçünü bir arada bulduğumuz an şampiyonluk çantada keklik.

Bakın ne kadar kolaymış!...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalecimizin(!) geldiği günden, belki de doğduğu günden, beri iki küçük eksiği var: 1. Yer Tutmak, 2. Top Tutmak. Bu ikisini yapamayana kaleci denmez ya neyse. Kaldı ki tek derdimiz kaleci de değil. Eksik çok. İlk on bir de oynayabilecek on bir adet oyuncuya, bir hocaya bir de yönetime ihtiyacımız var. Bu üçünü bir arada bulduğumuz an şampiyonluk çantada keklik.

Bakın ne kadar kolaymış!...
                      Abi sabah sabah karnıma ağrılar girdi yemin ediyorum Biri beni durdursun yazıda yazamıyorum gülmekten...

Yorum

• şota hala alkmardamı ben ispanya ikinci ligine transfer oldu diye duymustum

Yorum

• evet son anda gitmedi kontratini uzatti bu adamin yani dahada sagi solu belli olmuyor basarisinin sirri
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hani 2.yıldız nerde?????illede yıldız gormek için geceyimi bekliycez

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok merak ediyorum bugünki maçı izleyipte takımın sıkıntısının kaleci olduğuna nasıl kanaat getirdin??? Sana almanya 3 lig takımlarına gol atıp hiçbir süper lig kariyeri olmayan cem demiri hatırlatırım maçı izlediysen tabi bence jefften önce kulübeye çekilmesi gereken başkaları var bu takımda...
                              o ayrı bi sıkıntı ben hepsini söyleyip de fazla moral bozmaak istemedim en önemli yet kale ama ya adam hiç mi hamle yapmazz yaa....

bakın arkadaşlar iddaa ediyorum kaleyi tutan ve jeffersonun üztüne gelmeyen topların %80i gol olacak bu adam oynadıgı sürece...

Yorum

• trabzondaki arkadaşlar ne olur şu yönetime avni akerdeki ilk maçta tepkinizi gösterin artık.. bu ne ya resmen dalga geçiyolar. Güya brezilyada transfer pazarlığı yapıyorlarmış(!) Pazarlıkta habire fiyat artarmı be bu kadar beceriksizlik olmaz. Yapamıyorsanız bırakın bizide fıtık etmeyin.. Yıldız alcaklarmış şampiyon olacaklarmış.. Yıldızını sat adam ol sonra utanmadan ben aldım diye çık ortaya ayıp ya.. yok ya biz daha şampiyon olmak için çok bekleriz.. sıradan bi anadolu külübüyüz artık. mazimizle avunan bi takımız. Yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere binlerce lanet osun
                                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X