Laybano desen inanirdim ama tanidik olunca inanmadim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
<div id="Baslik">Albayrak: Tekke F.Bahçe'ye gitmeyecek</div><div style="overflow: ; height: 5px;"></span></div> <div id="onyazi">Trabzonspor
Başkanı Nuri Albayrak, yıldız oyuncu transferinde sıkıntı
yaşamadıklarını, ama dengeleri bozacak transferlere de sıcak
bakmadıklarını belirtti. Albayrak, Fatih Tekke'nin yurtiçinde bir
takıma transferinin ise söz konusu olmadığını kaydetti..
kaynak ajansspor.com
bir arkadasin burada dedigi gibi: "bozun artik su dengeleri" hangi dengelerse? ne dengesi mengesi yav? iyi oynayan cok kazanir o kadar basit. bir sene dengeyi bozan transfer kadar oynasinlar alsinlar parayi. dengeleri bozmak istemiyormus... mus...musmula
</div>
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Baskana tavsiyem. Hem dünya yildizi, dünyaca taniniyor. Hem de takim içi dengeleri kessinlikle bozmaz, çok uyumludur. Iste gol atarkenki sevinci:
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Baskana tavsiyem. Hem dünya yildizi, dünyaca taniniyor. Hem de takim içi dengeleri kessinlikle bozmaz, çok uyumludur. Iste gol atarkenki sevinci:
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Hem denge saglanmis olur hemde 2 sahane transfer! [img]smileys/smiley32.gif[/img] Insallah baskanimiz bu ise el atar.
Edited by: GuildWars"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
ya bu takim bu kadroyla devam etcek diom nie anlamionuz bunlar alamaz adam
jeff-stepanov-lee-çagdas-F. Akyel-yattara-symek-gökdeniz-jun- tekke-umut olur artik kadro yada umut veya jun un yerine hüseyin
hayatta transfer falan yapamaz bunlar birakin umut beslemeyi"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
yalanci yönetim istemiyoruzverilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz dengeleri bozmama bahanesiyle bizi kandirmasinlar surda 5 günümüz kaldi hala çikip çok kaliteli bi kadromuz var diyo bu sene ne durumlaradüstügümüzü herkes biliyo bu kadro o kdar kaliteli ki ligten düsen diyarbakirdan 3 tane yiyip gol atamiyo deplasmanda galibiyeti olmayan ankaraspora avni aker cehenneminde 90 da 2-1 öndeyken 3-2 yeniliyo nasil cehennemse daha düzgün bi stadimiz bile yokayni sekildeuefaya oynadigimiz için yenmemiz gerekenkayseriye karsi 2-0 öne geç 10 dakikada skor 4-2 gençleri yenmemeiz gerekiyo yeniliyoruztarihin en kötü sezonlarinda biri hala daha çikip kadro iyi yeterli 2-3 takviyeyle sampiyonluga oynariz diyolar iyi kadro buysa kötüyü düsünmek istemiyorumhadi ligi geçtik son sezon avrupadan nasil elendigimizi harkes biliyo tolga gitti yerine bi adam almadilar neden mi tabi ki kadro her zaman ki gibi yeterli bi rum takimina elendik bundan daha büyük bi üzüntü olamaz bunlari tabi ki yazmak istemezdim ama yönetimin su an ki durumu bana ancak bunlari hatirlatiyo kusura bakmayin
Yorum
Yorum