Mustafa Keceli tamam mi?!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeçeliyi aldık güzel ama şartları çok merak ediyorum 3 futbolcu + 1 milyon euro falan değildir inşaallahAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Yattara’dan kötü haber
Denizlispor karşılaşmasının 83.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Yattara’ya bugün MR çekildi.
Yattara’nın sağlık durumuyla ilgili Medya Merkezimize açıklamada bulunan Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, oyuncumuzun 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalabileceğini vurguladı. Güney, “Yattara’nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildi. Tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. Tur ilk karşılaşmasında oynayacağımız Osasuna maçına yetiştirilmeye çalışılacak” dedi.
Çok istiyoruz galiba, Yattara da sakatlandı. Biz transfer istedikçe evdeki bulgurdan oluyoruz bu ne şanssızlıkTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
pekala..
keçeli tamam.. takas değil, parayla yapılmış bir transfer.. rakamı abartılı değil.. makul fiyat.. musampa tamam.. bizim şartlarımızla.. makul fiyatla.. kaleci konusu başka konularla bağlantılı dolayısıyla sıkıntılar sürüyor.. ama çabalar da sürüyor..
pazartesi hala bitmedi.. ama ben bittim açıkçası..
daha temkinli yazmaya gayret edeceğim, anlaştık.. arkadaşların sitemlerini de mazur görüyorum.. ama hakaretler.. hayır kabul edilemez..
bu takım çok daha güçlü olacaktır..
başkana desteğim sürüyor, sürecek..
halkla ilişkilerini düzenlemek lazım bu kulübün..
cefakar taraftara da saygım sonsuzdur.. kulübe her daim sahip çıkanlarla biz aynı saftayız..
herşeyçokgüzelolacak!
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeçeli sol kanat için alındıysa Musampa mnerede oynayacak.Bu adam ön libero da oynayabilir bence...Hasan yada Hüseyinden birine bye bye...Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
musampayı izledikten sonra sözlükteki savaşçı tabirinin yanına parantez içinde musampa yazacaksın dostum.. bekleyelim görelim.. şimdi iyi bir karşılama lazım.. şöyle ezikleri utandıracak bir pazarlama karşılaması..
ah bir de vikash dhorasoo yu alsaydın be başkan!
alem topçu görseydi!
Yorum
-
Ya ben harbiden sevdim stichus arkadasimizi.
Herkes üstüne üstüne gidiyor,adam cikip olaylari anlatiyor..
Birakalim stichus arkadasi,bence bize bilgi veren adamdan zarar gelmez...
stichus abim sen devam et böyle,benim gözümde 1 numarasin :-)Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben harbiden sevdim stichus arkadasimizi.
Herkes üstüne üstüne gidiyor,adam cikip olaylari anlatiyor..
Birakalim stichus arkadasi,bence bize bilgi veren adamdan zarar gelmez...
stichus abim sen devam et böyle,benim gözümde 1 numarasin :-)...anti-klişe timi...
Yorum
-
ts_fan
Kalecide en büyük sorun Lazaroni ve O'nun en büyük destekçisi Sayitoğlu.Lazaroni Jefferson'dan kesinlikle memnun olduğunu beyan edip ardından şayet yerine başka kaleci alınırsa sorumluluk kabul etmeyeceğini, Jeff'in gitmesi durumunda Marcelinho'nun dahi performansının düşeceğini söyleyip (tehdit burda, sorumluluktan kaçma burda, ...), özellikle kaleci alınmasını isteyen Başkan'ın elini kolunu bağlamıştır.Sayitoğlu ve Trabzon'daki sözde yöneticiler gerekli baskıyı yapabilselerdi Pletikosa çoktan kalecimizdi, Jeff'e kulüp bile bulunmuştu.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepekala..
keçeli tamam.. takas değil, parayla yapılmış bir transfer.. rakamı abartılı değil.. makul fiyat.. musampa tamam.. bizim şartlarımızla.. makul fiyatla.. kaleci konusu başka konularla bağlantılı dolayısıyla sıkıntılar sürüyor.. ama çabalar da sürüyor..
pazartesi hala bitmedi.. ama ben bittim açıkçası..
daha temkinli yazmaya gayret edeceğim, anlaştık.. arkadaşların sitemlerini de mazur görüyorum.. ama hakaretler.. hayır kabul edilemez..
bu takım çok daha güçlü olacaktır..
başkana desteğim sürüyor, sürecek..
halkla ilişkilerini düzenlemek lazım bu kulübün..
cefakar taraftara da saygım sonsuzdur.. kulübe her daim sahip çıkanlarla biz aynı saftayız..
herşeyçokgüzelolacak!31 ağustos a kadar gerçekleşsin benim gözümde yeterlidir. söylediklerin gerçekleşmiş kabul edip teşekkür edeceğim. benim öncelik sıram savaşcı ortasaha-ön libero-, sol açık, kaleci..
sol açık tamam... sırada savaşcı orta saha.Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
Yorum