beyler fenerin fatihe teklif ettigi para sanildigi gibi 7-8 milyon euro degil sadece 3.5 milyon euro artik fatih kesin olarak turkiyede baska takima gitmiyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildibeyler fenerin fatihe teklif ettigi para sanildigi gibi 7-8 milyon euro degil sadece 3.5 milyon euro artik fatih kesin olarak turkiyede baska takima gitmiyo
Bunu insanlara anlatmak için daha kaçkere yazacagiz bilmiyorum...[img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
-Trabzonspor yönetiminin, ?Bizde oynamak istersen hemen uçağa atlayıp,
Barcelona?ya gidip transferi bitiririz? sözlerine teşekkür eden Rüştü,
12 yıldır formasını giydiği F.Bahçe?de futbol yaşantısını noktalamak
istediğini bildirdi.-
Olay budur, ?bu kadar basittir!? yani.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Fatih bunu yapamadi
</font>
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
FATIH çok daha fazlasini yapti. Avrupa'da oynamak istiyorum .Aksi halde TRABZONSPOR 'da kalacagim demedi mi? .Allah için arkadaslar yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ts_fan
İlk olarak GuildWars tarafından gönderildi-Trabzonspor yönetiminin, ?Bizde oynamak istersen hemen uçaga atlayip, Barcelona?ya gidip transferi bitiririz? sözlerine tesekkür eden Rüstü, 12 yildir formasini giydigi F.Bahçe?de futbol yasantisini noktalamak istedigini bildirdi.-
Olay budur, ?bu kadar basittir!? yani.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Fatih bunu yapamadi
Rüstü'nün agzindan mi duydun alkisliyorsun???Hem Rüstü'nün alkislanacagi yer bu forum degil.
Lahavle vela kuvvete, birsey demeyelim susalim diyoruz.Adam kalkmis gazeteden okudugu Rüstü efendinin açiklamalarini alkisliyor, Tekke ile kiyasliyor.Haspinallah, Allah'im sabir ver.Edited by: ts_fan
Yorum
-
Albayrak'tan sert tepki
Trabzonspor Baskani, anlastiklarini söyledigi Fatih'e ve F.Bahçe'ye kizgin.
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasinda Fatih Tekke pazarligi sürüyor. Ancak bordo-mavili kulübün baskani Nuri Albayrak, hem F.Bahçe yönetimine hem de Fatih'e tepkili. Tecrübeli golcünün, "Sözlesmeni uzatalim" teklifini geri çevirmesine F.Bahçe ile anlasmasinin neden oldugunu savunan Albayrak, "Ortada ciddi bir anlasma var. Ama F.Bahçe, bizimle de ayni ciddiyetle anlasmaliydi. Simdi oyuncumuz, teklifimizi yokusa sürüyor. Bu tutum devam ederse biz de isi yokusa süreriz. Fatih'i sezon sonunda bedelsiz kaybetme pahasina bu sezon
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right>
<T>
<TR>
<TD>
< = =text/>
<!--
if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
.write ("<" + " ='' ='text/' src='");
.write ("http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
.write ("bj1hZjJkZjQ0MyZ3aGF0PXpvbmU6MTk3");
.write ("&exclude=" + .sbnr_used);
if (.referer)
.write ("&referer=" + escape(.referer));
.write ("'><" + "/>");
//-->
< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjJkZjQ0MyZ3aGF0PXpvbmU6MTk3&excl ude=," =text/>
<NO></NO></TD></TR></T></TABLE>bir yere göndermeyiz" dedi. Bu arada Albayrak'in bu sözlerine karsin Fatih Tekke, "F.Bahçe ile anlasmadim. Anlassam bunu açiklarim. Yurt disinda bir takima gitmek istiyorum. Beni hain olarak göstermek istiyorlar" açiklamasini yapti. Tekke'nin bu açiklamalari, "Albayrak'in ve Trabzon'un tepkisini yok etmek istiyor" diye yorumlandi. sabah gazetesi
Yorum
-
fatih kafaya gitmeyi koymus hala neyi tartisiyosunuz.adam yarin bigun donme ihtimali icin(zaten donecek) zemin hazirliyo. ayni ogun gibi nasil veteranlar macinda ts formasi giydi.
kapi arkalrinda neler donuyo bilmiyoruz.ama aciklamalar tamamen siyasi tepki baska tarafa cekmek icin.fatih satildim havasi vermek istiyo.yonetimde biz satmadik o gitti havasi yaratmak istiyo.ogun leapoda gidip oynadiktan sonra kimse yuzlerine bakmayinca sucu may a atmislardi.
taraftarda bir ona bir buna inaniyo birbirini yiyo.
birbirinizi kirmayin
Yorum
-
abi sonunda basardilar beni fatihten tiksindirdiler nre gidersen git simdi agzimdan kötü bilaf çikacakti görende bedava oynuyo zannedecek takimda 1800 para aliyosun utanmaz. Kim aldi o parayi Trabzon tarihinde...
PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
kutoz
<TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00427b 1px solid" width=456>
<T>
<TR>
<TD colSpan=3></IMG>
</IMG></TD></TR>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">In (signed):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Vaclav Sverkos (Gladbach/ausgeliehen)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">Out (signed):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Nando Rafael (Gladbach), Artur Wichniarek (Bielefeld)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD colSpan=3></IMG>
</IMG></TD></TR>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">In (signed):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Tomas Rosicky (Borussia Dortmund - undisclosed)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">In (rumours):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Yoann Gourcuff (Rennes), Curtis Davies (West Brom), Ahmed Fathy (Ismailly), Dirk Kuyt (Feyenoord), Marco Caneira (Valencia), Didier Zokora (St Etienne), Yaya Touré (Olympiakos)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">Out (signed):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Dennis Bergkamp (retired), Robert Pires (Villarreal, free)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD width="2%"></TD>
<TD vAlign=top width="25%">Out (rumours):</TD>
<TD vAlign=top width="71%">Sol Campbell (Fenerbahçe, Milan)</TD></TR></T></TABLE>
Çok ilginç ya. Yukaridaki transfer verileri Eurosport'tan alinmadir. Haftalardir, Marcelinho ile ilgilendigimiz basinda yaziyor. Hatta son 2-3 gündür de, Marcelinho tamam deniyor. Ama ne hikmetse bu söylentiler, Eurosport'un tarnsfer haberlerine girmiyor. Gördügünüz gibi Sol Campbell söylentisini bile yazabiliyor bu site. Ama bizimkinin esamesi bile okunmuyor.
Bu Marcelinho tamamen balon arkadaslar. Basinda çikan transfer adaylarina fazla itibar etmemek gerek. Yeni hüsranlar, kapinin esiginde bekliyor gibime geliyor.
Yorum
Yorum