Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer olsun ama geç olmasin kötü futbolcu alinmasindanda kötü bir durum bence
    bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Bence Bilal Kisa kesin alinmali, bu çocuk son Almanya turnesinde Milli takim kampina da çagirilmis ve bir kere de oynamisti.Özellikle stilini çok begeniyorum.Uzaktan sert vuruslari da var, sol kanat için ideal bir isim alinirsa banko oynar ve basarili olur.Unutmamaliyiz ki milli takima ne kadar çok oyuncu verdigimiz kadro kalitemizin bir isaretidir.Bu arada Sivassporlu Hayrettin de iyi ama bence Murat Ocak daha çok asama kaydedebilir diye gözüküyor o yüzden Murat Ocak transferine ben sicak bakiyorum.Aslinda bu bölgeye 2 oyuncu lazim alternatifi bol bir kadro için.Üstelik stil açisindan Murat Ocak önliberoda, Hayrettin destoperdeoynayabilir gibi geldi bana hadi hayirlisi umarim yönetim çok zaman geçmeden bu transferleri bitirebilir.

Yorum

• Marcelinho gelsin belki dedigin dogru ama en azinda bir havamiz olur rakip defanslar çok ter döker digerlerde alinirsa süper bir kadro olur kimse bizi tutamaz o zaman

Yorum

• Arkadaslar,

Oncelikle BMN'e ugrayamadigim ve gergin gunlerde sevgili is ortagim Pelikan sayesinde bana bir kullanici adi ve sifresi verdiginizi onerdim. Oncelikle bu ince davranisiniz icin tesekkur ederim.

Pelikan'la acilis macinda uzun uzun bu konuyu konustuk...Cok sik olmasa da yazmak icin caba gosterecegim foruma...Kendisi bana buranin bir aile gibi oldugunu ve ancak zaman harcayarak burayi daha iyi cozebilecegimi, herkesin bordo mavi renklerin iyiligi icin savas verdigini anlatti...

Ote yandan Ahmet Suat aramiza geldi...Sanirim yine pelikan haber vermis...Yollamis oldugunuz mesajlar icin cok tesekkur ederim...Duygulandim...Yazdirip hanima da gosterdim, tesekkurlerini yolluyor....Ama Dogumu maalesefbelli sebeplerden dolayi kacirdik...Canimiz sagolsun...Umarim sonunda dogumu kacirmamiza deger bir sey ortaya kacar...

Bu arada Pelikan araciligiyla, Ahmet Suat icin bana ulastirdiginiz o kutsal renklerdeki forma icin cok tesekkur ederim...Kendisi buyuyunce bu degerli hatirayi kendisine vermeyi uzerime borc bilirim....

Son olarak yabanci oyuncu transferleri bir anda WC'in baslamasi ile tum dunyada oldugu gibi bizde de yavasladi...Su an icin bir gelisme yok...

En buyuk gelisme kaptanin durumu...Bildiginiz uzere FB medeni sekilde bir teklif yapti Kaptan icin...Teklifi bizde medeni sekilde reddettik...Kaptan zaten bir gun ben ayrilmak istiyorum demedi...Ama dikkat ettiyseniz bu is 3 haftadir devam etmekte...Ve maalesef bu is artik TS, FB ve FATIH TEKKE ucgenini ve kimin neyi istedigi olayini asmis durumda...Cok ince dengeler varbu isin icinde ve nasil sonuclanacagini ne kaptani isteyen biliyor, ne kaptanin kendisi, ne de biz...

bunu bir hafta once daha az sifreli belirtmeye calismistim...Ama transfer haberleri arasinda kaynadi gitti...Umarim bir gun yesil ve mavinin en guzel tonunun birlestigi sehrimizde sizlerle tanisma ve bir duble okkalisindan buzlu raki esliginde bu olaylari yuzyuze konusma sansimiz olur...

Sevgiler

filika
          Liverpool'u yenerken de, Adanademirspor'a yenilirken de Trabzonsporluyduk.

Trabzonsporumuz namusumuz!

Yorum

• Benbu Ricardinho'nun bir sonuca baglanmasini istiyorum. Valla sonu Zurawski olacak gibi geliyor. Çok korkuyorum...

Not: Geçen Zurawskiyi izledim. Çok da iyi bir oyuncu degilmis aslinda..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• marcelinho çok iyi adam fatihle birlikte facia yaratirlar

Yorum

• tekrar hosgeldin filika;

firsatin oldukça aramizda olmani, uzak kaldigimiz bazi konularda bizi bilgilendirmeni, olaylara göremedigimiz yöneleriyle bakmamizi saglamani bekliyoruz. Burada herkes yerinde olmayi çok isterdi emin ol! herkesin en merak ettigi, en çok heyecan duydugu transfer konsunda 1. agizlarla birliktesin her ani yasiyorsun bu süper birsey[img]smileys/smiley1.gif[/img]

temennilerine katiliyorum.

takip edebildinmi bilmiyorum ama bu haftaya damgasini vuran sey medyanin artik ts yi asalama girisimlerine baslamasi haberlerini bu yöne kaydirmasi oldu. Baskanin cevabi beni tatmin etmedi, artik hukuki yollarla bu mücadelenin içine girilmeli, uslüp daha sert olmali, baskan mizaci geregi daha usturuplu konusuyor ama ben ibrahim haciosmanoglundan yanit bekliyordum, onun tarzi taraftarin tarziyla örtüsüyor o nedenle birazdaha iyi hissediyoruz.
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• farkli seyler donuyor...FB Fatih'i almak istemiyor, biz satmak istemiyoruz...Fatih gitmek istemiyor...Siz simdiye kadar FB'nin almak istedigi bir oyuncu icin bu kadar sakin durdugunu gordunuz mu...baskan yokmus falan bahane...Tumer gelirken baskan mi vardi...

Fatih FB'ye gidecek, FB'de alacak mantigini kirmaya calisiyor iki kulupte...Cok uzun mesele cok...
                  Liverpool'u yenerken de, Adanademirspor'a yenilirken de Trabzonsporluyduk.

Trabzonsporumuz namusumuz!

Yorum

• İlk olarak Filika tarafından gönderildi
                    En buyuk gelisme kaptanin durumu...Bildiginiz uzere FB medeni sekilde bir teklif yapti Kaptan icin...Teklifi bizde medeni sekilde reddettik...Kaptan zaten bir gun ben ayrilmak istiyorum demedi...Ama dikkat ettiyseniz bu is 3 haftadir devam etmekte...Ve maalesef bu is artik TS, FB ve FATIH TEKKE ucgenini ve kimin neyi istedigi olayini asmis durumda...Cok ince dengeler varbu isin icinde ve nasil sonuclanacagini ne kaptani isteyen biliyor, ne kaptanin kendisi, ne de biz...Sevgiler

Öncelikle, Ahmet Suat'in mutlulugunuza mutluluk, camiamiza da bilinçli bir taraftar olarak katilmasi en büyük temennim.

Fatih Tekke konusunda vermis oldugunuz sifre, daha dogrusu bazilarimizin bildigi bir gerçegi, sifrenizde atlamadik. Bilenler biliyordu... Suan gelinen noktanin bile yarin ne olacagini kestirmek mümkün degil. Tek bildigim yönetim kurulunda Fatih Tekke konusunda bölünme oldugudur. Bazi yöneticilerimiz yerine iyi bir golcü alinirsa satilsin derken, bazi yöneticilerimiz de bilhassa Trabzon'da ikamet edenler, Avrupa disinda Türkiye'ye transferine karsi çikiyorlar. (Kaynak bir yöneticimiz)

Yine ayni yöneticimizin Teknik Direktör konusunda söyledikleri ise, yönetim kadamesinde yasanan iki basliligin nedenli bir boyut aldigini anlamak adina çok önemliydi. Bunlari anlatip sizlerin bu sezona dair umutlarini kirmak istemiyorum. Trabzonspor'umuza destegimiz karadeniz dalgalari gibi sürecektir. Sürmek zorundadirda. Bu taraftar birçokyönetici, futbolcugördü. Baki olansa hep Trabzonsporumuz ve onun bizlere ögrettigi degerler oldu. Bu degerlerden sapmamak için mücadele etmek ise, hepimizin ödevi olmali.

Yorum

• Erkan Abi diyorki;

'Trabzonspor'umuza destegimiz karadeniz dalgalari gibi sürecektir. Sürmek zorundadirda.Bu taraftar birçokyönetici, futbolcugördü.Baki olansa hep Trabzonsporumuz ve onun bizlere ögrettigi degerler oldu.Bu degerlerden sapmamak için mücadele etmek ise, hepimizin ödevi olmali.' [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Iste Trabzonspor'lulukla alakali hersey burada yatiyor, gider Cemal gelir Kemal; baki kalan tabi ki Trabzonspor'dur.Herkes bu mentaliteyi kavradigi an Trabzonspor'umuz çok daha büyük bir güç olarak rakiplerinin karsisinda dimdik duracaktir.Edited by: ts_fan

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• erkan abbiden esintiler[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• Hal filikanin anlattigi gibi ise hala neden F.Tekke Konusunda baskani suçluyor bir grup arkadasimiz? Bu biraz insafsizlik ve bilmeden anlamadan konusma olmuyor mu?Ben Sahsen bu sene herseyin eskiye oranla cok ama cok daha güzel olacagina bütün kalbimle inaniyorum.Saygilar sevgiler
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• biz istemiyoruz,yönetim istemiyor, fatih istemiyor, fener istemiyor peki kim istiyor da bu basinda her gün fatih bir yöneticinin evinde fenere imza atiyor? ne amaç ve çikarla basin israrla fatihin imza attigini yaziyor? delircem artik. bir sitede veya gaztede artik fatihin adini duymak görmek istemiyorum... bir an önce su konuyu kapatsalar öyle yada böyle...
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Ne Ricardinho,ne Marcelinho,ne de Wanchope alinamayacak...Daha da ileri gideyim,yildiz filan da alinamayacak.Iki yildiz sözü de siradan topçular alinarak "Aha iste yildizlarimiz bunlar" denilecek ve konukapatilacak.Ha ,Djokaj gibi futbolcular yildiz kabul edilirse o zaman baska tabi...Su takima dengeleri bozmadan nasil yildiz alabilirsiniz?..Hem takimdaki dengeyi bozmaktan niye bu kadar korkuluyor anlamadim,hangi takimda her futbolcu ayni parayi aliyor dünyada?..Devlet dairesinde yan yana çalisan iki memurun bile aldiklari para ayni degil.Fatih Tekke ile Tolga Zengin ayni parayi mi almalidirlar mesela bu mantiga göre,degilse nedir bu denge hikayesi?..
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Yükleniyor...
                                X