bence ricardinho ve marcelinho alinsin forvet ihtiyaci bence yok ama wancope yide rico ve marce ile alacaklarsa çok daha süper olur....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GOOOOL Avustralya son dakika müthis ya 2-1 Japonya yenikTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
alin size süper bi yildiz patrick viera kadar iyi
<TABLE =sgross>
<T>
<TR>
<TD =ues colSpan=4>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =ues align=left>Persönliche Daten</TD>
<TD =ues align=right>Stand: 27.05.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD width=104></IMG></TD>
<TD vAlign=top align=left width=590 colSpan=3>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width="100%">
<T>
<TR =aufzaehla>
<TD align=middle height=29></IMG>
</IMG></TD>
<TD colSpan=2>Gnegneri Yaya Touré</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Geburtsdatum:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>13.05.1983</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Alter:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>23</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Grösse:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>1,89</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Nationalität:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>! Elfenbeinküste</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Fuss:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>beidfüßig</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD>Status:</TD>
<TD colSpan=2>Akt. Nationalspieler:12Spiele / Nr:
</IMG></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE width=700>
<T>
<TR>
<TD colSpan=4>
<HR color=#000066 SIZE=1>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=590 colSpan=3>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width="100%">
<T>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Verein:</TD>
<TD vAlign=center colSpan=2>Olympiakos Piräus / A Ethniki ()</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Position:</TD>
<TD colSpan=2>Mittelfeld</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Positionsdetails:</TD>
<TD colSpan=2>zentrales Mittelfeld</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Im Team seit:</TD>
<TD>2005</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Vertrag bis:</TD>
<TD>2008</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Marktwert:</TD>
<TD colSpan=2>8.000.000</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Spielerberater:</TD>
<TD colSpan=2>Trimpont, Serge</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Jefferson61sefaya çok tesekkür ederim bilgilerini bizimle paylastigi için.
fatih artik takimda tutulmamali diyorum ben. Çünkü onun adam gibi oynayacagini sanmiyorum. Görünen o ki sözlesme imzalamayacak. E dogal olarak kendini sakatlamamak için oynamayacaktir. kayip olan dolarlar da tuzu biberi.
Umut ve Wanchope iyi transferler. Bir de Ricardinho gelirse mükemmel olur. Insallah Jun'u elden çikarabiliriz.
Szymek giderse Fatih kalmali,Fatih giderse Szymek kalmali.(Devasa teklifler gelmezse tabi.)Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
Jefferson61sefaya çok tesekkür ederim bilgilerini bizimle paylastigi için.
fatih artik takimda tutulmamali diyorum ben. Çünkü onun adam gibi oynayacagini sanmiyorum. Görünen o ki sözlesme imzalamayacak. E dogal olarak kendini sakatlamamak için oynamayacaktir. kayip olan dolarlar da tuzu biberi.
Umut ve Wanchope iyi transferler. Bir de Ricardinho gelirse mükemmel olur. Insallah Jun'u elden çikarabiliriz.
Szymek giderse Fatih kalmali,Fatih giderse Szymek kalmali.(Devasa teklifler gelmezse tabi.)
bence ikiside satilmali 30 yasina geldiler bu sene satarsak satariz
szymegin yerine insua iyi olur sola ricardinho 6 yabanci dolar bu sekilde
umut ve wanchope ikiside iyi ama lig ve uefayi düsünürsek yeterli olmayabiliryabanci bi forvet daha lazim bence yerli iyi bi forvet yok
bunun için gidebilecek isim yattara olabilir aslinda ben jefferson derdim ama hoca onu vermeyi düsünmüyo kiralanmasi mantikli forvet olarak en büyük adayim nilmar
Yorum
-
Agza bir parmak bal çalmaktan kastim buydu... Fatih'siz Wanchope hiçbir ise yaramaz. Hedef santrafor bir tek Fatih'tir Trabzonspor'da, Fatih'in yeri doldurulmadan asla satilmamalidir. Simek olmadan da Wanchope o öldürücü sizmalarini yapamaz. Elinizde gerçekler dururken olasiliklara sarilamazsiniz. Ilk önce gerçeklessinler, potansiyeller incelendikten vegörüldükten sonra gerekli adimlar atilsinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiAgza bir parmak bal çalmaktan kastim buydu... Fatih'siz Wanchope hiçbir ise yaramaz. Hedef santrafor bir tek Fatih'tir Trabzonspor'da, Fatih'in yeri doldurulmadan asla satilmamalidir. Simek olmadan da Wanchope o öldürücü sizmalarini yapamaz. Elinizde gerçekler dururken olasiliklara sarilamazsiniz. Ilk önce gerçeklessinler, potansiyeller incelendikten vegörüldükten sonra gerekli adimlar atilsin
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Iki tane yildizdan birini Baskan cebinden ödeyecek. Ikinci yildizda Trabzonspor`un kasasindan cikacak. Umut bulut`u yanilmiyorsam 1,750.000 dolara aldik. Ben ikinci yildizinda en az birincisi gibi kaliteli olmasini bekliyorum. Öyle durumda kasamizdan cikacak para, diger transferlerle birlikte yaklasik 6 milyon euro olur. Eger bu transferleri gerceklestirebilirsek, bu parayi zaten ürün satislarindan cikarabiliriz. Tabi ürünlerimiz zamaninda cikarsa.
Ne Symek satilsin, ne de kalacak digerleri. Cünkü biz kadroyu güclendirmek ve genisletmek zorundayizEdited by: Fanatik28TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
SYMEK ve FATIH, RICARDINYO,WANCHOPE bunlarin hepsi bize lazim...
NEDEN gs nin yaptigini biz yapamayalim...
ilk önce UEFA sonra SÜPER KUPA neden olmasin..
tabii ki, gidipte elin rumuna yenilmemek için; bunlarin hepsi lazim...
bunlara, YATTARA,ÖMER RIZA,UMUT BULUT,STEPHANOV,GÖKDENIZ,FATIHAKKEL,FERHAT... yetmez mi..?TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY
5 - 6 - 2 REİS
*** BURSA <---> ANKARA ***
Yorum
-
Hayir 2 yildiz sözü yönetimin. Birisini Baskanimiz Nuri Albayrak digerini Ali Agaoglu karsilayacak.
mert67 dostum henüz söylenti, su ana kadar kesin bir anlasma yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
arkadaslar bir takintidir gidiyor yas olmus 30 satalim para kazanalim olurmu szymek bu takimi tasiyanlardan onun gibi ara pas atan yok fatih konusu ise daha belli degil o konu bir belli olsun kadromuzu ne kadar genis olursa o kadar avantajli olur 3 kulvarda yarisacagiz
Yorum
-
alternatifi bol bir kadro olusturmaliyiz.giren oyuncu cikani aratmayacak.oyle bir sey olsun ki takim devamli istikrarla ayni kadro ile gitsin ama degisen oyuncular sistemi ve istikrari bozmasin.bu yuzden kadro genisligi sartHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Kamp baslayana kadar transferler biterse bizi kimse durduramaz. Ancak Ricardinhonun milli takimi Brazilya Favori oldugu için, transferi halinde kampa yetisememesi yüksek ihtimal. Ama olsun o Adam gelecekse er ya da geç gelsin. En azindan yerli transferler bitsin. Ben 1 hafta içinde 3 oyuncu daha alinip yerli transferinin bitecegini düsünüyorum.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
Kamp baslayana kadar transferler biterse bizi kimse durduramaz. Ancak Ricardinhonun milli takimi Brazilya Favori oldugu için, transferi halinde kampa yetisememesi yüksek ihtimal. Ama olsun o Adam gelecekse er ya da geç gelsin. En azindan yerli transferler bitsin. Ben 1 hafta içinde 3 oyuncu daha alinip yerli transferinin bitecegini düsünüyorum.
kamp baslayana kadar transfer cok zor gibi su anki duruma göre1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
NEDIR BUYA SATIP PARA KAZANALIM,KENDINIZE GELIN BURASI NE GENÇLERIN NEDE ANTEPIN TARAFTAR SITESI.HEDEFLERINIZ BÜYÜKSE NEDEN SATIP PARA KAZANACAKSIN YAHU.FATIH VEYA SIMI GIBISINI HANGI PARAYA BULACAKSIN.FATIH IMZALAMAZ DIYOLAR BU SENE SAMPIYONLUK VE AVRUPADA BASARI GELIRSE ÖLE BIR IMZALARKI.
HEEE SIZIN DÜSÜNCENIZ OYUNCU SATARAK TASKIMI GECINDIRMEKSE YANI GENCLERBIRLIGI MODELI O ZAMAN GIDIN GEÇLERI TUTUN. HEM SAMPIYONLUK DIYOSUN HEMDE PARAYI VERENE SATIN.
SATANLAR NASIL YAPIYO AAMIN ZATEN PARASI VAR GIDIYO 17 YASINDAKI ADAMA 25 MILYON DOLAR VERIYO 28-30 OLUNCA IYI PARAYA SATIYO YERINE YINE 25 MILYON DOLARA ALIYO.ONLARDA ZARARI AZALTIYO.BARCA SATARMI SIMDI YERINE ADAM BULMADAN RONALDINYOYU. SEN ONCE HABER VER FATIH GIDERSE YERINI KIM DOLDURACAK.
YOK ONCE SATALIM NASIL OLSA YERINE BULURUZ DIYOSAN SU AN YOK OLE BIR SEY.OLSA ZATEN DIGER KLUPLER ALIRDI FATIHI ALMAK ICIN UGRASMAZLARDI.
ADAM SATARAK TAKIM GECINDIRILMEZ.YETISTIRISIN ALTTAN BIR FATIH DAHA OZAMAN SATARSIN.ALTYAPIN GUCLU OLURSA BEDAVA GITSE BILE SANA KOYMAZ.
NOT: 100 TANE FATIH OLSA TAKIMDA FENERE YINE VERILMEMELI...
O HIKAYE BASKA.
Yorum
Yorum