Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
    İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

268 maçta 88 gol atan adamin muhtesem golcülügü hesabi

ligi 38 maç hesaplarsak

268/38

tam tamina 7 sezon diyeliiimmmm

simdi de 88/7 dersek sonuç : 12.5 ediyor

valla hiç de fena degil oynadigi takimlari da gözönünde bulundurursak senede her sene 13 gol çok çok iyi hele oynadigi lig ve takimlara göre çok iyii

sezon basi 13 Gol iyimi???? eh siz sampiyonluk yasamak icin böyle Golcü ariyorsaniz Özür dilerim benim hatam var o zaman...

estagfurullah hata kusur arama gibi bir derdim yok benim ama söylenen futbolcunun oynadigi takimlar ve ligleri de hesaba katarsak bunu üzerine maliyeti eklersek akilli bir transfer olarak gözüküyor diyorum..

üstelik bizim ligimiz daha az kaliteli olmasina ragmen Türkiye'de 13 gol tan bir forvet çok kötü degildir üstelik Fatih'in yaninda oynayacaksa...

forvet için bu futbolcu yeterli diyorum...

pahali ve sükse transferimizi orta sahadan yana kullanmak akilli olur ...

Yorum

• vahid hoca djokayiarap takimina aliyomus. veya kizilyildiza gidecek.o adam hangi akla hizmet alindi onu da bilmiyorum gerçi.baskan bi yildiz sözü verdi ama lafta kaldi. avrupadan veya güney amerikadan bi yildiz almasi lazim orta sahaya forvette kalirsa fatih ve umut bulut harika olur defansa tolgayi geri alslar stepanovla çok ii ikili olustururlar.defansin sagina bi adam lazim hayrettin olursa baska problem kaamz ibi geliyo bana
      Bordomavi.net

Yorum

• ben en az 15 20 gol atacagini düsünüyorum o ortalamada 268 maç denliiyo acaba o maçalrin hepsinde 90 dakika mi oynadimilli takimda 70 maçta 45 gol attigina bakarak

bu adamin ligte 22-23 golatacagini söyleyebiliriz ne kadar mantikli olur onu bilemem ortalamalara bakarak kimse su kadar gol atar diyemez

Yorum

• Ben en son bu adami biz Kosta Rika ile oynamadan önce hatirliyorum çok agir bir sakatliktan çikmisti bize karsi oynayip oynamayacagi belli degildi filan neymis bu sakatlik durumu bilen var mi ve bence Fatih'te kalirsa forvete degil de baska mevkilere transfer yapilmali.

Yorum

• ing. de tutunamamis deniyor, bir yilda 18 gol atmis, bi takimi 2. ligden birince lige çikarmis..daha ne yapacakti..ing.de 18 gol kaç kisi atiyor, türkiyede bile kaç kisi var..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bi arkadasimiz wanchope'un bazi gollerini yayinlamis inan bana benimde ömrüm boyunca attigim göleer içinden 5 tanesini seçsek bunlar hiç bisey dersiniz geçin bu fasa fisolari kimi alirsaniz alin yeterki isimize yarasin
              sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• walla attilan gollerin 5 ini swçwlim hiç zannetmiyorum senin böle güel gollerin olabilicegini

adam kariyeri olan bi futbolcu sonuçta febe nin yildiz die aldigi anelka da manchester de oynadi

sezon basina 13 gol bence iidir üstelik bunlarin arasinda ingiltere ligide varsa milleti anlamak zor wanshope gibi oyuncuyu beenmiolar ne isterdiniz ronaldinho yu mu isterseniz adriano yu alalim yanina da ronaldo yakisir hani nistelrooy uda unutmamak gerekir sizi memnun etmek için bunlari alalim biz en iisi rüya görmeyin ve saçmalamayin

wanshope trabzon için ideal dir

Yorum

• wanchope alinirsa umut oynamicak herhalde...
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• wanchope nin yasinin 30 zun üzerinde oldugu söyleniyo bu dogrumu acaba
                    y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• 76 li. 30 yasinda

Yorum

• Wanchope alinsada baska bir golcü alinsada Umut oynayacaktir.Arkadaslar Süperlig,UEFA,Türkiye kupa maçlari trafiginde kadronun genis olmasi sarttir.Sakatligi var,formsuzlugu var,cezasi var.Bize ters gelsede Vahid Hocanin yaptigini Lazoroni'de yapacaktir.Her maça farkli onbir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• forvet alalim ama bize asil orta saha oyuncusu lazim oyunu açabilecek takimi kurtaracak agabeylik yapabilecek adamlar lazim.bir ikide kanatlara defans elemanlari.buralar iyi olunca bir sekilde goller atabiliriz
                          t.akyildiz

Yorum

• gs. tam 4 golcü ile sampiyon oldu, baska da birsey yok..

4 golcünün dördü de çok kritik gollere imza attilar..hasan kabze'nin bjk. attigi gol kadar ümit, necati ve hakanin da çok kritik, son dakika golleri var..

3 kulvari birakalim bir kulvarda bile en az 3 tane birinci kalite golcü sart...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• 3tane bitirici golcü sart sakatliklar ve form grafigi açisindan
                              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• Wanchope Fatih gitmeyecekse gelsin. Yoksabenzer türde 2 forvetle eksik kaliriz Edited by: Travelair
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X