LuaLua diyen arkadaslar Kongo dünya kupasina katilacakmi. Ayrica Viduka milli takimi birakacak futbolu degil. Ama en uygun isim yine Boa Morte
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
Pelikan.. Yazdiklarina Saygi Duyuyorum..
Asparagas Haberlerle Haftalardir Boguluyoruz.. Bir Iki Ip Ucu Verdin Forumda Haliyle Dediklerine Odaklandi Ve Herkes Kendince Kafasinda Canlandirdigi Isimleri Yazdi.. Bu Kadar Asparagas Haberlerin Ciktigi Yöneticilerin Bile Yalan Konustugu Ülkede Birisi Cikip Transferler Hakkinda IPucu Verirse Birileride Tabiki Süpelenecektir.
Eger Biseyleri Taraftara Anlatmak Istiyorsaniz , Ismini Acik Acik Vermekteen Medya Duyar Korkusu sebebiyleVermiyorsaniz Bunu Önce Site YÖneticilerine Bildirebilir Onlarda Bize Özel Mesaj Yoluyla Ulastirilabilirlerdi.. Böylece Hersey Yine Kendi Aramizda Kalirdi.
Trabzonspor Taraftarinin Diger 17 Takim Taraftarina Göre Ne Kadar Agresif Sabirsiz oldugunu bilmeniz gerekir. Büyük Vaatlerde Bulunan Ve Henüz Vaatlerinin Hicbirini Henüz Gerçeklestirmeyen Bi Yönetimin Basimizdayken ; Taraftarin bu Kadar Gergin Ve sabirsiz bi Bekleyis Icinde oLmasini anlayisla Karsilamaniz Gerekir.
Tabiki Birileri Bu Arkadas Hakikatten Yurt Disindan mi Giriyor Diye Soracakk Birileride Bakicak.. Bu Cok Dogal. Tanidigimiz biri Degilsiniz ki Size Tam Anlamiyla Güvenelim.. Bu Foruma Fenerliside Giriyor Besiktaslisida Kimisi Cifkeflik Yapip Kafa Buluyor. Kimisi Normal Yorumda bulunuyor.. Yani Taraftarin Sizi Kabullenmesine Ciddiye Almasina Hiç Firsat Vermediniz.uzun Lafin kisasi sizin hakkinizdaÖn Bilgimiz de Yok Tanimiyoruz da. Yani Tepkileri Dogal Karsilamalisiniz..
Keske Ipuclarinizi Direkforuma Degilde Yönetici Arkadaslara Yazsaydiniz. Hersey Daha Dengeli Daha Ölcülü oLurdu.
yalan haberlerden bikan,gereksiz oyuncu transferlerinden çok çeken,basa gelen yöneticilerin sahte vaadlerini duymaktan bikan,2 yildiz sözü verilmis,23 senedir sampiyon olamayan bir takimin taraftarindan bahsediyoruz ayrica bu yapilacak transfer belkide trabzonspor tarihinin en pahali transferi olacak belkide trabzonsporun transferi yanki uyandiracak...
taraftar yönetime bile,yöneticilerin söylediklerine bile güvenmezken gizemli bir kisinin gelip bazi tüyolar vermesi herkesi sasirtti ve dogal olarak dedigim gibi yönetime güvenemyen taraftarin bu sözlere hemencecik inanmasi zmn aldi tabii,daha sonra bu sevinçle ve heyecanla herkes arastirmaya basladi kimdir acaba kim olabilir diye forum dahada hareketlendi sayende...gelelim yalan,sahte vb. yazan arkadaslara benim okudgum yazilarin çogunun sonunda gülümseme emoticonlari vardi yani agir bir elestiri nitelig tasimamakla birlikte,tekrarliyorum,yönetime bile güvenemeyen taraftarin ya gerçek degilse ya yalansa gibi yorumlarin kafalarda olusmasina neden oluyor ve ben bunun gayet dogal oldugunu düsünüyorum..
verdigin bilgiler için ve siteye kattigin heyecan için tesekkürler
tekrar yazman dilegiyle...anti-klişe timi...
Yorum
-
Bir Pelikandir gidiyor forumda .Hayatimda bu ikinci pelikan olacak .Ilki, ilk okul zamnimda kullandigim gayette kaliteli olan silgi markasiydi.Digeri ise forumda esrarengizligini koruyon birçok açiklama yapan bir sahis.Bu iki pelikan arasindaki fark ise biri siliyor ,digeri yaziyor.Insallah silgi pelikan gibi,üye pelikanda kaliteli ve dürüst çikar.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">pelikan dön geriye sensiz bu forumun tadi çikmyor.......dünkü foruma bak bu günküne bak...abi su pelikani taniyan yokmu arasinda gelsin</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=5639d491></BLOCKQUOTE>AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
Sevgili Trabzonspor ailem,
öncelikle olusan karmasik ortam icin hepinizden kendi adima özür dilerim. Benim daha önceleri aldigim BMN hesabimi kullanmasini rica ettigim canimdan cok sevdigim agabeyim, ve ayni zamanda is ortagim, tam bir Trabzonspor hastasi, ve Trabzon sevdalisidir. Eminim hepimiz gibi, gerekirse ortaya degil mesaisini, canini dahi verebilir. Inanin ser verip sir vermeyen bir yapidadir ayni zamanda. Ama sanirim, foruma yaziyor olmanin heyecaniyla bence bir hata yapmistir. Ama hangimiz hata yapmiyoruz ki? Sanirim bu heyecanli yapimizdan ortaya cikan birsey. Ben kendisinden rica ettim, bir daha düsünecek. Burada herkesin Trabzonspor icin seferber oldugunu, gelen elestirilerin de hic te ileri gitmedigini söyledim. Ben yazmasi konusunda cok israrciyim. Bu transfer hadiselerinden ziyade, kendisi Trabzonspor icin düsünen, model yaratip bunlari paylasan bir futbol sevdalisidir. Artik benim kullanici ismimle mi olur, yoksa kendisine yeni bir isim mi verilir, takdir sizin. Ama bundan sonra yazsa da, yazdiklarini postalamadan önce ben okuyacagimi, bir nevi sansürleyecegimi söyleyemek isterim. En azindan forumun havasina alisana kadar
Tekrar özür, cokca saygi.
Almanya'dan selam40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.
Yorum
-
alinti: pelikan;Dedigim sey karakteri cok duzgun, Ingiliz olmayan ama Ingilterede oynayan, senede 20 gol ortalama ile oynayan iyi bir oyuncu...Dunya Kupasinda izleyebilecegimiz ve yonetimin Persembe'ye kadar isini bitirmeye calistigi ama kulubunun Dunya Kupasi sebebiyle ne yapmaya henuz karar veremedigi bir oyuncu diye anlatmisim...
kisa bir arastirma yaptim gol ve karakterleri hakkinda yorum yapamayacagim fakat premier ligte oynayan forvet ingliz olmayan dünya kupasi kadrolarinda olan oyuncular
polonya:grzegorz rasiak(tottenham)
trinidad tobago:stern john (derby county)
arjantin:hernan crespo(chelsea)
fildisi sahilleri:didier drogba(chelsea)
hollanda:arjen robben(chelsea),ruud van nistelrooy(manch utd),robin van persie(arsenal)
meksika:jared borgetti(bolton wanderers)
abd:brian mcbride(fulham),claudia reyna(manc. city)
çek cum:milan baros(aston villa)
avustralya:harry kewell(liverpool),mark viduka(middlesbrough)
fransa:djibril cisse(liverpool),henry(arsenal)
togo:adebayor(arsenal)
ispanya:luis garcia(liverpool),reyes(arsenal),morientes(liverpo ol)
tunus:mehdi nafti(birminghan city)
bunlar dünya kupasinda oynayacak olan milli takimlarda bulunan ing. de oyanayan ama ingliz olmayan forvet oyunculari bazi isimler (henry,crespo gibi)imkansiz ama ben bütün oyunculari yazdim seçin begenin[img]smileys/smiley1.gif[/img]
(bana viduka gibi geliyor)...anti-klişe timi...
Yorum
-
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
Sevgili Trabzonspor ailem,
öncelikle olusan karmasik ortam icin hepinizden kendi adima özür dilerim. Benim daha önceleri aldigim BMN hesabimi kullanmasini rica ettigim canimdan cok sevdigim agabeyim, ve ayni zamanda is ortagim, tam bir Trabzonspor hastasi, ve Trabzon sevdalisidir. Eminim hepimiz gibi, gerekirse ortaya degil mesaisini, canini dahi verebilir. Inanin ser verip sir vermeyen bir yapidadir ayni zamanda. Ama sanirim, foruma yaziyor olmanin heyecaniyla bence bir hata yapmistir. Ama hangimiz hata yapmiyoruz ki? Sanirim bu heyecanli yapimizdan ortaya cikan birsey. Ben kendisinden rica ettim, bir daha düsünecek. Burada herkesin Trabzonspor icin seferber oldugunu, gelen elestirilerin de hic te ileri gitmedigini söyledim. Ben yazmasi konusunda cok israrciyim. Bu transfer hadiselerinden ziyade, kendisi Trabzonspor icin düsünen, model yaratip bunlari paylasan bir futbol sevdalisidir. Artik benim kullanici ismimle mi olur, yoksa kendisine yeni bir isim mi verilir, takdir sizin. Ama bundan sonra yazsa da, yazdiklarini postalamadan önce ben okuyacagimi, bir nevi sansürleyecegimi söyleyemek isterim. En azindan forumun havasina alisana kadar
Tekrar özür, cokca saygi.
Almanya'dan selam
Yasasin!!!
Pelikan geri dönüyor...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Ikinci pelikan kardes de digeri gibi güzel cümleler ve nesir kurallari dahilinde yaziyo. Hem de ortaklarmis. Abi sende vardir bilgiler. Isim istemiyoz da hersey olumlu mu. Orasi önemliHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum