Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
    yeni forvetimiz %90 mark viduka yada jimmy floyd hasselbaink

viduka dünya kupasindan sonra futbolu birakacak

Yorum

• pelikandan hala bi haber yok mu gelsin bikaç biseyler yazsin da biz de heyecan yapalim

bari ,aksama kadar böyle zaman geçmez

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi
        Bu yorumdan tek bi isim çikiyo. Hatta begenmemekle ilgili bi cümle var ve birçok kisi Boa Morte olmasin demis. Demekki Boa Morte

sanmam asimdi ilk girdim anca pelikanin yeniden yazdiklarini okudum ve bana fena girdi dün bütün gün dalga gectim sakadan gudjohnsonu isvec li yapmisdim yani kriterlere el altindan sokmusdum onada kizmis yani bu pelikan ya saka anlamiyor yada kari sanirim Edited by: selcuk
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• pelikan her kimsen sanalda atip tutanlari fazla ciddiye alma...

verdigin bilgilerin kaynagini söylemek istemeyebilirsin transfer için isim vermekte istemeyebilirsin ancak yinede medyada çikan sallama transfer haberlerinden daha tutarli duruyor veridigin bilgiler. Bu yüzden sen yine bilgi vermeye devam et, isteyen inananir isteyen inanmaz... Her transfer döneminde forum böyle olur transfer sezonu biter parazitlerde kaybolur, forumdaki katiliminin sürekli olmasini temenni ederim... Kullandigin kullanici arkadasina aitmis, adminlere almak istedigin nicki ve mail adresini verirsen sana yeni bir kullanici açabilirler...

Kal saglicakla...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yeter da yazacaklarini yazmis çikmis''sadece takip edecegim' diyor.

Pelikan kimdirden daha büyük sikintilar var.Alternatif olarak alinan 13 gol atmis forvetimiz, kafa olarak yorulan fakat gönderilmedigi halde sözlesmesinin uzatilmasinin söz konusu olmayan kaptanimiz, Hala futbolcumuz olan Jun ve Djokaj sorunu kaleci sorunu,oyun kurucu sorunu,zeki gol atma becerisi olan forvet sorunu ve bunlarin hepsinin alternatifi sorunu.Sampiyonluk yarisini son haftaya kadar sürdürebilecek alternatifli kadro sorunu.Hiçbiri çözülmüs durumda degil.Yani tek derdimiz kim oldugu meçhul ingiltere liginde oynayan futbolcu degil.

Yorum

• fotomaçin bilmem neyin yazdiklari ciddiye aliniyor. pelikan dalga geçiyo olsa okadar uzun yazilar yazmaz bence. hele bu transferler gerçeklesirse herkes pelina nerde diye sormaya baslar eminim. busefer basin bile BMN yi takip etmeye baslar transfer haberleri için.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                <T>
                <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bu arada persembe imzasi yatti dimi?</TD></TR>
                <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Cem Demir'i aldik !

Dogum Tarihi ve Yeri: 30.04.1985, Erzincan
                  Mevki: Forvet
                  Milli Olma Sayisi: -
                  Kariyeri

2002/03 Pendikspor 2/0
                  2003/04 Pendikspor 3/0
                  2004/05 Pendikspor 24/4
                  2005/06 Pendikspor 34/9

forvet ama öyle bildiginiz forvetlerden degil 63 maçta 13 gol.

Tövbe yarabbi ne hallere düstük.

trabzon amatiörde bunun gibi onlarca futbolcu var ya.....

transfer yapmis olmak için tranfer yapmamaliyiz......

çarsibasinda gökhan diye bi topçu var bundan 10 kat daha iyidir.....

yada ofsporda aslan var bu sene 20 gol atti.....

madem genç yetenek ariyoruz bunlara neden bakmiyoruz....

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
                    <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                    <T>
                    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bu arada persembe imzasi yatti dimi?</TD></TR>
                    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]gülmeden öldürdün beni

Ünal Karaman

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                      <BLOCKQUOTE id=f721656c>

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                      Pelikan kimdir? Isimli soru, tabiki ortaya attigi iddalar yüzünden daha da esrarengiz bir hal haline geldi. Bu arkadasin kah Fransa'da kah Ingilterede ortaya çikmasi ve Londra'daki transfer görüsmelerinden haberdar olmasi akla sadece ve sadece iki alternatifi getiriyor.Bu arkadas ya yönetimdeki üst düzey bir kisinin yakini (hatta etkili bir isim çünkü verilen bir görevi yerine getirdigi yaziyor ve Ritz'de kaliyor.Çok lüks bir otel) ya da yöneticinin ta kendisi taraftari geciken transferler yüzünden biraz olsun rahatlatmak istedigi için bu açiklamalari yapiyor.Sonuçta niyet iyi önemli olan da bu...
                      selçuk benim en çok hosuma giden bu yasananlarda yönetimin de bu formu takip ediyor olmasi aslinda bu çok önemli bir gelisme bizim için.bence bunu forum olarak çok ii kullanmamiz gerek yönetimin her eksigi görmesi düsünmesi ve düzeltmesi mümkün degil fakat öyle inaniyorum ki taraftarin en ciddi anlamda çalisan bmn formu yönetime ayna olabilir,taraftar ile yönetim arasinda köprü olabilir...saygilar..</BLOCKQUOTE>
                      önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

yeter da yazacaklarini yazmis çikmis''sadece takip edecegim' diyor.

Pelikan kimdirden daha büyük sikintilar var.Alternatif olarak alinan 13 gol atmis forvetimiz, kafa olarak yorulan fakat gönderilmedigi halde sözlesmesinin uzatilmasinin söz konusu olmayan kaptanimiz, Hala futbolcumuz olan Jun ve Djokaj sorunu kaleci sorunu,oyun kurucu sorunu,zeki gol atma becerisi olan forvet sorunu ve bunlarin hepsinin alternatifi sorunu.Sampiyonluk yarisini son haftaya kadar sürdürebilecek alternatifli kadro sorunu.Hiçbiri çözülmüs durumda degil.Yani tek derdimiz kim oldugu meçhul ingiltere liginde oynayan futbolcu degil.

eevt ya daha trannfer politikamiz bile belli degil....

hangi alanda ne kadar eksigimiz var gidecekler kalacaklar.... sonra stad meselesi ne halde kimsenin haberi yok....

hal böyle iken yönetimi elestirdigim zaman sabir sabir diyen arkadaslar kusura bakmasin benim sabrim kalmadi ....

artik icraata geçmek lazim ya.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

<T>
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

pelikan hepimiz gibi bence trabzon sevdalisi bir insan... bizi bilgilendirmeye çalistigi için çok tesekkür ediyorum. en kisa zamanda aramizda kendi nicki ile olmasini cani gönülden istiyorum.

</TD></TR>
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• pelikana bize bu zor günlerde biseyler aktarmak bilgiler vermek istedigi için kendi adima tesekkür ediyorum...

Yorum

<T>
                              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bu gün forumun atesi düstü...</TD></TR>
                              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
                                <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                                <T>
                                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
                                <BLOCKQUOTE id=f721656c>

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                                Pelikan kimdir? Isimli soru, tabiki ortaya attigi iddalar yüzünden daha da esrarengiz bir hal haline geldi. Bu arkadasin kah Fransa'da kah Ingilterede ortaya çikmasi ve Londra'daki transfer görüsmelerinden haberdar olmasi akla sadece ve sadece iki alternatifi getiriyor.Bu arkadas ya yönetimdeki üst düzey bir kisinin yakini (hatta etkili bir isim çünkü verilen bir görevi yerine getirdigi yaziyor ve Ritz'de kaliyor.Çok lüks bir otel) ya da yöneticinin ta kendisi taraftari geciken transferler yüzünden biraz olsun rahatlatmak istedigi için bu açiklamalari yapiyor.Sonuçta niyet iyi önemli olan da bu...
                                selçuk benim en çok hosuma giden bu yasananlarda yönetimin de bu formu takip ediyor olmasi aslinda bu çok önemli bir gelisme bizim için.bence bunu forum olarak çok ii kullanmamiz gerek yönetimin her eksigi görmesi düsünmesi ve düzeltmesi mümkün degil fakat öyle inaniyorum ki taraftarin en ciddi anlamda çalisan bmn formu yönetime ayna olabilir,taraftar ile yönetim arasinda köprü olabilir...saygilar..</BLOCKQUOTE>

yaf arkadasim kardesim sen ne saniyon ben bile evde bilgisayarim yokken faruk özak zamaninda yönetici olan birinin oglundan bu plattformu ögrenmisdim yönetim ve muhalefet icin taraftarin nabzini burdan yokluyorlar muhalefette bulunanlarin bi kacinin ailelerinlen akraba olmamizdan biliyorumki simdiden muhalefette listeler olusuyor bunu yönetimde biliyor en gec gelen sezon sonu olagan genel kurulmu ne deniliydi iste yeni secimler olmasi bekleniyor bana sorarsaginiz okadarda sürmez cünkü yönetim attigi her adimda yavas ve herkesi cildirtan hoca buldular ama farkindaysan takim toplanana kadar hoca türkiye gelmiyecek adamin geri dönüs tarihi ayin 25 i buna herkes kiziyor cünkü ne trabzonu taniyabilecek nede kiralik oyunculari önceden secebilecek nede altyapida oynayan 18 19 yasindakileri izlemeye zaman bulacak yani bu usaklarin kaliteli bi kismi kayibolacak

ufuk,enis, emrah,ve bunlarin gibin gelecekte büyük starlar olmasi beklenen oyuncular görünüse göre bu yil yine kadroya giremiyecek ama yani bu baski altinda belki hocayi daha önce cagirirlar türkiyeye belli olmaz

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X