İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ljungberg diorum ljungberg en uygunu.
arsen venger vermez adebayoru.ama ljungbergi verir.neden çünkü o takimina 30 yasi sinir kabul ediyo.ama oynamak isteyene de çok agir sözlesme yaptiriyo.örnekires.
eger bu haber dogruysa ljungberg benim aklimda ki ilk isim.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
kutoz
İlk olarak lazmania tarafından gönderildiValla En Yakin Adebayor Gibi Gözüküyor. Hadi Hayirlisi. Artik Bakmiyorum.. 1 Saattir Attigi Gollere uyruklarina Kupada Olup oLmadiklarina Bakiyorum... En Belirgin Adebayor.
Adebayor; Ocak 2006'da, Monaco'dan transfer edildi Ersenal'e. Hatta Arsenalin web sitesine baktim, güncel haberlerde ondan bahsediyor. Yani pek gözden çikarilmis gibi gözükmüyor.
Yorum
-
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildibelki meksikali santiako munez dir[img]smileys/smiley2.gif[/img] newcastledan
bi munez ynai daha dogrusu ronaldinho bulamadik ya yaziklar olsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildibelki meksikali santiako munez dir[img]smileys/smiley2.gif[/img] newcastledan
bi munez ynai daha dogrusu ronaldinho bulamadik ya yaziklar olsun
[img]smileys/smiley36.gif[/img]ikinci film ne zaman çikacamik bilen var mi, bizim dergide yaziyordu bi ara ama tarihini yazmamislardi yada ben hatirlayamadim.BORDO MAVİ
Yorum
-
bence pelikan için,toplumugalyana getirmek, laf atip kaçmak, türkçe karakter kullanmamakve toplum psikolojisinde onarilmasi zor yaralar açtigi gerekçesiyle site yöneticileri savciliga suç duyurusunda bulunsun.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
sonrasinda savcilik emniyet interpol derken bu vatandas derhal bulunmali, gerçi isler yavas yürüyo bu ülkede bu eleman bulunana kadar biz bir sonraki sezonun transferlerini konusuyor oluruz ama hiç olmazsa pelikan kimdir amaci nedir hangi örgüte mensup bunlarin aydinlanmasi ve birdaha böyle bir olaya kalkisilmamasi bakimindan örnek teskiledebilir[img]smileys/smiley4.gif[/img]0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak mission_61 tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildibu yil sonu
öyle duydum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum