Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @kutozz

abi drogba italyada oynamak istiyorum die yirtiniodu yaaa.. hemen hemen her takimda oynayabilir. tercihini nie bizden yana kullaansin.. bence drogba diil. arsenalde genclerini birakmaaz.. bende fulham tothnam futbolcularindan biri olabilir diormEdited by: lazmania

Yorum

• napalim yaw ihtimaller üzeinde en uygun gelebilecek adam o gibi duruyor.drogba pahali chelsea dan gelirmi adebayor genç onu arsen verirmi öbürü dünya kupasinda yok.biri 20 gol atmamis.hepsini ayni adamdan bekleyemeyiz degil mi ?

@berat,@pelikan bonservis parasindan bahsettigi için satin alinacak die düsünüyoruz
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• inanir gibi oldum sevgi [img]smileys/smiley4.gif[/img]zaten pelikanin haberi balon çikarsa bu kesin dogru haberdir faturayi kuzey ekspresemi kestiler bilmiyorum ama dagitan çocuk fatura kesmeye geldi bugün[img]smileys/smiley36.gif[/img]rico gelecek eli kulaginda [img]smileys/smiley1.gif[/img]
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• robbie keane ve mido var onlarda.mido kiralik oynadi.sezon basi roma ya tekrar dönecek.misir dünya kupasinda yok.tabe irlanda da yok.
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi

@kutazz

abi drogba italyada oynamak istiyorum die yirtiniodu yaaa.. hemen hemen her takimda oynayabilir. tercihini nie bizden yana kullaansin.. bence drogba diil. arsenalde genclerini birakmaaz.. bende fulham tothnam futbolcularindan biri olabilir diorm

Ben duymadim. Belli ki, eurosport'ta kiler de duymamis. Belki de Fransa diye yirtiniyordur ne dersin. iste eurosport'ta ki söylenti.

<TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00427b 1px solid" width=456>
            <T>
            <TR>
            <TD colSpan=3></IMG></IMG></TD></TR>
            <TR>
            <TD width="2%"></TD>
            <TD vAlign=top width="25%">In (signed):</TD>
            <TD vAlign=top width="71%">Andriy Shevchenko (Milan, 45m euros) Michael Ballack (Bayern Munich - free), Salomon Kalou (Feyenoord, undisc.), Henrique "Hilario" Sampaio (Nacional, undisc.)</TD></TR></T></TABLE>
            <T>
            <TR>
            <TD width="2%"></TD>
            <TD vAlign=top width="25%">In (rumours):</TD>
            <TD vAlign=top width="71%">Roberto Carlos (Real Madrid), Carlos Tevez (Corinthians), Lucho Gonzalez (Porto), Steven Defour (RC Genk) </TD></TR></T></TABLE>
            <T>
            <TR>
            <TD width="2%"></TD>
            <TD vAlign=top width="25%">Out (rumours):</TD>
            <TD vAlign=top width="71%">Wayne Bridge (Fulham, Spurs), William Gallas (Milan), Didier Drogba (Lyon), Ricardo Carvalho (Barcelona, Real Madrid, Milan), Robert Huth (Middlesbrough, Aston Villa), Carlton Cole, Glen Johnson</TD></TR></T></TABLE>

Italya-Fransa derken, bakarsin Trabzon olur. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Lazaroni de ilginç. Ricardinho yerine genç yetenekler pesinde. Söyle diyor: "Sanki Romario'yu taniyan mi vardi zamaninda?"

Sen Romario gibi adam getir istersen 5 sene kal burda
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benim anlamadigim Pelikan öle bir göründü ortaya bir laf atti sonra kayboldu ben bu adamda mistik bir hava seziyorum, olsa da olmasa da bu adami sevdim ben ne diyelim hayirlisi)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Lazaroni de ilginç. Ricardinho yerine genç yetenekler pesinde. Söyle diyor: "Sanki Romario'yu taniyan mi vardi zamaninda?"

Hayir sanki kendisi çok iyi taniyorda. Ronaldinho'yu o kesmedi mi. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• arkadaslar yeni bir yerden buldum küme düsen londra takimi fullham in yabanci forvetleri Luis Boa Morte pelikan ingilterede oynayan dedi afrikali demedi gruptan çiksa bile çarprazdan hollanda arjantin geliyor.
                    Sevdim Seni Bir Kere
                    Baskasini Sevemem
                    Deli diyorlar bana
                    Desinler degisemem

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bi önerim var bi dahaki seçimlerde buradan bi arkadsi yönetime koyalim.......adaylar için bi konu açalim.. benim adayim sanatikti ama oda kayboldu...</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• boamorte yi yazdik zaten ama o da hayatinda 20 gol atamamis bir adam.portekiz li sanirim boa morte...

iste kariyeri :
                        <H3 =secti&#111;nTitle>Club History </H3>
                        <DIV =hline>
                        < style>
                        .hline td{border-bottom:1px solid #999;}
                        </STYLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width=369>
                        <T>
                        <TR =s-da>
                        <TD>1996-1997 Sporting. 0 matches, 0 goals </TD></TR>
                        <TR =s-db>
                        <TD>1997-1999 Arsenal (ENG). 25 matches, 0 goals </TD></TR>
                        <TR =s-da>
                        <TD>1999-2000 Southampton (ENG). 14 matches, 1 goals </TD></TR>
                        <TR =s-db>
                        <TD>Since 2000 Fulham (ENG). 180 matches, 41 goals</TD></TR></T></TABLE></DIV>Edited by: miracciftci
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

boamorte yi yazdik zaten ama o da hayatinda 20 gol atamamis bir adam.portekiz li sanirim boa morte...

iste kariyeri :
                          <H3 ="secti&#111;nTitle">Club History </H3>
                          <DIV ="hline">&lt; style&gt; .hline td{border-bottom:1px solid #999;} </STYLE>
                          <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width=369><T>
                          <T>
                          <TR ="s-da">
                          <TD>1996-1997 Sporting. 0 matches, 0 goals </TD></TR>
                          <TR ="s-db">
                          <TD>1997-1999 Arsenal (ENG). 25 matches, 0 goals </TD></TR>
                          <TR ="s-da">
                          <TD>1999-2000 Southampton (ENG). 14 matches, 1 goals </TD></TR>
                          <TR ="s-db">
                          <TD>Since 2000 Fulham (ENG). 180 matches, 41 goals</TD></TR></T></T></TABLE></DIV>

evet portekizli..milli takim kadrosunda..insallah bu degildir...

Yorum

• evet portekizli fullhamda bir de amerikali bir adam var insallah o degildir ben yazmistim bunlari[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] ama boa morte olabilir sadece ligde attigi golleri görebiliyorum 11-9-12 falan kupalardakiler katilirsa 20 ye yaklasir ayrica küme düsen takimdan kosa kosa uefa da oynayan takima gelir.
                            Sevdim Seni Bir Kere
                            Baskasini Sevemem
                            Deli diyorlar bana
                            Desinler degisemem

Yorum

• İlk olarak [b tarafından gönderildi
                              pelikan[/b]]

arkadaslar su an umarim hayirli bir is icin ingilteredeyim (Londra), sabah ucagi ile geldim (Bu mesajin IP.si, Berat'in verdigi bilgiye göre Fransa, oysa kendisi Ingiltere de oldugunu beyan ediyor ???) ve yarin oglen donuyorum...

arkadaslar yeni forvetimiz Ingiltere Liginden...(ingiliz degil) Dunya Kupasinda seyretme sansimizda olacak...Kendisiyle anlasildi ve kulubu transferi kabul etti...Ancak bonservis konusunda sikintilarimiz var...Adamin kupada vitrinde olmasi kulubu icin risk tabi...Fiyati dusebilirde artabilirde...Ancak yonetim dunya kupasi baslamadanm en gec Persembe gunu bu isi bitirmeyi istiyor.

Yeni oyuncumuzun Dunya Kupasindan takiminin ilk grup maclari sonunda elenmesi bekleniyor...Bir supriz olursa ikinci turu gecmeleri pek ihtimal dahilinde degil capraz kura acisindan...Bu yuzden cok gecikmeden Trabzon'umuza gelecek bu arkadas...Artik sira sizde...Karsilama nasil olurmus gorecek alem....

Pelikan'dan inciler... Buyrun biraz daha kafa yorun. Ben yoruldum artik...Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                                İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Lazaroni de ilginç. Ricardinho yerine genç yetenekler pesinde. Söyle diyor: "Sanki Romario'yu taniyan mi vardi zamaninda?"

Hayir sanki kendisi çok iyi taniyorda. Ronaldinho'yu o kesmedi mi. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Son iki hocamizda zamaninda Ronaldinhoyu kesmis. Vahid ve Lazaroni[img]smileys/smiley18.gif[/img] Bu bir tesadüfmü?[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Edited by: Viya
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Çalışıyor...
                                X