Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan pelikan yine söyledin söyleyecegini..google'den arastirmaya basladim.bu kadar öss'ye calissaydim..odtü'deydim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• iide defoe ingiliz..
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
        cisse ohahahahah o olsun ya bikac arkadas eteklen bi meydanda dolanib angiririm dedi bende katilirim hep beraber angirma turu yapariz[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Kardesim Liverpool, liverpool sehrinin takimidir. londra'nin degil...

o olayi arka sayfada bu isimi ortaya atan arkadasa de ve olamiyacagi icin angiririm dedim bile bile angirma iddaasina giren adam sen hayatinda gördünmü
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaslar bu pelikan adli arkadas büyük ihtimalle ya yönetici ya da yönetim adina hareket eden yani bizzat transfer görüsmeleri yapan ya da yapanlarin yaninda çalisan/taniyan biri..

ingiltereden bir transfer söz konusu ve pelikan orda..normalde göç mevsimi güneye dogru olur kuzeye degil..yani bu gidis normal degil..
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• umutun bonservisinde de sorun çikmisti.yendik desenizde....
            İşte BMN!*

Yorum

• geçen sene gece nöbetleri vardi, bu sene gündüz nöbeti [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• soru çok cevap yok.

pelikan kim? ne is yapar ? neden hep gizemli konusmalar yapip kaçar?

yönetimle ne alakasi var? neden transferleri ilk o haber alir?

ingiliz olmayan ingiltere liglerinde 20 gol ortalamasi ile londra takimlarinin birinde oynayan ve halen almanyada kampta bulunan dünya kupasinda da oynayacak forvet oyuncusu kim?

hadi bulanlara [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                İşte BMN!*

Yorum

• <TR bgcolor="#ffffff"><TD width="276" valign="top" align="left">BREZILYALILAR HAREKETE GEÇILDI
                  </TD></TR><TR><TD width="276" valign="top" align="left">Trabzonspor listesindeki Marcelinho, Lincoln ve Denilson'u transfer etmek için ataga kalkti.

Lazaroni'nin gelmesinden sonra futbolcu transferi için dügmeye basan Trabzonspor, Marcelinho, Lincoln ve Denilson için harekete geçti. Herta Berlin'de oynayan 31 yasindaki Marcelinho için görüsmeler sürüyor. Bu oyuncudan bir yanit alinamazsa 27 yasindaki Lincoln'ün isini bitirmek için Schalke ile temasa geçilecek.
                  Iki oyuncudan birinin takimin beyni olacagi söyleniyor. </TD></TR>

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

soru çok cevap yok.

ingiliz olmayan ingiltere liglerinde 20 gol ortalamasi ile londra takimlarinin birinde oynayan ve halen almanyada kampta bulunan dünya kupasinda da oynayacak forvet oyuncusu kim?

drogba en yakin bunlara

bide eklemeyi unuttun tez elenme iktimali büyük olan bi milli takimin oyuncusu capraz kuralar yüzünden
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• beyler yönetim szymegin yerine casio lincoln ü alicakmis acaba dogru mu

Yorum

• Adebayor ama aramizda kalsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

soru çok cevap yok.

Pelikan : Perdeli ayakli gillerden olup, gagasinin altinda kesesi olan göçmen kustur.

Pelikan neden gizemli : Belli ki, baykus'luga özeniyor.

Yönetimle ne alakasi var : Yönetim, Pelikan kusunu Trabzonspor'un maskotu yapmak istedigi için ilgi gösteriyor. Transferlerden haberinin olmasi da, yönetimin onu kus zannedip hiçbirsey duymayacagina kanaat getirmesidir.

Sonuç: Drogba. Bu arada Chelsae, Londra takimiysa tabi .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• drogba:gelecegini zannetmiyorum

crespo:gelecegini zannetmiyorum (bu 2'sinden biri kesin gidecek.kalou'yu aldilar)

boa morte:gelmesin istemiyorum

adebayor:en makul bu gibi gözüküyor(çokta iyi olur)[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Lincoln'u alsalar, Fenerbahçe maçlarinda izlemistim çok iyi bir oyuncu, serbest vuruslari iyi, top teknigi çok iyi tam bir playmaker
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bayildim yaa southhampton dan grzegorz rasiak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Sevdim Seni Bir Kere
                                Baskasini Sevemem
                                Deli diyorlar bana
                                Desinler degisemem

Yorum

Çalışıyor...
                                X