ulan pelikan yine söyledin söyleyecegini..google'den arastirmaya basladim.bu kadar öss'ye calissaydim..odtü'deydim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildicisse ohahahahah o olsun ya bikac arkadas eteklen bi meydanda dolanib angiririm dedi bende katilirim hep beraber angirma turu yapariz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kardesim Liverpool, liverpool sehrinin takimidir. londra'nin degil...
o olayi arka sayfada bu isimi ortaya atan arkadasa de ve olamiyacagi icin angiririm dedim bile bile angirma iddaasina giren adam sen hayatinda gördünmü"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
arkadaslar bu pelikan adli arkadas büyük ihtimalle ya yönetici ya da yönetim adina hareket eden yani bizzat transfer görüsmeleri yapan ya da yapanlarin yaninda çalisan/taniyan biri..
ingiltereden bir transfer söz konusu ve pelikan orda..normalde göç mevsimi güneye dogru olur kuzeye degil..yani bu gidis normal degil..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
soru çok cevap yok.
pelikan kim? ne is yapar ? neden hep gizemli konusmalar yapip kaçar?
yönetimle ne alakasi var? neden transferleri ilk o haber alir?
ingiliz olmayan ingiltere liglerinde 20 gol ortalamasi ile londra takimlarinin birinde oynayan ve halen almanyada kampta bulunan dünya kupasinda da oynayacak forvet oyuncusu kim?
hadi bulanlara [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
<TR bgcolor="#ffffff"><TD width="276" valign="top" align="left">BREZILYALILAR HAREKETE GEÇILDI
</TD></TR><TR><TD width="276" valign="top" align="left">Trabzonspor listesindeki Marcelinho, Lincoln ve Denilson'u transfer etmek için ataga kalkti.
Lazaroni'nin gelmesinden sonra futbolcu transferi için dügmeye basan Trabzonspor, Marcelinho, Lincoln ve Denilson için harekete geçti. Herta Berlin'de oynayan 31 yasindaki Marcelinho için görüsmeler sürüyor. Bu oyuncudan bir yanit alinamazsa 27 yasindaki Lincoln'ün isini bitirmek için Schalke ile temasa geçilecek.
Iki oyuncudan birinin takimin beyni olacagi söyleniyor. </TD></TR>
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
soru çok cevap yok.
ingiliz olmayan ingiltere liglerinde 20 gol ortalamasi ile londra takimlarinin birinde oynayan ve halen almanyada kampta bulunan dünya kupasinda da oynayacak forvet oyuncusu kim?
hadi bulanlara [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
drogba en yakin bunlara
bide eklemeyi unuttun tez elenme iktimali büyük olan bi milli takimin oyuncusu capraz kuralar yüzünden"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adebayor ama aramizda kalsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kutoz
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
soru çok cevap yok.
hadi bulanlara [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Pelikan : Perdeli ayakli gillerden olup, gagasinin altinda kesesi olan göçmen kustur.
Pelikan neden gizemli : Belli ki, baykus'luga özeniyor.
Yönetimle ne alakasi var : Yönetim, Pelikan kusunu Trabzonspor'un maskotu yapmak istedigi için ilgi gösteriyor. Transferlerden haberinin olmasi da, yönetimin onu kus zannedip hiçbirsey duymayacagina kanaat getirmesidir.
Sonuç: Drogba. Bu arada Chelsae, Londra takimiysa tabi .[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
Yorum