Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslina bakarsaniz artik bende ricardinho olayinin sasirtmaca olduguna inanmaya basladim. ama daha önemli bir sorun var ricardinho olayi sasirtmaca ise kim gelecek...

kim mi gelecek belki de hiç kimsenin aklininii ucundan bile geçmedigi adamlar gelecek...of ne bileyim ben yaaa

Yorum

• Yeni hocamizla birlikte bence RICARDINHO transferi kesin gibi.

Bide su ise yaramaz diger yabancilari göndersek çok daha güzel

olacak.Yerlerine söyle saglam bikaç oyuncu bulabilsek tadindan

yenmez walla.Yeni hoca,yeni ümitler.Ne diyelim ALLAH UTANDIRMASIN
      MİMOZA

Yorum

• Valla arkadaslar Teknik dir. konusunda böyle sag gösterip sol vurmasi açikcasi beni umutlandirdi.Insallah Transferde de ayni strateji izlenir debu medya .... ona burnunu sokmaz.Yönetme bu politikasindan dolayi tesekkür ederim:8 puan(10 üzerinden)
        TRABZONIZM

Yorum

• Ben Pascal Feindouno'dan yanayim aslinda..
          BORDO MAVİ

Yorum

• vay be helal olsun bize be gerçekten ne cefakar taraftariz sinir krizi geçircem biz nekadar iyi bir taraftar grubuyuz ki hala taraftarimiz polyanacilik oynuya fiyaskoyu sag gösterip sol vurmak olarak yorumluyo

Yorum

• İlk olarak yukOF61 tarafından gönderildi
              vay be helal olsun bize be gerçekten ne cefakar taraftariz sinir krizi geçircem biz nekadar iyi bir taraftar grubuyuz ki hala taraftarimiz polyanacilik oynuya fiyaskoyu sag gösterip sol vurmak olarak yorumluyo

arkadasim sabreteLim biraz daha hocamiz yeni geLdi hocasizmi oyuncu aLacakdik sonra t.d mizde diyecekki ben bu oyuncu oynatmam ben bunu istemedim faLan diye yönetimimiz bir konussun hocamizLa bakaLim neLer oLacak bu kadar sabrettik biraz daha sabredeLim LÜTFEN
              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• chealse milan i istemis eger yüksek bi mebla verirlerse bizim yönetim satar diye düsünüyorum ki ben satilmamasindan yanayim.1-2 sene sonra daha iyi olur çok hirsli ve azimli bir futbolcu.
                inadına TRABZON
                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Milan satilirsa geçen seneki Tolga faciasi gibi birsey olur bu kadar eksikle bi de onun yerini doldurmak zor olur.Ben satilmayacagini düsünüyorum.Yönetim politika belliessiz ve Derinden.Bakalim kimler alinacak.Hiç adi basinda çikmayan isimlerle anlasacagiz gibime geliyor.Ricardinho,W.Bremen ve bir takimla daha görüsüyor bunu da ekleyeyimRicardinho bizim için sag gösteripsol olayi olacak[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Transferde geç kaldik diyen arkadaslara soruyorum:Fenerbahçenin yönetimi,hocasi,alacagi oyuncular belli mi? Galatasaray kaç oyuncu ile anlasti? Besiktasi saymiyorum o son yillarda hep aynisini yapiyor al-al-al sonra yat-yat-yat.Biraz sabirli olalalim.1 Temmuzda degil 1 Hazirandayiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: mini FaNaTiK
                  elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• Chelsea Milan'i istiyor diyince, ben de Schevchenko yetmedi, tüm takimi mi alacaklar diye düsündüm?

Bizim Milan nereye gidiyor canim? Daha neler! Bir tek Simek'ten korkuyorum. Almanya'da iyi oynarsa, tutmak cok zor olabilir. Ama giderse de iyi paraya giderse, o zaman biz de yerini doldurmak icin zaman pek kalmayacak. Gitmeyecektir insallah
                    40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• Yeni hoca takimimiza hayirli olsun. Haberleri artik haftalik alabildigim için sasirmadim desem yalan olur. Lazaroni'yi hiç beklemiyordum. Neyse, transfere gelince Lazaroni'nin takima 1-2 "Kalite" brezilyali getirecegi kesin. Brezilya Millî Takim TDlügü yapmis bir adam herhalde Biraz seçici olur da takimimiza 1-2 yildiz daha katariz. Gerçi Ben hala EDERSON HONORATO CAMPOS'un takima katilmasi taraftariyim. UMARIM tezkere alirken yasayacagim mutluluk Sampiyonlugumuzla ikiye katlanir.

Yorum

• Ya benim burada durmam cok sakincali. Malum icimiz disimiz bir milletiz, kaciracagim agzimdan o olacak

Su kadarini söyleyeyim Ricardinho yem. Lütfen burada kalsin. Basin izliyorsa da, silin bu mesajimi okuduktan sonra. Ama, pesinde olunan adam Ricardinho degil.

Yorum

• ricardinho degilse kim peki?

Yorum

• Arkadaslar, bu arada bu vesileylehepinize hayirli cumalar. Allah kabul etsin simdiden.

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
                              Arkadaslar, bu arada bu vesileylehepinize hayirli cumalar. Allah kabul etsin simdiden.

Amin cümlemizin.Yalniz pelikan belki ki söylemeyecegim diye söz vermissin.Peki pesinde olunan futbolcu ricardinho'dan daha mi kaliteliEdited by: mackdali22
                              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• pelikan kardesim madem söylemeyeceksin "neden biliyorum ama söyleyemem" diye milleti heyecanlandiriyorsun? madem söyleyemeyeceksin,hiç açmasaydin konuyu..
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Çalışıyor...
                                X