Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Ibrahim Akin'i vermiyoruz'

Besiktas 2. Baskani Murat Aksu dün yönetici Sinan Vardar'in sahibi oldugu Jolly Tour'un, Etiler'deki subesinin açilisina katildi. Burada takimla ilgili açiklamada bulunan Aksu, "Ibrahim Akin kesinlikle Besiktas'ta kalacaktir. Hocamiz onun için, 'gelecegi olan bir futbolcu hiç bir yere göndermeyin' dedi. Biz de hocamizin raporu dogrultusunda bu oyuncuyu kadromuzda tutacagiz. Gelen teklifleri reddettik. Zaten bu yaz evleniyor. Hayati artik daha da düzenli olacak" diye konustu.
    (Kyn:milliyet)

Yorum

• kendi oyuncularina gelince ........ler yildiz satmayiz diyo bu itler niye bizm yildizlarin yakasindan düsmüyo
      !

Yorum

• bence umut mutlaka alinmali gerekirse 5m verilsin ömer riza nin yaninda hüseyini de versinler hatta ama umut alinsin neden? bizim takimda fatihten baska gol atan adam var mi?

yok bize sezonda 15-20 gol atabilecek birr yerli forvet lazim ömer riza golcü degil sag açik oynuyo gökdeniz ve yattarayi kesebileck mi seneye

yönetim kurulu da gitmk isteyen tüm futbolculari satmali bizi istemeyenin nerede oynadigi hiç farketmez bizi o saatten sonra alacagimiz para ilgilendirir.

Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• The Londoner'e Çagri

Sevgili Abdullah Abi..

Biz ettik sen etme abi.. Zurawski transferindeki basarisizliktan sonra vurdun kendini daglara.. komitesi, tercümani var kulübün/kulübün isine karismam begim.. diyerek çekildin bir kenara... ama gördügün gibi yalan da olsa o günlerdeki heyecani bile yasayamiyoruz artik.. o zamanlar hersey tamam bir Zurawski'miz eksikti... simdi teknik direktörümüz de yok..gel tekrar geç basimiza, Ingilizce,Lehçe,Sankritçe,Çince,Arapça ve daha sayamadigim bilimum dünya dillerinden tercümelerinle bizlere isik tut... bak henüz 88. sayfadayiz.. daha da transfer mevsiminin basi sayilir.. yarin çok geç olmadan gel abi..

Zurawski Transferzedelerine Çagri

Zurawski transferi zamaninda bu sayfalardaçile çeken kiymetli dava arkadaslarim.. Safta toplanin.. Biz ki devletin televizyonu TRT haberlerinde 'Zurawski Trabzonspor'da' denilecek kadar, TFF listesinde Zurawski'nin Trabzonspor oyuncusu olarak gözükmesini saglayacak kadar yaklasmistik finise.. Gün bugündür yigitler.. 'Birlik ve beraberlige en çok muhtaç oldugumuz' su günlerde is yine basa düsmüstür.. simdiki isimiz dünden daha zor.. zira öncelikle teknik direktör meselesini halletmeliyiz.. Haydin erenler.. Biliyorum o Pc basinda sabahlanan saatleri unutmadiniz daha.. tarih derslerinde Lehler'in en ünlü komutani soruldugunda Zurawski dediniz, Orhan Ayhan'in boks maçi anlatirken Zurawski transferine degindigini iddia ettiniz, bir türlü kabul görmeyen banka teminatlari böldü uykularinizi, sonunda sinirleriniz bozuldugunda Zuhahaharawski diye koptunuz... Ama geçti erenler.. o kutsal savasi kaybettik belki ama yenile yenile yenmeyi ögrenenler var tarihte bilirsiniz.. Bu sefer basaracagiz!!!

Hadi topyekün seferberlik ilan edelim tekrardan... Kemençenin de dahil edildigi Mehteran takimi çagirilsin (metehan abi mehteran basi olsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]), bilimum 61 uzantili kullanici adlari buraya.. Transfer taarruzunu baslatalim artik... 'hatti müdafaa yoktur sathi müdafaa vardir' siariyla çikalim sanal transfer seferine.. öncelikle bir hoca bulmaliyiz..medyada ortaya atilan isimlerden birine yogunlasalim.. google da yedi sülalesini arastirip dökelim ortaya.. ve bu sefer basaralim..

Vira Bismillah!

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
          #7 King of Kings

Yorum

• STEPENOVUN YANINA BI BASKA SIRP A MILLI OYUNCUSU

<TABLE =s cellSpacing=0 cellPadding=0 width="90%" align=center>
            <T>
            <TR vAlign=top>
            <TD id=mcol>
            <TABLE style="BORDER-RIGHT: #ccc 1px solid; BORDER-TOP: #ccc 1px solid; MARGIN-TOP: 8px; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; BORDER-BOTTOM: #ccc 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%">
            <T>
            <TR vAlign=top>
            <TD width="50%">
            <H3>Milan DUDIC</H3>15 | Etoile Rouge Belgrade Defender
            Height: 1.83m. Weight: 77.00kg. Nationality: Serbia-Montenegro
            Born: 01/11/1979 in Kraljevo
            </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

The Londoner'e Çagri

Sevgili Abdullah Abi..

Biz ettik sen etme abi.. Zurawski transferindeki basarisizliktan sonra vurdun kendini daglara.. komitesi, tercümani var kulübün/kulübün isine karismam begim.. diyerek çekildin bir kenara... ama gördügün gibi yalan da olsa o günlerdeki heyecani bile yasayamiyoruz artik.. o zamanlar hersey tamam bir Zurawski'miz eksikti... simdi teknik direktörümüz de yok..gel tekrar geç basimiza, Ingilizce,Lehçe,Sankritçe,Çince,Arapça ve daha sayamadigim bilimum dünya dillerinden tercümelerinle bizlere isik tut... bak henüz 88. sayfadayiz.. daha da transfer mevsiminin basi sayilir.. yarin çok geç olmadan gel abi..

Zurawski Transferzedelerine Çagri

Zurawski transferi zamaninda bu sayfalardaçile çeken kiymetli dava arkadaslarim.. Safta toplanin.. Biz ki devletin televizyonu TRT haberlerinde 'Zurawski Trabzonspor'da' denilecek kadar, TFF listesinde Zurawski'nin Trabzonspor oyuncusu olarak gözükmesini saglayacak kadar yaklasmistik finise.. Gün bugündür yigitler.. 'Birlik ve beraberlige en çok muhtaç oldugumuz' su günlerde is yine basa düsmüstür.. simdiki isimiz dünden daha zor.. zira öncelikle teknik direktör meselesini halletmeliyiz.. Haydin erenler.. Biliyorum o Pc basinda sabahlanan saatleri unutmadiniz daha.. tarih derslerinde Lehler'in en ünlü komutani soruldugunda Zurawski dediniz, Orhan Ayhan'in boks maçi anlatirken Zurawski transferine degindigini iddia ettiniz, bir türlü kabul görmeyen banka teminatlari böldü uykularinizi, sonunda sinirleriniz bozuldugunda Zuhahaharawski diye koptunuz... Ama geçti erenler.. o kutsal savasi kaybettik belki ama yenile yenile yenmeyi ögrenenler var tarihte bilirsiniz.. Bu sefer basaracagiz!!!

Hadi topyekün seferberlik ilan edelim tekrardan... Kemençenin de dahil edildigi Mehteran takimi çagirilsin (metehan abi mehteran basi olsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]), bilimum 61 uzantili kullanici adlari buraya.. Transfer taarruzunu baslatalim artik... 'hatti müdafaa yoktur sathi müdafaa vardir' siariyla çikalim sanal transfer seferine.. öncelikle bir hoca bulmaliyiz..medyada ortaya atilan isimlerden birine yogunlasalim.. google da yedi sülalesini arastirip dökelim ortaya.. ve bu sefer basaralim..

Vira Bismillah!

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Süper bence de baslayalim o günlerde burada olanlardan biri olarak "Vira Bismillah"
              keyif adamı ..

Yorum

• Cenk, hakikkatten ya. Geçen yili hatirliyorum da, nöbet tutuyorduk burada. Ben bilgisayara yine balkona çikardim. Adsl kablosunu da çektim balkona. Hazirim artik transfer taarruzuna...

The Londoner Ingiltere'den, Sanatik Almanya'dan dis transferi yürütsün. Iç transfer için temsilci belirlemeye gerek. Türkiye'de hepimiz transfer yapmayi ögrendik. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Evet Gölge Oyunu-The Crow nerelerdesiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  keyif adamı ..

Yorum

...bilimum 61 uzantili kullanici adlari buraya.. Vira Bismillah!

geldik bakalim [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

• STEPENOVUN YANINA BI BASKA SIRP A MILLI OYUNCUSU

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="90%" align=center ="s"><T>
                      <T>
                      <TR vAlign=top>
                      <TD id=mcol>
                      <TABLE style="BORDER-RIGHT: #ccc 1px solid; BORDER-TOP: #ccc 1px solid; MARGIN-TOP: 8px; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; BORDER-BOTTOM: #ccc 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%"><T>
                      <T>
                      <TR vAlign=top>
                      <TD width="50%">
                      <H3>Milan DUDIC</H3>15 | Etoile Rouge Belgrade Defender
                      Height: 1.83m. Weight: 77.00kg. Nationality: Serbia-Montenegro
                      Born: 01/11/1979 in Kraljevo
                      </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• minik fanatik konusmalarina dikkat et ben burda fikrimi beyan ettim katilir katilmazssin ona ben karismam ama usturublu cevap yazalimne demek sizin gibi taraftarlarda gitsin ben bu kulübü karsiliksiz sevdim elimden geldigi kadar detekliyorum her ay dergiyi alirim ts clubdan ürün alirim maça giderim bu ay içinde üyede olcam bizler böyle taraftariz sen sizler kendinize bakin bir muhalif düsünce oldugunda baskalarini hemen kovacakmisiniz bu böyle olmaz sevgi ve saygi çercevisinde tartismaliyiz

Yorum

The Londoner'e Çagri

Sevgili Abdullah Abi..

Sevgili Cenk alemsin.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Dogrudur, bu Zurawski meselesinden sonra bu islerden el etek cektim. Dahasi, transferin gerceklesmemesinde kendime de pay bictim. Yonetimin kendine pay cikaracagi yoktu cunku...

Basta sen olmak uzere bircok arkadas gibi onceki sezonun devre arasinda gerceklestirilebilecek bir Zurawski transferininuzun yillar sonra camiamiza sampiyonlugu getirecegine ve dolayisiyla sampiyonlar ligine dogrudan katilma hakki elde edecegimize dair kuvvetli bir inancim vardi. Herseydenonemlisi tum bunlarinkulubun sinif atlayabilmesi icin onemli bir firsat oldugunu dusunuyordum. Transfer olmayinca ciddi bir hayal kirikligi yasadim, bu hayal kirikligi, kiritik maclarda bitirici elemanimiz olmamasi nedeniyle sampiyonlugu kilpayi kacirmamizdan sonra daha da katlandi. "Olsun, sezon sonu transferi hallederiz"dusuncesiyle kendimizi avuturken bir darbede sezon sonunda yedik. Is bitirici (!) yonetim ve Trabzon sevdasi icin ilke ve prensiplerinden taviz veren (!) Gunes hocanin perde onu ve arkasi cekismeleri bu defa bize pahaliya mal olmus, birak Zurawski`yi dise dokunur bir transfer yapmadan kendimizi Sampiyonlar ligi on elemelerinde bulmustuk. Sonrasinda kimsenin aklindan gecirmedigi gerceklesmis; adini ilk defa duydugumuz ve cok kucumsedigimizbir Rum takimina elenerek sanli tarihimize karabir sayfa eklemistik. Takke dusup kel gorunmustu: camianin yoneticisinden, hocasina, futbolcusundan taraftarina ne kadar kirilgan oldugu gercegi bir kez daha suratimiza carpmisti. Bundan sonrasi asla hatirlamak istemedigimizkapkara bir sezondan ibaret...

Boyle bir sezondan sonra gelecege dair cok buyuk umutlar beslemek bence insanin bunyesine zarar verir. Kaldi ki yonetimin su ana kadarki icraatlari umutlanmamiz icin hicbir gerekce uretmiyor. Daha hoca meselesi cozulmemisken yildiz futbolcu (!) transferi beklemek abesle istigal olur.Su asamada kendimi olabileceklerin en kotusune hazirlamis durumdayim. Her pozitif gelismeyi piyangodan cikmis ikramiye gibi gorecegim.

Eylul ayindanberi, kulubun bitirdigimiz sezonu en az hasarla kapatip, yeniden yapilanma icin saglam adimlaratmasigerektigini savunuyorum. Bunu yaparken gozardi ettigim bir gercegi simdi cok daha iyi goruyorum. Trabzonspor`un meselesi kisiler, degisen yonetimler degil, bir turlu degismeyen ve degistirilemeyen sakat zihniyettir. Artik kafamizi kumdan cikarip, o gormek istemedigimiz aci gercegi kabullenmekte fayda var: Sarkli kurnazligiyla TrabzonsporDunya Takimi olamaz!

Buyuk yildizlar da gelse, zihniyet degismedigi surece en ufak tokezlemedebir anda basa donecegimizi gorebiliyorum. Zihniyetin ise bir gunde, bir ayda ya da bir yilda degismesinin mumkun olmadigini bildigimicin bu sezona donuk beklentilerimi minimumda tutuyorum ve bu defa yanilmayicok istiyorum!

Evet Cenk, bu sene transfer komitesinden affimi istiyor (!), genclere ve bu is daha iyi yapacaklara firsat verilmesi gerektigini dusunuyorum Yeni yuzlere yeni isimlere ihtiyacimiz var![img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                            Kaldi 2 gün, sali günü bombalar patliyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Onda ne süphe! ... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• dünya kupasi bitsin trabzonsporun yildizi ancak ozaman gelir hoca bu gidisle yerli olur. yurt içi transferde ise ibrahim akindan baskasi yalan.
                              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• bende zurawskizedelerdenim ama bu sene daha çok aci çekecegiz gibi
                                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Çalışıyor...
                                X