Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SU BASKANIN ALACAGI YILDIZI ÇOK MERAK EDIYORUM

ACABA 30 YASINDA KI BI ADAMI BIZE YILDIZ DIYE YUTTURMAYA MI ÇALISACAK OKOCHAYI YILDIZ DIYE ALACAKSA HIÇ ALMASIN DAHA IYI

KENDINI DE YORMASIN BOSU BOSUNA

Yorum

• biz zurawskiyi alamayiz abi clticte adam döktürüyo
      !

Yorum

• onun gelmesi çok zor ki ben bu sene szymek gidecek diyorum insallah gitmez[img]smileys/smiley19.gif[/img]dünya kupasindan sonra piyasasi artacak
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• Bence Symkowiak, bu sezon ayrilmak isteyecektir. Bu sezonki performansi onu gösteriyor. Insallah ayrilmaz. Ama olursa 3 yabanci alma hakkimiz olacak. Gercek yildizlari ancak Güney Amerika`dan transfer edebiliriz. Cünkü Avrupa`li yildiz adaylari trabzon`a gelmez. Güney Amerika futbolculari sadece paraya bakar.

Gerekli sözler var, yani para var. Bence bu cok zor bir is degil. Yeterki aradigimiz Teknik Direktörü bulalim.
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Lazarov neden alinmadi acaba, düsünürsen cevabini bulursun. elestri yapmak için elestri yapmayin. Lazarov alinsaydi, Baskan hani yildiz oyuncu mesajlari çabuk yazilirdi. Lazarov alinirsa elestri gelir, alinmazsa elestri gelir.

Yönetime sabir diliyorum.

Çagdas alininca, sanki yazilmadi. En azindan yazar yazar bir lazarovumuz olmus olurdu

Yorum

• Lazarovun30 Metre Depar Atip Gol Attigi Görülmüs Ama Cagdasin 30 Metre Adam Kovalayip Gol Önledigi Görülmemis.. Bu Durumda Lazarov Daha Uygun Olurdu Tercihimizde Olurdu..[img]smileys/smiley4.gif[/img]Biraz Sacma Oldu Gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                Lazarovun30 Metre Depar Atip Gol Attigi Görülmüs Ama Cagdasin 30 Metre Adam Kovalayip Gol Önledigi Görülmemis.. Bu Durumda Lazarov Daha Uygun Olurdu Tercihimizde Olurdu..[img]smileys/smiley4.gif[/img]Biraz Sacma Oldu Gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ben anladim ne demek istedigini. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]Tamam Simdi Bende anladim [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                    Lazarovun30 Metre Depar Atip Gol Attigi Görülmüs Ama Cagdasin 30 Metre Adam Kovalayip Gol Önledigi Görülmemis.. Bu Durumda Lazarov Daha Uygun Olurdu Tercihimizde Olurdu..[img]smileys/smiley4.gif[/img]Biraz Sacma Oldu Gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

anlatin da bizde anlayalim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Servet ve Scheva desen biraz anlarim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

SU BASKANIN ALACAGI YILDIZI ÇOK MERAK EDIYORUM</font>

ACABA 30 YASINDA KI BI ADAMI BIZE YILDIZ DIYE YUTTURMAYA MI ÇALISACAK OKOCHAYI YILDIZ DIYE ALACAKSA HIÇ ALMASIN DAHA IYI</font>

KENDINI DE YORMASIN BOSU BOSUNA</font>

Rumen bi haci vardi kaç yasindaydi Türkiye'ye geldiginde unuttum simdi.</span>

Genç istemiyoruz bize simdi yildiz lazim, yasli istemiyoruz baskasini kandirin, Türk istemiyoruz çünkü hiçbiri bizde oynayacak kalitede degil, Türk hoca da istemeyiz yerler onu burda, yabanci da gelmez, sehir küçük, gelen de bos beles adamdir zaten. Tayyip yapsin bari biseyler.

</span>Yeter artik da.. Nedir bu önyargi. Bu kadar stress yapmayin yahu. Kartel medyanin gazetelerini de almayin paraniza, sinirlenirinize yazik. Dünya kupasina kadar sabrediverin. Kupayi da rahat rahat izleyin, nasilsa milli takim yok. Ondan sonra bakin kim gelmis Trabzon'a, stadmis, menajermis..</span>
                      </span>
                      Naber?

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

anlatin da bizde anlayalim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Servet ve Scheva desen biraz anlarim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

bizde onu diyoruz, Çagdas-Lazarov... Lazarov alinsaydi, yönetimi suçalayacagimizi iddaa ettin ya, Çagdasi diyorum Atay Aktug yönetimi mi aldi. Bir fark yok yani... Çagdas mi? Lazarov mu? deselerdi, Lazarov derdik... En azindan, ezik artigi aldiniz demezdi kimse bize...Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                          İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                          İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

anlatin da bizde anlayalim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Servet ve Scheva desen biraz anlarim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

bizde onu diyoruz, Çagdas-Lazarov... Lazarov alinsaydi, yönetimi suçalayacagimizi iddaa ettin ya, Çagdasi diyorum Atay Aktug yönetimi mi aldi. Bir fark yok yani... Çagdas mi? Lazarov mu? deselerdi, Lazarov derdik... En azindan, ezik artigi aldiniz demezdi kimse bize...

yok, lazmania'nin verdigi örnegi anlayamadim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Lazarov transferi olsaydi, baskan hani yildiz sözün, yildiz oyuncu adayin Lazarov mu mesajlarini görebilirdiniz. Lazarov Trabzonspor taraftarinin yildiz oyuncusu beklentisini karsilamiyor. Trabzonspor'da mevcut yabanci oyuncularin durumunudahesaba katin,alacagimiz yabanci oyuncu sayisi iki bilemedinüç, Lazarov'un alinacak oyuncu olmasini istermiydiniz

Edited by: gerçekefsane
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

yok, lazmania'nin verdigi örnegi anlayamadim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Lazarov transferi olsaydi, baskan hani yildiz sözün, yildiz oyuncu adayin Lazarov mu mesajlarini görebilirdiniz. Lazarov Trabzonspor taraftarinin yildiz oyuncusu beklentisini karsilamiyor. Trabzonspor'da mevcut yabanci oyuncularin durumunudahesaba katin,alacagimiz yabanci oyuncu sayisi iki bilemedinüç, Lazarov'un alinacak oyuncu olmasini istermiydiniz

istemezdik onu söylemeye çalisiyoruz zaten. Ama çagdasin alindigi bir ortamda, bunu konusmakta saçma zaten. Lazmania'da bunu söylemeye çalisti. Çagdas alinacagina, lazarov alinsaydi daha iyiydi demek istedi.

Yorum

• suan itibariyle lee ve djokajin gidecegini düsünürsek iki yabanci alabiliriz ama elimizde jun ve eller var. hadi belki eller kendine bir klüp bulurda junu kimse almaz gibime geliyor. dünya kupasinda da yok[img]smileys/smiley5.gif[/img]yani öyle fazla yükseklere çikmamak lazim. bir tane "yildiz" alabilcez galiba. mesela jay jay[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• junda yapilacak olan stadta isçi olarak çalissin biraz borcunu ödesin (o borçta öde öde bitmez en az 4milyon dolar ölene kadar çalissa ancak)

Yorum

Çalışıyor...
                                X