Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

Kalemizde görmek istedigim tek kaleci...

photoshopla görebiliriz

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• fildisi sahilinde cok iyi oyuncular var..dünya kupasinda onlarda..demekki izleme komitesine yattarayi da almislar[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Edited by: ölümüne_ts
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ne afrikalilara ne de richardinho ya inaniyorum aslinda inanamiyorum feinduna mansare ve richardinho ts ye geleceek inandirici gelmiyo

Yorum

• <DIV>
          İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
          yonetimin adlarini sakladigi sir gibi afrikadan 3 futbolcu varmis yattaranin tavsiyesiyle bunlar izlenmis senol gunesde bu futbolculara trabzonspora cok yararli olur demis hatta on anlasma yapmislar dunya kupasindan sonra bu futbolculara imza attiracaklarmis bu haberden bilgisi olan varmi ben böyle bi duyum aldim bide birezilyali bir futbolcuyla buyuk oranda anlasmislar 31 yasindaymis bugungu karadeniz gazetesinde yaziyodu ne kadar doru yalan bilemem ama 3 afrikaliyla anlasmislar diye duydum
          </DIV>
          <DIV></DIV>
          <DIV>Eger Senol hoca yararli olur dediyse ümitliyiym bu oyunculardan</DIV>
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ya transfer haberlerleriyle bizi uyutuyorlar. öncelikli transferimiz teknik direktör olmalı. teknik direktör gelip transferi yapacak ki bir işe yarasın. alınacaklara yönetim karar verecekse yönetimden biri teknik direktör olsun yanına da iyi bir kondüsyoner olsun bitsin.
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi
              Harbiden; bu yönetim en azindan bir seyler yapmaya çalisiyor...
              [img]smileys/smiley36.gif[/img] haçan celen bütin yönetimler pir seyler yapmaya çalisayi ama soniç fos

Yorum

• İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
                yonetimin adlarini sakladigi sir gibi afrikadan 3 futbolcu varmis yattaranin tavsiyesiyle bunlar izlenmis senol gunesde bu futbolculara trabzonspora cok yararli olur demis hatta on anlasma yapmislar dunya kupasindan sonra bu futbolculara imza attiracaklarmis bu haberden bilgisi olan varmi ben böyle bi duyum aldim bide birezilyali bir futbolcuyla buyuk oranda anlasmislar 31 yasindaymis bugungu karadeniz gazetesinde yaziyodu ne kadar doru yalan bilemem ama 3 afrikaliyla anlasmislar diye duydum

desire job, Keita, Pascal, Meyong, bunlardan biri banko[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• gine dünya kupasinda degilki arkadaslar..3 futbolcuyla anlasmislar ama
                  bizim kontenjan dolu bosalmasi gerekir.dünya kupasindan sonra imza show
                  diyorlarda madem gineden alacaklar simdi alsinlar.onlar hicbir kupada
                  oynamiyorlar..ilede tüm afrika takimlarinin elenmesini beklemek zorunda
                  kalmayizda hem..illede heyecan yaratacaklar[img]smileys/smiley36.gif[/img] sakaci bunlar yahuu..
                  Edited by: ölümüne_ts

Yorum

• hani nuri albayrak in yildiz sözü vardi? ondan haberi olan var mi?
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• teknik direktörLe anLasiLmadan oyuncu aLinmasin diyorum ama yinede anLasmaLar yapiLsin hoca istiyortsa hemen imza attirsinLar yada hepsine bir anda attirsinLar ve imza show görsün miLLet söyLe 2 yiLdiz bir arada ve tr den istenen oyunvuLarin hepsi bir anda ne sükse oLur biraz hayaL oLdu ama yönetim sözünde durursa hayaL oLmakdan çikar
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi
                        teknik direktörLe anLasiLmadan oyuncu aLinmasin diyorum ama yinede anLasmaLar yapiLsin hoca istiyortsa hemen imza attirsinLar yada hepsine bir anda attirsinLar ve imza show görsün miLLet söyLe 2 yiLdiz bir arada ve tr den istenen oyunvuLarin hepsi bir anda ne sükse oLur biraz hayaL oLdu ama yönetim sözünde durursa hayaL oLmakdan çikar

ben ta bastan beri diyorum, bence bu dedigin hayal degil. yönetim teknik direktörü bulursa, bence anlasip hazir tuttugu futbolcular var, ve teknik direktör evet derse hepsine imza attiracak. görünüsde güzel calisiyor yönetim. fark etmedinizmi, yönetim herzaman acik kapi birakiyor. yani hic demiyorki anlasmak istiyoruz falan. hep dedigi, yok 12 milyon dolarlik futbolcu, yok süprizlerimiz var, yok sözler tutulacak. demekki bir bildikleri var

Yorum

• hazir tuttugu teknik direktör gibiyse hazir tuttugu futbolcular yandik o zaman iste..

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi

İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi
                            teknik direktörLe anLasiLmadan oyuncu aLinmasin diyorum ama yinede anLasmaLar yapiLsin hoca istiyortsa hemen imza attirsinLar yada hepsine bir anda attirsinLar ve imza show görsün miLLet söyLe 2 yiLdiz bir arada ve tr den istenen oyunvuLarin hepsi bir anda ne sükse oLur biraz hayaL oLdu ama yönetim sözünde durursa hayaL oLmakdan çikar

ben ta bastan beri diyorum, bence bu dedigin hayal degil. yönetim teknik direktörü bulursa, bence anlasip hazir tuttugu futbolcular var, ve teknik direktör evet derse hepsine imza attiracak. görünüsde güzel calisiyor yönetim. fark etmedinizmi, yönetim herzaman acik kapi birakiyor. yani hic demiyorki anlasmak istiyoruz falan. hep dedigi, yok 12 milyon dolarlik futbolcu, yok süprizlerimiz var, yok sözler tutulacak. demekki bir bildikleri var

umarim dediqin gibi yok ama teknik direktör konusunda da aynisini diyorLardi ben bundan doLayi hayaL demistim
                            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• </span></font></font><table style="border-collapse: collapse;" id="Aut&#111;number13" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="#808080" cellspacing="1" height="10" width="100%"><t><tr><td colspan="2" style="border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="34" width="100%"> YILDIZLAR BREZILYA'DAN</font></td>
                              </tr>
                              <tr>

<td style="border-right-style: n&#111;ne; border-right-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" width="42%"> </td>

<td style="border-left-style: n&#111;ne; border-left-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" valign="top" width="58%"><div align="justify">
                              MENAJERLER DEVREDE</span> Trabzonspor taraftari, Baskan Nuri Albayrak'in
                              kongre öncesinde verdigi yildiz sözünü yerine getirmesini beklerken,
                              Bordo-Mavili ekibin patronu, Dünya Kupasi'nin ardindan bombayi
                              patlatmaya hazirlaniyor. Baskan Albayrak'in, söz verdigi yildiz için
                              gerekli tüm girisimleri yaparken, ön protokolü bile imzaladigi
                              ögrenildi. Albayrak, Brezilya'nin Corinthians takiminda oynayan
                              Ricardinho ile yaptigi görüsmeleri olumlu bir sekilde sonuçlandirirken,
                              menajerlerin kendisine önerdigi birçok yildiz ismi de degerlendirmeye
                              aldi.
                              HEPSI TECRÜBELI</span> Baskan Nuri Albayrak’in, yakin dostlarina, söz verdigi yildizin takima büyük katk</font>
                              i yapmasi için hiçbir fedakarliktan kaçmayacagini söyledigi ögrenildi.
                              Albayrak, menajerlerin kendisine önerdigi Juventuslu Emerson, Arsenalli
                              Gilberto Silva, Barcelonali Edmilsol içinse kararsiz kaldi. Öte yandan
                              Baskan Albayrak, ismini sir gibi sakladigi Arjantinli bir golcünün de
                              isini bitirmeye çalisiyor.</font></div></td></tr></t></table>
                              <table style="border-collapse: collapse;" id="Aut&#111;number13" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="#808080" cellspacing="1" height="10" width="100%"><t><tr><td colspan="2" style="border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="34" width="100%"> IÇ TRANSFER HAREKATI</font></td>
                              </tr>
                              <tr>

<td style="border-right-style: n&#111;ne; border-right-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" width="42%"> </td>

<td style="border-left-style: n&#111;ne; border-left-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" valign="top" width="58%"><div align="justify">
                              ÖNCE KALECI</span> Trabzonspor yönetimi, transferde öncelikli olarak kaleci
                              sorununu halletmeyi planliyor. Bordo-Mavililer, kaleci konusunda
                              Besiktas'tan ayrilan Oscar Cordoba ve Gaziantepspor'un Bosnak kalecisi
                              Hasagiç'le temaslarini sürdürürken, yönetim Hasagiç'e karsilik kaleci
                              Ahmet ve para teklif etti. Gaziantepspor ise ayrica Adem ve Mehmet’i
                              istedi.

HAZIRAN'DA </span>Ankaragücü’nün golcü futbolcusu Umut imza için beklerken
                              Bordo-Mavililer, Besiktasli Ibrahim, Ali Günes ve Okan Buruk,
                              Ankarasporlu Musa Büyük, Denizlisporlu Musafa Keçeli, Sivassporlu
                              Hayrettin, Musa Kus, Galatasarayli Tomas ile de görüsmelerini
                              sürdürüyor. Yönetimin</font> , yurt içi transferini Haziran ayinin ilk haftasina kadar halletmeyi planladigi ögrenildi. (KARADENIZ</span>)
                              </font></div></td></tr></t></table>
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• çok heyecanlandim yaw dogrusu[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

Çalışıyor...
                                X