Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    <DIV style="BACKGROUND-IMAGE: url(/images/nokta_gri.gif); BACKGROUND-REPEAT: repeat; HEIGHT: 1px"></DIV>
    <DIV id=habericerikbaslik>
    <DIV id=ustbaslik>
    <DIV id=Baslik>Caner Erkin A Milli Takim'a..</DIV>
    <DIV style="HEIGHT: 5px"></DIV>
    <DIV id=&#111;nyazi>19 Yas Alti Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonasi Finalleri'ne katilma hakkini elde eden Caner Erkin, A Milli Takim'in Almanya'daki kampina davet edildi.</DIV>
    <DIV style="HEIGHT: 5px"></DIV>
    <DIV id=tarih>23Mayis2006, 16:24</DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV>19 Yas Alti Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonasi Finalleri'ne katilma hakkini elde eden Caner Erkin, A Milli Takim'in Almanya'daki kampina davet edildi.

A Milli Takim oyuncusu Orhan Ak ise daha önceki sikayetlerinin devam etmesi nedeniyle bugün kamptan ayrildi ve Türkiye'ye döndü. </DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV>bunu alalim vestelde oynuyor ve gelecek vaad ediyor hemde solak en azindan bonservisini alalim kiralayalim 17 yasinda henüz</DIV></DIV></DIV>

bence nuri sahin kadar yetenekl,i ama biz alamayiz

Yorum

• asimdi alirsagik alirizalamazsagik birdahada alamayiz ve nuri sahindende yetenekliyse kiralamamizda gerekmez
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• manchester united da ryan giggs var. hepiniz bilirsiniz. aslinda arastirmak lazim futbolcuyu. manchester prensip geregi 30 yasin üstündeki futbolcularla kontrat imzalamiyo. acaba bu sene yollanacakmi? eger gönderrilme karari alinirsa biz alalim bence bu futbolcuyu. yasli ama türkiye de dagitir. hatta avrupada bile çok rahat oynar yasina ragmen.

düsünsenize orta sahanin sag tarafinda yattara sol tarafinda giggs. heralde rakipler darmaduman olur.

bunun haricinde frikik sikintisi çekmeyiz. bildiginiz gibi süper frikik atar kendileri.

Yorum

• zor gigs transferi zorr

Yorum

• <div id="ustbaslik"><div style="font-weight: bold;" id="Baslik">Trabzonspor Ibrahim Akin'i istiyor..</font></div><div style="overflow: ; height: 5px;"></span></div> <div style="font-weight: bold;" id="&#111;nyazi">Trabzonspor
            Asbaskani Hasim Sayitoglu, Malatyasporlu Bilal Kisa'nin transferini
            yüksek bonservis bedeli nedeniyle askiya aldiklarini söylerken,
            Besiktas'tan Ibrahim Akin'i transfer etmek istediklerini söyledi..</div><div style="overflow: ; height: 5px;"></span></div><div id="tarih">23Mayis2006, 18:38

Sayitoglu, "Malatyaspor'dan Bilal'in transferini askiya aldik. Kulübü
            bizden yüksek bonservisi bedeli istedi. 1.5 milyon Euro az bir para
            degil. Trabzonspor'a bir oyuncu faydali olacak ise onun için 3 milyon
            Euro'yu gözden çikaririz. Yeter ki takima uyum saglamasinin bir
            garantisi olsun. Bu olmayacagina göre, bu kadar yüksek bir bonservis
            bedeli ödeyemeyiz</span>" diye konustu.

Besiktas'tan Çagdas'tan sonra Ibrahim Akin'i da transfer etmek
            istediklerini ve bu konuda görüsmelerin sürdügünü kaydeden Sayitoglu,
            Ibrahim Akin'in transfere sicak baktigini ve Besiktas ile anlasma
            saglanmasi durumunda bu transferin de gerçeklesebilecegini ifade etti. (AJANSSPOR</span>)
            </div></div>
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
              <DIV id=ustbaslik>
              <DIV id=Baslik style="FONT-WEIGHT: bold">

Sayitoglu, "Malatyaspor'dan Bilal'in transferini askiya aldik. Kulübü bizden yüksek bonservisi bedeli istedi. 1.5 milyon Euro az bir para degil. Trabzonspor'a bir oyuncu faydali olacak ise onun için 3 milyon Euro'yu gözden çikaririz. Yeter ki takima uyum saglamasinin bir garantisi olsun. Bu olmayacagina göre, bu kadar yüksek bir bonservis bedeli ödeyemeyiz" diye konustu.

(AJANSSPOR)
              </DIV></DIV>

Bu lafa söylenecek bir sözüm vardi ama.... Yöneticimizdir biseyler biliyordur diyelim [img]smileys/smiley5.gif[/img]
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetimden hiç ses çikmiyo transfer konusunda bence öyle patlaticaklar ki bombalari agzimiz açik kalicak

transfer de zorluk yasayan takimlar la ilgili hep yalan yanlis haberler çikiyodu geçen sene gese okadar onu alcaz bunu alcaz dedi adam gibi bise almadi sadce taraftari kandirdilar iliç geldi bi geçen sene yüzlerce adamla ilgilendigimiz duyurduk ama kimleri aldik bu yönetim transferi gizlilikle yürütüyor ve bence bunlarin bazilari dünya kupasinda oyniycak oyuncular sadece teknik direktör konusunda zorluklar var o olasun bombalar patliycak insallah

Yorum

• Benim de en içten dilegim. Insallah. Allah transfer komitemize kolaylik versin
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                    yönetimden hiç ses çikmiyo transfer konusunda bence öyle patlaticaklar ki bombalari agzimiz açik kalicak

transfer de zorluk yasayan takimlar la ilgili hep yalan yanlis haberler çikiyodu geçen sene gese okadar onu alcaz bunu alcaz dedi adam gibi bise almadi sadce taraftari kandirdilar iliç geldi bi geçen sene yüzlerce adamla ilgilendigimiz duyurduk ama kimleri aldik bu yönetim transferi gizlilikle yürütüyor ve bence bunlarin bazilari dünya kupasinda oyniycak oyuncular sadece teknik direktör konusunda zorluklar var o olasun bombalar patliycak insallah

Diyecek hiçbir lafim yok. Dilim tutuldu parmaklarin kipirdamiyor. Bu nasil bir umuttur anlamadim. Yoksa ben mi kafayi siyirdim. Bir doktora mi görünsem acaba. Ben de mi bir sorun var. Insallah dedigin gibi olur ama herhalde uykudan kalktiktan sonra yazdin bunlari. Sen güzel bir rüya görmüssün gerçek zannetmissin. Ama yasadiklarimizin kabustan farki yok.

Yorum

• umutlu olmak daha avantajli[img]smileys/smiley1.gif[/img] gecen seneki
                      transferler skandaldi.bu sene ondan daha kötüsünün olmasi imkansiz gibi
                      bisey.o kadar bekledik biraz daha bekleriz bakalim neler
                      olacak.cagdasin transferini olumlu buluyorum.saniyorum umut ve i.akin
                      da alinir ama fatih yollanacaksa baskanin bir yiliz lafi ikiye cikmis
                      olur cünkü gelirken fatihi satip yerine bir yildiz alacagim dememisti.
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Çagdas'in gelecegini kaç kisi biliyodu. Bi aksam baktik Çagdasla anlasildi yaziyo sitelerde. Yani görüsülüyor prensip falan olmadan direk anlasma... Sözlesme de hemen imzalanacak yani yönetim isi gizliden yürütüyo ve biraz bekleyelim ondan sonra konusuruz yoksa hepimiz utaniriz...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• yaw bizim baskanlar niye hep futboldan anlamiyo yaw
                          yada cimri oluyolar offf[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          nerde futbol hayati bitmis biri bizde
                          gorun bakin yildiz olarak cagdasi aldik hoca olarakta sadi tekelioglunu aliriz

!

Yorum

• SADI TEKELIOGLUNU ALMAZLAR ÇÜNKÜ ONDAN ÖNCE TURGAY SEMERCIOGLU VAR[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi
                              SADI TEKELIOGLUNU ALMAZLAR ÇÜNKÜ ONDAN ÖNCE TURGAY SEMERCIOGLU VAR[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hop! Onlardan da önce hocalarin hocasi Ahmet Suat Özyazici var! Allah'im ne olur yönetim bu mesaji okuyup da Suat Hoca'yi takimin basina getirmesin!Edited by: Poetricus

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi
                                SADI TEKELIOGLUNU ALMAZLAR ÇÜNKÜ ONDAN ÖNCE TURGAY SEMERCIOGLU VAR[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hop! Onlardan da önce hocalarin hocasi Ahmet Suat Özyazici var! Allah'im ne olur yönetim bu mesaji okuyup da Suat Hoca'yi takimin basina getirmesin!

kulube mail atayim mi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X