Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam sol bekteki kim taniyamadim
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

su sol bege daha iyi biri dealinabir,ben hayrettini tercih ettim ofansif yönü iyi olmasad defansif yönünü çok begendigim bir oyuncu.

açilim:

.....................dudek.......... ....................

.....ufukhan..........milan.........tolga seyhan..........hayrettin

.....yattara.......szymek........hüseyin.......... .gökdeniz. .......

.....................zurawski...........rui costa..................
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• arkadaslar buraya insanlarin resmini koyuyorsunuz isimlerini özelliklerini koyuyorsunuz...

bence transfer edilecegine inandiginiz insanlarinkini koysak daha iyi olur.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
          bumepaf sen de herseye muhalifsin Neden birseyler yapmaya çalisan insanlari elestirmek yerine sen de biseyler yapmayi denemiyorsun? Sen biliyorsan biliyorsun biz burda fikir paylasimi yapiyoruz. Bence yanlis yapiyorsun

Ben hersey muhalif degilim. Sadece düsüncemi belirttim. Gidipte bir kopyala yapistir yapmayi bie emek harcamak olarak nitelendiriyorsan diyecegim bir sey. Hiç degilse söyle söyle bir futbolcu var ben çk begendim siz de su linkden bakabilrisiniz diyi.

Yorum

• abi ben bu adamin gelmesini istiyorum ama nerdeee.

KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak bumepaf tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
              bumepaf sen de herseye muhalifsin Neden birseyler yapmaya çalisan insanlari elestirmek yerine sen de biseyler yapmayi denemiyorsun? Sen biliyorsan biliyorsun biz burda fikir paylasimi yapiyoruz. Bence yanlis yapiyorsun

Ben hersey muhalif degilim. Sadece düsüncemi belirttim. Gidipte bir kopyala yapistir yapmayi bie emek harcamak olarak nitelendiriyorsan diyecegim bir sey. Hiç degilse söyle söyle bir futbolcu var ben çk begendim siz de su linkden bakabilrisiniz diyi.

Ben zaten begendigim oyunculari buraya yaziyorum. Kopyala yapistir yapiyorsun demekle bile bana saygisizlik ve haksizlik ediyorsun.

Illa diyeyim mi ben bu futbolculari izledim arastirdim Trabzonspor'a yakisir Trabzonspor'da görmek istiyorum diye tek tek? Sen mi karar veriyorsun su formatta link ver su formatta yaz diye? Kopyala yapistir demedim hiçbir çalismama, bir arkadasim çikti Allah razi olsun, emek harcamis dedi tesekkür etti, ondan da rahatsiz oldun. Bu nasil bir ruh halidir? Buraya begenilen ve alinmasi gerekilen futbolcularin yazilmasi neden seni bu kadar rahatsiz ediyor? Lütfen haddimizi bilelim.

Nasil yazilmasi gerekir biliyorum üstelik son derece yararli olacagina inandigim transferler. Istersen kopyala yapistir yapmayayim el yazisi ile zat-i alinize ulastirayim. Böyle anlamsiz tartismalara girecegine sen de öner isimleri, begendigin oyunculari biz de alkislayalim
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya önerdikten sonra bir çok futbolcu var. Ben burayi futbolcu resmine bogarim ama ne ise yariyor? Onun yerine bir dünya ajansin gazetenin internet sitesi var. Oralarda çikan haberleri yazalim arastiralim. Bak geçen gün bir arkadas fotomaç gazetesideki bir yazidan alinti alip yazmis buraya o kadar çok hosuma gitti ki. Çünkü ben o yaziyi belki de o gün okuyamayacaktim. Birisi farketmis yazmis. Böyle seyler daha iyi olur. Yoksa herkesin bildigi CM oyununun resmi sitesinden bir farki kalmaz.

Yorum

• Iyi hos da bu da isin tuzu biberi. Eger bu önerilen isimler üzerine konusulmasa burasi çok tatsiz bir baslik olurdu. Keske her gün o yazilardan okuyabilsek ama yok iste, biraz da kulübün bilgi bankalarina ihtiyaci var. Camianin o kadar çok potansiyeli varken, Trabzonspor'a gönül vermis onca kisi onca degisik ülkede,yörede yasarken, onlari bu ortak çabada bir araya getirememek beni üzüyor. Yoksa sözlesmesi biten oyunculardan yazmaya dikkat ediyorum mesela, cm türünde yazsam dedigin gibi sayfalar yetmez belki de
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'da 2. Boukhari harekati..
                    <DIV id=&#111;nyazi>Trabzonspor, geçtigimiz sezonun devre arasinda transfer etmek istedigi Ajax'in Fasli oyuncusu Nourdin Boukhari'yi transfer etmek için yeniden girisimlere basladi.. </DIV>
                    <DIV>Genç oyuncunun transferi için yeniden harekete geçen bordo-mavili yönetim, menajerler araciligiyla oyuncuya talip olduklarini ilettiler. Hücuma dönük olarak orta sahada görev yapan oyuncunun, ailesini Türkiye'ye gelmek için ikna etmeye çalistigi belirtildi. Atay Aktug döneminde Trabzonspor'a gelmesi için söz alinan Ankaragücü'nün golcü oyuncusu Umut için de bordo-mavili yönetimin Ankaragücü Kulübü Baskani Cemal Aydin ile söz kesmesi bekleniyor.
                    </DIV>
                    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• bizim kesin5 tane adama ihtiyacimiz var..biri sol beke,digeri ortanin ortasina oyun kurucu,digeri ortanin soluna,digeri sag tarafa,birtanede forvete..yattaranin yerine iyi bir yedek alinmali..bana göre sol tarafa,ortanin ortasina ve forvet oyunculari yabanci olmali..

Yorum

• Ivan Campo defansi toplar kontrati bitti [img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

• arkadasimizin yaptigi kadro harika ama rui costa ve zurawski nin gelmeleri imkansiz. hüseyinin yerine hemd defansif hemde ofansif yönü iyi olan bir oyuncu aurelio kivaminda bir oyuncu alinarak syzmekin yükü hafifletielbilir ve forvete fatih tekekyle brlkte trabzona geleblcek bir yildiz laazim rui costa filan degil..
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Bizimkiler uyuyo ne bu ya [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• daha hoca ile anlasamadik. el oglu isi bitiriyo.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

valla resimlerin 2 si hariç bende gözükmüo çok mrk ettim kadroyu kardes zahmet olmassa bida koyabilirmisin

Yorum

Yükleniyor...
                                X