bizim yönetim ne anlaaaaaaaar bu topçulardan onlarin anladigi yobolspordan veli, tonyaspordan cemal, yolspordan mustafa o söylediginiz futbolculari hayatlarinda bile görmemislerdir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
okadarda olmaz grönkjear jundan bile ucuz harika bir sol acik bence abdullahdan bilen yararli olur sola ortayada micoudlan feindouno yu ondan sonra bizi sadi tekelioglu bilen sampiyon yapar su anki transferpiyasasina göre söyle bi takim kurulabilir
tolga
akyelstepanov tolga seyhan ufukhan
yattarahüseyin fendouno grönkjear
micoud
gökdeniz
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
33 yasini temmuzda bitirecek oyuncuya 5 milyon ? biraz fazla keske serbest olsaydi [img]smileys/smiley4.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=490><T>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#f9f9f0 ="titsBaslik-little">
Umut bulut la anlasmissak ne güzel iyi oldu bu haber bir çok tv de çikti.tabi dogruysa hala emin degilim.
</TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#f9f9f0 ="titsBasliklar"></TD></TR>
<TR>
<TD align=right bgColor=#f9f9f0 height=10 ="stdSmall"></TD></TR>
<TR>
<TD align=right bgColor=#f9f9f0></TD></TR>
<TR>
<TD id=Content>
</TD></TR></T></T></TABLE>Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
forvetsiz takim olmus ,olmaz böyle..
bu sadece öyle olabilecek bisey 5 yabancili forvete gelirse bence saaten bu sezon emraha sans taninmali göki de yattaraylan birer yari oynar yani orada demek istedigim 1-2 isabetli transferlen acayib alternatifli kadro kurulabilinir ali sen de bu yil sanirim son sansini deneyecek kontrati bitiyor ya patlar yada futbola veda edecegini düsünüyorum sonra gecen medyaya cikan haberler yani türkmen asilli iki oyuncu alinabilir devreye sokulursa shatskih gibi isimleri alabiliriz shatskih bence fatihin deldigi boslugu kapatabilir
ayrica szymek i silmis takimdan.. böyle kadro bira zor is yapar...
bu sezon iyi bir yedek gibin oynadi ya yollansin yada sampiyonluga oyniyacagimiz takim kurulursa bu futbolla ancak yedek kulübesinde olur
33 yasini temmuzda bitirecek oyuncuya 5 milyon ? biraz fazla keske serbest olsaydi
alinabilen starlar böyle bende genc birini isterim ama belki yasindan dolayi fiyati asagida cekilebilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
okadarda olmaz grönkjear jundan bile ucuz harika bir sol acik bence abdullahdan bilen yararli olur sola ortayada micoudlan feindouno yu ondan sonra bizi sadi tekelioglu bilen sampiyon yapar su anki transferpiyasasina göre söyle bi takim kurulabilir
tolga
micoud
gökdeniz
kendin inaniomusun bunlara?
Yorum
-
ibrahim saaten ts li harika yani
luyindula marseille kiralik oynadigi 34 macta 10 gol atti 1 assist almakta sorun olbilecek unsurlar marseille 1 yillik daha kiralik kontrati var ve marseille kontratinda 7 milyona satin alabilir opsiyonu var su an birakmayida onu düsünmuyor marseille yani alirsagik hem auxerre hende marseille bonservi ödemye mecbur kalabilirik bence hikaye gazeteler yazacak bisey yine bulamamis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =bold>selcuk Yazdi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
<T>
<TR>
<TD =text>
tolga
micoud
gökdeniz
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
kendin inaniomusun bunlara?aslinda kolaylikla yapilabilecek bi kadro ama bizim yönetimlerlen ancak hayal kaliyor bunlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#eeeeee>
<T>
<TR bgColor=#e0e2e6>
<TD colSpan=2 height=20>ANKARAGÜCÜ, ESKI FUTBOLCUSU ADEM KOÇAK'I YENIDEN RENKLERINE BAGLAMAYA ÇALISIYOR </TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#83858a colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2>Ankara - [/B]Ankaragücü, eski futbolcusu Adem Koçak'i yeniden renklerine baglamaya çalisiyor.
Sari-lacivertli yöneticilerin geçen sezon Ankaragücü'nden Trabzonspor'a transfer olan Adem Koçak ile görüsmelerinin sürdügü, futbolcu ve Trabzonspor ile anlasilma saglanmasi halinde, Adem'in tekrar Ankaragücü formasi giyecegi ögrenildi. </TD></TR></T></TABLE>
ne der la bunlar
Yorum
Yorum