Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <DIV>Bilal, umut ve musa transferlerini bende duydum ama hayrettini ilk defa duyuyorum.</DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV>bilal ve umut hadi neysede musa bize ne katki saglayacak onu anlamadim</DIV>
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Musa alternatif bir oyuncu, ortasaha, forvet, sag kanat oynayabiliyor. Çalim yetenegi var. Büyük katki beklemem ama zaman zaman is yapabilecek bir oyuncu.

Hayrettin'in ise tamamen basinin abarttigi bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.
      BORDO MAVİ

Yorum

• ise bak bilallere musalara kaldik seneye o zaman senlik var [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi
          arkadaslar kaleci olarak benim akilima gelen kalecilerden bir tanesi gaziantepin kalecisi hasagiç. adam büyük maçlarda çok iyi performans gösterdi bu sezon. türkiye ligini de taniyor bence bizim kale için ilaç olur....
          çok dogru bi tespit arkadasim bencede cok iyi bi kaleci

Yorum

• mehmet yozgatli seneye trabzonda arkadaslar yonetimden bazi duyumlar aldim .) bu arada bence sergen kacirilmamali cunku symek bi sakatlandi yerine adam koyamadik ayrica lucescu nun gelmesi halinde tolga tekrar gelcekmis onemli bi konu daha yonetim dunyaca unlu bi yildizla coktan söz kesmis bile

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi
              arkadaslar kaleci olarak benim akilima gelen kalecilerden bir tanesi gaziantepin kalecisi hasagiç. adam büyük maçlarda çok iyi performans gösterdi bu sezon. türkiye ligini de taniyor bence bizim kale için ilaç olur....

arkadas landreau, westervelt gibin yabanci kaleciler bosda dururken hasagic gibin bir kaleci alinirmi
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                <T>
                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">yabanci olarak kimi alirlar bilmem ama besiktastan IBRAHIM AKINalmalari lazim</TD></TR>
                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                işkenaz

Yorum

• walla be uefa kupasi finalinde sevilla daki 4 numara sag kanat bek DANIEL ALVES süper bi herif keske alabilsek
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Kayserispor'un kaptani Bülent Bölükbasi o takimin UEFA hedefini kovalamasinda çok büyük paya sahip birisi. Adam gol atiyor asist yapiyor, çok yönlü bir oyuncu. Bülent'i bu takimda görmek isterim açikçasi.

+

Gelecekte vaadetmiyor!
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi

mehmet yozgatli seneye trabzonda arkadaslar yonetimden bazi duyumlar aldim .) bu arada bence sergen kacirilmamali cunku symek bi sakatlandi yerine adam koyamadik ayrica lucescu nun gelmesi halinde tolga tekrar gelcekmis onemli bi konu daha yonetim dunyaca unlu bi yildizla coktan söz kesmis bile
                      Abi kaynak saglam mi?

Yorum

• gökhan gerçekten kalite bi adam o kazandirilmali bilal i de çok begeniyorum umutu pek begenmezdiim ama bu sene ii isler yapti

bülent dedigin adam gazla oynayan gereksiz biri bizim takimda ondan çok var lucescu gelsin bizim adamlari ne oynatir

Yorum

• Bülent hangi gazla çalisiyor. Bizim oyunculara da o gazdan verelim.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• mehmet yozgatli söylentileri var isimize yarayacak faydali bi oyuncu alinabiliyosa alinsin aslina bakarsaniz yerli oyuncularin pek birbirinden farki yok önemli olan yabanci transferi iyi yabancilar takimi ucurur.

luce tolga ve matuzalem gelsin lucenin istedigi 2 yabanci daha alinsin sampiyonluk %75 bizimdir

Yorum

• Sergen Besiktas'tan ayriliyor,Cordoba ayriliyor,Tümer ayriliyor,Ahmed Hassan ayriliyor.Bence bu oyuncular degerlendirilmeli..
                              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• sergenmi ki.cini o daha yerinden kaldirabiliyormu
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X