Milyonlarca kez yazdım buraya Gökhan Ünal diye.. Büyük takımsan alacaksın böyle adamları kardeşim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaleci kalsın
Bu takıma şu anda kaleci transferi yapmak akılsızlıktır... Kaleciye kadar en az 4-5 mevkide müthiş aksaklıklar var.
Kaleciden daha acil ön libero, defansın soluna, sağına, stopere, orta sahanın sağına çözüm şart...
isim vermek istemiyorum 3-4 futbolcu var bunları takımda oynatmak taraftara küfürdür... kaleci kalsın arkadaş, şu rezalet futbola bir çare bulun allah aşkına.Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebombos kaleye gol atamayan marcelinho 1.7 milyon aliyor.."bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
bugunki denizli maçından sonra ilk transfer sanırım hoca olacak
ondan sonrada önlibero olmasını temenni ediyorum...Hasan ve huseyinle biz bu sistemde top oynayamayız bu böyle biline!!!Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma şu anda kaleci transferi yapmak akılsızlıktır... Kaleciye kadar en az 4-5 mevkide müthiş aksaklıklar var.
Kaleciden daha acil ön libero, defansın soluna, sağına, stopere, orta sahanın sağına çözüm şart...
isim vermek istemiyorum 3-4 futbolcu var bunları takımda oynatmak taraftara küfürdür... kaleci kalsın arkadaş, şu rezalet futbola bir çare bulun allah aşkına."bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiğimiz nokta... En güvendiğin adam bile gözünden düşmüş durumda. Simek umarım sağlıklıdır. Bir derdi yoktur. Bu yöneticiler ne işe yarar birisi dertlerini sorsa bu çocuklara. Yöneticilerden modern ve profesyonel yönetim bekliyoruzBORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Transferleri bırakın arkadaşlar ben Sakaryanın ezikbahce ile macını seyrettim way babam vaaay heriflerin kalecisi harika (Martinez) Arjantinli Cagele muhteşem bir santrafor bi tane de ortasaha vardır kavinpur mu ne way babam waaay. Ulan biz böyle adamları neden bulup alamayız anlamıyorum.Yazık yahuu.Tebrikler Sakarya
Bizimkiler icin birsey yazmak istemiyorum. Durum ortadaTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...
Ben üzülüyorum o çocuğun haline...Daha önce de yazdım, bir derdi var ama söyleyemiyor gibi duruyor...Hakikaten yetenekli futbolcu halbuki...Neyse hayırlısı olsun...
Yorum
-
Konu nerden geldi oraya bilmiyorum ama az evvel Rıdvan da Mineiro hakkında konuşuyordu, "sözleşmesi Aralık'ta bitiyor, parayı verirsen gelir, çok iyi oyuncu" diyordu.. Konu TS değildi orası kesin, kesin olan bir diğer nokta da yönetimin ihitiyacımız olan bir bölgeye o kadar akıllı bir transfer yapamayacağı.. Ama adı burada geçiyor diye paylaşayım sizinle dedim..Bir beklentim olduğundan değil yani..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu nerden geldi oraya bilmiyorum ama az evvel Rıdvan da Mineiro hakkında konuşuyordu, "sözleşmesi Aralık'ta bitiyor, parayı verirsen gelir, çok iyi oyuncu" diyordu.. Konu TS değildi orası kesin, kesin olan bir diğer nokta da yönetimin ihitiyacımız olan bir bölgeye o kadar akıllı bir transfer yapamayacağı.. Ama adı burada geçiyor diye paylaşayım sizinle dedim..Bir beklentim olduğundan değil yani..
Yorum
Yorum