Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milyonlarca kez yazdım buraya Gökhan Ünal diye.. Büyük takımsan alacaksın böyle adamları kardeşim..
    BORDO MAVİ

Yorum

• kaleci kalsın

Bu takıma şu anda kaleci transferi yapmak akılsızlıktır... Kaleciye kadar en az 4-5 mevkide müthiş aksaklıklar var.
      Kaleciden daha acil ön libero, defansın soluna, sağına, stopere, orta sahanın sağına çözüm şart...
      isim vermek istemiyorum 3-4 futbolcu var bunları takımda oynatmak taraftara küfürdür... kaleci kalsın arkadaş, şu rezalet futbola bir çare bulun allah aşkına.
      Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bombos kaleye gol atamayan marcelinho 1.7 milyon aliyor..
        Dostum iyi futbol iyi futbolcuyla oynanıyo ;maalesef bilal i, faruk u alamayan jun la vittek takasını yapamayan (geçen yıl devre arasıydı isim de yanılabilirim ama Bundesliga nın önemli golculerinden biriydi) yönetimden SORİN i DENİLSON u istemek biraz safdillik oluyo
        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• bugunki denizli maçından sonra ilk transfer sanırım hoca olacak
          ondan sonrada önlibero olmasını temenni ediyorum...Hasan ve huseyinle biz bu sistemde top oynayamayız bu böyle biline!!!
          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takıma şu anda kaleci transferi yapmak akılsızlıktır... Kaleciye kadar en az 4-5 mevkide müthiş aksaklıklar var.
            Kaleciden daha acil ön libero, defansın soluna, sağına, stopere, orta sahanın sağına çözüm şart...
            isim vermek istemiyorum 3-4 futbolcu var bunları takımda oynatmak taraftara küfürdür... kaleci kalsın arkadaş, şu rezalet futbola bir çare bulun allah aşkına.
            Volkan denizli yle anlasmıs bence mevcut yerliler içinde alınabilecek en iyisiydi
            "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• mUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...
                Geldiğimiz nokta... En güvendiğin adam bile gözünden düşmüş durumda. Simek umarım sağlıklıdır. Bir derdi yoktur. Bu yöneticiler ne işe yarar birisi dertlerini sorsa bu çocuklara. Yöneticilerden modern ve profesyonel yönetim bekliyoruz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu hoca acılen gitsin biraz daha durur sa szymek 'i kaybedicez
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geldiğimiz nokta... En güvendiğin adam bile gözünden düşmüş durumda. Simek umarım sağlıklıdır. Bir derdi yoktur. Bu yöneticiler ne işe yarar birisi dertlerini sorsa bu çocuklara. Yöneticilerden modern ve profesyonel yönetim bekliyoruz
                    Bir hastalığı olduğunu bende duymuştum, geçen de bir arkadaşımız forumda yazmıştı. Detay bilen yok mu acaba?
                    BORDO MAVİ

Yorum

mUSAMPA Miniero ve pletikosa gelsin dertler bitsin...SzYmek de giderse gitsin...
                      sen yapma bari kardeş her futbolcuda düşüş olur,ben bir derdi oılduğuna inanıyorum daha iyisi gelmeden symek gitmemeli,artı nasıl bir ortam var ki biz taraftar olarak onun neden oynayamadığını bir türlü öğrenemiyoruz.
                      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim Transferleri bırakın arkadaşlar ben Sakaryanın ezikbahce ile macını seyrettim way babam vaaay heriflerin kalecisi harika (Martinez) Arjantinli Cagele muhteşem bir santrafor bi tane de ortasaha vardır kavinpur mu ne way babam waaay. Ulan biz böyle adamları neden bulup alamayız anlamıyorum.Yazık yahuu.Tebrikler Sakarya
                        Hic sorma dostum, hele o 9 numara ne güzel calimlar ati öyle. Tabi tek maca bakip aldanmamak lazim, ama adamlar 8 puan topladilar FB yi yendiler. Yani kalite oyunculari var.
                        Bizimkiler icin birsey yazmak istemiyorum. Durum ortada
                        TRABZONSPOR

Yorum

Sen de böyle düşünüyorsan

Ben üzülüyorum o çocuğun haline...Daha önce de yazdım, bir derdi var ama söyleyemiyor gibi duruyor...Hakikaten yetenekli futbolcu halbuki...Neyse hayırlısı olsun...

Yorum

• Konu nerden geldi oraya bilmiyorum ama az evvel Rıdvan da Mineiro hakkında konuşuyordu, "sözleşmesi Aralık'ta bitiyor, parayı verirsen gelir, çok iyi oyuncu" diyordu.. Konu TS değildi orası kesin, kesin olan bir diğer nokta da yönetimin ihitiyacımız olan bir bölgeye o kadar akıllı bir transfer yapamayacağı.. Ama adı burada geçiyor diye paylaşayım sizinle dedim..Bir beklentim olduğundan değil yani..
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konu nerden geldi oraya bilmiyorum ama az evvel Rıdvan da Mineiro hakkında konuşuyordu, "sözleşmesi Aralık'ta bitiyor, parayı verirsen gelir, çok iyi oyuncu" diyordu.. Konu TS değildi orası kesin, kesin olan bir diğer nokta da yönetimin ihitiyacımız olan bir bölgeye o kadar akıllı bir transfer yapamayacağı.. Ama adı burada geçiyor diye paylaşayım sizinle dedim..Bir beklentim olduğundan değil yani..
                              Rıdvan, Mineiro için sarfettiği sözlere 'Galatasarayla adı anılıyordu' dıye başladı. tahmin ettiğin gibi Trabzonspor'a atıf yoktu.

Yorum

• sZYMEK LE ilgili Szymek sayfasında çok değerli bilgiler nve bir de önerim var bir bakın lütfen...Hasta olduğu için gitsin diyorum...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Yükleniyor...
                                X