Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yanlışları

Trabzonspor'da en büyük problem transferde yapılan yanlışlardır. Bu transferleri kim yapıyor, niçin yapıyor anlamak mümkün değil. Son gelen oyuncu Musampa'nın özelliklerinde takımda çok futbolcu var. İhtiyaç olan mevkilere değil de başka yerlere transfer yapılıyor. Transfer çok büyük sorumluluktur. Bunu yapabilmek için bilgiye, eğitime, uzun yıllar futbolun içerisinde bulunmak ve bu tür çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. Yani uzun yıllar bu işi yapmak ve yaşamak gerekiyor. Maalesef Trabzonspor'da transferlerin birçoğu yetersiz ve gereksiz olduğu gibi aynı bölgeye aynı özellikle çok oyuncunun transferi takımındaki dengeyi, yani balansı bozmakta, bir türlü dengeli bir 11 ile sahaya çıkılamamaktadır. Fatih gibi sorumluluk bilinci yüksek, sahada bir lider, arkadaşları üzerinde etkili bir oyuncunun olmayışı nedeniyle takım bir türlü kolektif mücadele gücünü ve takım ruhu anlayışını özümseyip sahaya yansıtamamaktadır. Bu dağınık takım görüntüsü böyle devam edecek gibi gözüküyor.
    ----------------------------------------------------------------
    ŞİMDİ KÜÇÜK BİR AYRINTI SUNMAK İSTİYORUM;
    Benmi yanlış hatırlıyorum geçen yılki brezilya seferinde lemi ağabeyimizde yokmuydu acaba.Daha sonra bu transferler yanlış diyende kendisiydi geçen sezonun ortasında böyle bir demeç vermişti.Ne diyeyim bilmiyorumkii?

İşte tam olarak söylemek istediğim buydu Musampa defansif bir ortasaha oyuncusu Davids ile tamamıyla aynı mevki ve özelliklere sahip (onun kadar iyi oyuncu olmadığı kesin tabi) çok koşuyor,teknik ve ileri çıkışları etkili kanat bindirmesi de yapan sol ayaklı bir oyuncu. E bizim en büyük sorunlarımız ortasahadan ileri top çıkmaması ve takımın genel itibarıyla durarak oynaması. Musampa ön liberoda oynayarak defans ve ortasahadan top çıkarma işini rahatlıkla yapabilecek bir oyuncu yani bu soruna çare olabilir. Takımın durarak oynaması problemini çözecek olansa Lazaroni.

NOT: Bu yorumlar tamamıyla Musampa'nın sağlıklı olduğu düşünülerek ve geçmiş performansları değerlendirilerek yapılmıştır. Musampa'nın mayıs ayından beri boşta olduğu ve ciddi bir antreman eksiği olduğu unutulmamalıdır. Yani onun bize faydalı olması 3 haftayı bulur.

Yorum

• kaleye Pletikosa
      sola Kiki Musampa
      Forvete Cenk İşler alınır ve futbolcular yerli yerinde oynatılırsa bundan sonra maç kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yaw tayfun cora dün acayip oynadı bizden giden iyi oynuyor bize gelen saçmalıyor

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer yanlışları

Trabzonspor'da en büyük problem transferde yapılan yanlışlardır. Bu transferleri kim yapıyor, niçin yapıyor anlamak mümkün değil. Transfer çok büyük sorumluluktur. Bunu yapabilmek için bilgiye, eğitime, uzun yıllar futbolun içerisinde bulunmak ve bu tür çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. Yani uzun yıllar bu işi yapmak ve yaşamak gerekiyor. ----------------------------------------------------------------
          ulan lemi Allah seni bildiği gibi yapsın git papuada filan yazda seni adam sansınlar. geçen seneyi unutuk sanki. gördük senin yeteneklerinide. bilgi eğitimiş. önce akıl olacak akıl sonra futbolu takip edeceksin lemi ah lemi ah
          BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
          ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Lemi'ye kızmayın rivayetlere göre robinho'yu keşfetmiş. Lig başlamadan transferleri gerçekleştirdi. Seçtiği futbolcular iyi olmasada lig başlamadan transferleri sonuçlandırdı.
            Bu sezon 4.haftaya girdik, transfer yapılacak.

Trabzonspor için transfer bitmez. Her yıl bu sözü duyuyoruz
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lemi'ye kızmayın rivayetlere göre robinho'yu keşfetmiş. Lig başlamadan transferleri gerçekleştirdi. Seçtiği futbolcular iyi olmasada lig başlamadan transferleri sonuçlandırdı.

nasıl biti hocam jun lemi döneminde brezilyadan yok david yok kahe ahada obinyo yok yok onun bonservisi yok şöyle böyle derken gelmedimi. üstelik en öncelikli transfer ihtiyacımız forvet değilmiydi.
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lemi'ye kızmayın rivayetlere göre robinho'yu keşfetmiş. Lig başlamadan transferleri gerçekleştirdi. Seçtiği futbolcular iyi olmasada lig başlamadan transferleri sonuçlandırdı.

önemli olan transferi bitirmek değil ki...bana Türkiye de transferi bitirmiş tek bir takım söleyin hadi...yok ki herkes daha oyuncu arıyor buna bjk dahil...fener daha transfer yapmadı lugano dışında 3 kontenjanı boştu...gs gitti parasızlıktan komik bi adam aldı geldi...bjk toplama takım oldu ama en iyi transferi onlar yapıyo...Lemi oturduğu yerden sallar...Pletikosa ve Musampa gelecekse beklenmeye değer...Bu sen uefa yı alırız seneye de şampiyon oluruz bu kadroyla...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Arkadaşlar www.showtvnet.com bu ankete girin sonuncuyuz bursa bile bizden önde.Burdan sporu seçin oy verin.

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl biti hocam jun lemi döneminde brezilyadan yok david yok kahe ahada obinyo yok yok onun bonservisi yok şöyle böyle derken gelmedimi. üstelik en öncelikli transfer ihtiyacımız forvet değilmiydi.
                    Jun lig başlamadan transferi yapıldı. Ömer Sarı Lig başlamadan brezilya'dan geldi. Kanca Brezilya'da aradaki fark bu.

lemi ve kanca'nın karşılaştırması yaptım. Hangisi iyi soruyorsan Lemi ve transfer ekibi. Bana göre ikiside kötüde, karşılaştırma yapıyoruz
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 11:21.

Yorum

• pletikosadan haber yokmu ???
                      birde şotayı istiyorum ben heberiniz olsun
                      BANA HER YER TRABZON
                      ALPER DALKIRAN

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ulan lemi Allah seni bildiği gibi yapsın git papuada filan yazda seni adam sansınlar. geçen seneyi unutuk sanki. gördük senin yeteneklerinide. bilgi eğitimiş. önce akıl olacak akıl sonra futbolu takip edeceksin lemi ah lemi ah
                        tam leminin o yazısı için foruma girdim.yahu bu lemi daha önce transfer komıtesınde falan degılmı ıdı ve brezılyaya gıtmemısmı ıdı.

o zaman bunları bılmıyomuyduda sımdımı ogrendı.yahu bu ıste bırsey var oraya gıden salterı ındırıpte ıs yapıyolar.yoksa lemının aklına baska bır seygelmedı galıba.

www.showtvnet.com/spor/
                        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 11:31.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar www.showtvnet.com bu ankete girin sonuncuyuz bursa bile bizden önde.Burdan sporu seçin oy verin.
                          arkadaşlar demek ki ne kadar gerçekçi bi anketmiş..ne yani ilk sırada mı olcaktık arkadaşlar eğer gerçekçi bi ankert olsun istiyorsak zaten trabzonspora oy vermememiz lazım haa sadece tuttuğumuz takımı yazcaksak ozaman trabzonspor verebilirizz...ama trabzonspor bu haliyle lige hiçbişe vuramazz!!!
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tam leminin o yazısı için foruma girdim.yahu bu lemi daha önce transfer komıtesınde falan degılmı ıdı ve brezılyaya gıtmemısmı ıdı.

o zaman bunları bılmıyomuyduda sımdımı ogrendı.yahu bu ıste bırsey var oraya gıden salterı ındırıpte ıs yapıyolar.yoksa lemının aklına baska bır sey gelmedımı.sayfamı dolduruyo.
                            Lemi rivayetlere göre Robinho'yu keşfetmiş. Zurawski'nin transfer görüşmelerinin yapıldığı dönemde robinho'yu keşfetmiş.

Yorum

• ne bisicm is ya ben anlamadim, hala musampa icin resmi bir aciklama yok,lazaroni transferleden haberim yok, 4 futbolcu ile anlastim ama alinmadilar diyor.Zeyyat kafkas da herseyden bilgisi oldugunu, o futbolcularin neden alinmadigini hoca cok iyi biliyor diyor.Bu arada kaleci ve yedek kaleci istiyor bu takim acilen.
                              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• arkadaşlar biz kiki ile anlaştıkmı? anlaştıysak niye hala gelmedi? belki de sitemizi ziyaret etmiştir vazgeçmiştir adama çok çamur attık. ne dersiniz.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X