Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fahri (Ç.Rize),Hayrettin (Sivas), M.Topuz (Kayseri) Burhan (Diyarbakir) Selçuk (Vestel), Mustafa (Denizli) Umut (Ank. Gücü) Gökhan Ünal (Kayseri) Bilal (Malatya) Wederson (B.B.Ank)

Keita,Bonqoura (Gine)

Zurowski, Glowacki (Polonya)

Samaras (Yunanistan)

Alinacaksa kaliteli oyuncu alinmali

Musa Büyük'se eger transferi için ugrasilan oyuncu yazik valla bu yönetimde fos çikti demektir.

M.Topuz gibi hem sag da hem solda oynayabilen çok yönlü bir kanat oyuncusu varken ve üstüne birde milli takimin yeni kadrosunda düsünelen bir isimken daha önce Trabzona gelmeyen Musa Büyük ismine ancak gülerim
    Saygilarimla,

Yorum

Millet kimleri aliyo biz geçen sezon bize gelmeye gerek görmemis soyadi büyük`, boyu,çapi,futbolu küçücük musacigin , ankara gücünde attamadiklari trabzonda hiç atamayacaklarinin göstergesi olan umutun,profosyonel liginin lig olarak dünyada kaçinci sirada oldugu merakla arastirilan bir ligden, zürih denen takimdan alinacak agani ......liginda bir adamin pesindeyiz.Vay benim cefakar taraftarim vay sampiyonluk için nice 50 yillara.Böyle baskanlarla bizim sampiyonluk göremeyecegimiz kesin debelki torunlarimiz görür tabi o zamana kadar kaç trabzonsporlu kalir onu bilemem.

PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
      MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
      BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

milan baros.....yildiz sözünün yerine getirilmesi için ideal bir oyuncu...

Yorum

Hasan Kabze
          Ibrahim Akin
          Mehmet Topuz
          Fatih Egedik

bu 4lüyü kapabilsek Türk olarak. Yaninada iyi bir yabanci

Lee, Jun ve Elleri satmaliyiz
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Mehmet Batdal ve Giresunlu Emre'yi unutmayalim
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Mehmet Yozgatli

Mustafa Keçeli

Ibrahim Akin

Hasan Kabze

Bi deeee Zurawski

Yorum

Bu topigi açan Selçuk kardesime tesekkür ediyorum. Seneye sampiyonluk hedefi olan bir takimin transfere bir an önce baslamasi lazim. Ben en çok söz verilen yildiz transferleri merak ediyorum. Baskan seçimden önce verdigi sözü tutacakmi! Yoksa yildiz diye her zaman oldugu gibi gökyüzünemi bakacagiz. Ve bir önemli nokta da hocanin belirsizligi. Hoca kalacakmi gidecekmi. Bu tam bir muamma. Benim hissettigim bu yönetim bu hocayla çalismak istemiyor...nedenini bilmiyorum ama istemiyor. Eger gerçekten durum böyle ise öncelikle "yildiz" bir hocayla anlasmalari lazim diye düsünüyorum. Hani bizi eski kimligimize döndürecek atak ve baskili, taraftari koltuguna hiç oturtmayan tarzda bir furbol oynatacak bir hoca . Ben en çok bunu özledim....

Yorum

Fahri Tatan ve Umut Bulut... ikisinin de sezon sonu sözlesmeleri bitiyor.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

umut bulutla birlikte forvete 2 topcu sart

orta sahaya bi KOSAN BIR PLAYMAKER sart...

sol tarafa wederson sart...

İnsan ol evlat!

Yorum

aslinda bu topici ben bir hafta önce açmayi düsündüm ama kapatilaagini düsündügüm için açmadim

Yorum

henüz erken ama yönetime güwenimiz sonsuz...
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

hasan kabzeyle ankaragüçlü Umut

Yorum

bnce sne sonu bjkden ayrilacak olan tümer de çok iiiyyyiiii olurrr

Yorum

Arkadaslar ne çabuk unuttunuz rize'li daglis'i,,,Bide no olucak bu jun'un duru mu ? elimizde kaldi zibidi.
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

anlasilan bazi arkadaslar zurowski yi unutmamis yönetimden takib eden yokmu burayi duysunlar su feryadi..[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X