Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• verikleri sözleri tutmasinlar bakalim ufak bi basarisizlikta atay aktugdan bile beter duruma düsecekler haberleri yok

ki atay aktugun dogrulari yanlislarin dan fazladir bu yönetimin ne dogrusu war oda mechul

Yorum

• ben bunlarin wagner ve mossorunun 2 sinide getirecegine inanmiyorum sonunda bizi 2 brezilyaliya razi ettiler

Yorum

• <TABLE id=Aut&#111;number13 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#808080 height=10 cellSpacing=1 width="100%" bgColor=#ffffff border=1>
        <T>
        <TR>
        <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="100%" colSpan=2 height=19>WAGNER ARTIK BORDO - MAVI</TD></TR>
        <TR>
        <TD style="BORDER-RIGHT: medium n&#111;ne; BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="42%" height=125>
        </TD>
        <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-LEFT: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" vAlign=top align=left width="58%" height=125>
        <DIV align=justify>HABER YOLLADI Isviçre 2. Lig ekibi karsisinda ortaya konan vasat futbol, Trabzonspor'da transfer çalismalarini yeniden hareketlendirdi. Teknik Direktör Lazaroni dün Türkiye'ye dönen Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas araciligi ile Baskan Nuri Albayrak'a, "Hedefe ulasmak istiyorsak Wagner ve Mossoro ikilisini mutlaka alin" diye haber yolladi, Albayrak da bu transferlerin kesin bitirilmesinin talimatini verdi.
        DAVET ETTILER Bu gelisme üzerine dün Türkiye'ye dönmeden önce Jun ve Djokaj ile de özel bir görüsme yapan Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Djokaj'dan kesin ayrilma sözü aldi. Sirp oyuncunun, "Istenmedigim yerde durmam" sözü üzerine IInternacionalli Wagner'e haber gönderildi ve sol kanat oyuncusu Almanya Kampi'na davet edildi. 28 yasindaki Brezilyali oyuncu, 17 Temmuz'daki maçtan sonra kulübü ile baglarini kopartip 18 Temmuz'da kampa katilacagini açikladi.
        PERSEMBE GÜN </DIV></TD></TR>
        <TR>
        <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne" align=left width="100%" colSpan=2 height=1>
        Ü Tomas Jun'un ise, "Bana çarsamba gününe kadar süre verin. Almanya'da görüstügüm kulüpler var. Eger olmazsa Çek ekibine dönerim" seklindeki açiklamasi üzerine, Mossoro ile yeniden baglantiya geçildi ve, "Persembe gününe kadar bizden haber bekle, kesinlikle seni kadromuza katacagiz" denildi. Bu oyuncu için SC Internacional Kulübü ile de her konuda anlasildi.
        </TD></TR></T></T></TABLE>karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
          verikleri sözleri tutmasinlar bakalim ufak bi basarisizlikta atay aktugdan bile beter duruma düsecekler haberleri yok

ki atay aktugun dogrulari yanlislarin dan fazladir bu yönetimin ne dogrusu war oda mechul

arkadasim bir baskan geliyor bir baskan gidiyor. kaybeden biz oluyoruz. onlarin isleri tikirinda.

TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• sis kebap sözü verip ardindan pirasa çorbasi yedirecek bize yönetim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Ya bu adamlar hani 12 milyon dolara adam almislardi... Ne oldu o is... bir duyan bilen varmi? Zaten çildirttilar beni...

Öyle sözvermek....

Verieln sözler tutulsun... Siyaset mantigi ile insanlarin belkide canlarindan öte tuttuklari ve bütün herseylerini ortaya koyabilecekleri degerleri için yalan yanlis verilen sözleri kiniyorum... Ve böyle bir anlayisin Trabzonsporumun basinda olmasini artik hazmedemiyorum desem dogrudur...

Daha düne kadar destekledim hep...Ama nereye kadar... Bu mantik sampiyonluga oynayacak bir takim kurma mantigi degildir....
              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• yaziklar olsun baskana baska bise demiyorum galatasaray borçla yildiz alcak biz daha denge bahsedelim sayin baskan biz çok güzel kandirdi[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Beni kandirmadi... inananlari kandirdi...

Yorum

• Bu haber balon ya,shaktar tolgayi 5 milyondan asagiya verecegini sanmam
                    ve GS ninde o parayi verecegini sanmam..yani hemen panik
                    yapmayin..haberlerde sadece tolganin evet dedigi söyleniyo shaktarlan
                    henüz görüsülmemis bile.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Tolga Ukrayna'da mutlu oldugunu,dönmeyi düsünmedigini,ancak Türkiye'de Trabzonspor'dan baska hiç bir takimda oynamayacagini açiklamisti.

Tümer'in yanina gitsin,daha çok yakisir!
                      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• deivid de souza&amp;kahe vs mossoro&amp;wagner kim yener [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• of yaaa yine ayni filim, hepte yiyoz arkadaslar olmaz böyle birsey yaaa[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• bi ara dedim acaba diee ama bunlarda bos çikti ne varsa büyük ts taraftarinda war walla...
                            ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                              deivid de souza&amp;kahe vs mossoro&amp;wagner kim yener [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Bir de Obina vardi geçen yil düsünülüp de alinamayan..
                              Italya'da sanirim!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bu mossoro,wagner kim arkadaslar yaw.

bunlarin ismini birkere duyan var mi daha önceden.

bizim yönetimin yildiz transfer politikasini açikliyorum.hazir olun.

"ölümü gösterip sitmaya razi etmek"

mossoro ha.büyük yildiz valla.

hele o wagner yokmu of offff offffff

sitmalarim benimmm.mossorom,wagnerimmm

Yorum

Yükleniyor...
                                X