Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yapmayin arkadaslar. tayfun benim komsum tanirim kendisini küçükten beri iyi çocuktur feridun da henüz yeterli zamani alamdi o da ilerde çok iyi topçu olacak. adem bizim takimin ilaci çok iyi mücadele ediyor. uzaktan sut atabilen schmekten sonra ikinci adam. bu kadar emek verip yetistirdigimiz adamlari bir 2. lig oyuncusuna ve hayrettine harcamak yazik olur. kiralik giderlerse o baska. hayrettin büyütüldügü kadar iyi oyuncu degil bence. bir ton para gidiyor bu topçulara ondan sonra stad ne oldu? benzin istasyonu ne oldu diye sorarsiniz alik alik. umuta zaten bir ton para döktüler. hala günlük sevda pesinde kosuyoruz. transfer gündemindeki bütün topçulari alsak ne olur. 1 sene sampiyon olursun ondan sonra da GS gibi borç batagina düsersin. kazanmadan para harcamasin klüp. hele eldeki degerleri bos yere heba etmesin. önce para kazanalim sonra harcariz.
    Sevdim Seni Bir Kere
    Baskasini Sevemem
    Deli diyorlar bana
    Desinler degisemem

Yorum

• İlk olarak onrky tarafından gönderildi
      yapmayin arkadaslar. tayfun benim komsum tanirim kendisini küçükten beri iyi çocuktur feridun da henüz yeterli zamani alamdi o da ilerde çok iyi topçu olacak. adem bizim takimin ilaci çok iyi mücadele ediyor. uzaktan sut atabilen schmekten sonra ikinci adam. bu kadar emek verip yetistirdigimiz adamlari bir 2. lig oyuncusuna ve hayrettine harcamak yazik olur. kiralik giderlerse o baska. hayrettin büyütüldügü kadar iyi oyuncu degil bence. bir ton para gidiyor bu topçulara ondan sonra stad ne oldu? benzin istasyonu ne oldu diye sorarsiniz alik alik. umuta zaten bir ton para döktüler. hala günlük sevda pesinde kosuyoruz. transfer gündemindeki bütün topçulari alsak ne olur. 1 sene sampiyon olursun ondan sonra da GS gibi borç batagina düsersin. kazanmadan para harcamasin klüp. hele eldeki degerleri bos yere heba etmesin. önce para kazanalim sonra harcariz.

senin komsun olmasi neyi degistirir ki tayfun trabzon da oynayacak kadar kaliteli degil feridunu bilmiyorum kiralik gitmesi dogru olur

adem koçagin da o kadar kaliteli oldugunu düsünmüyorum bilal transferinde takasta kullanilsin

Yorum

• Wanchope: "Türkiye'yi sallarim

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 align=center><T>
        <T>
        <TR>
        <TD>
        <DIV id=metin>Trabzonspor'un transfer listesinin tepesine yerlesen Paulo Wanchope, bordo-mavili camianin yüzünü güldürecek bir açiklama yapti. Dünya Kupasi'nin açilis maçinda Almanya filelerini iki kez sarsarak dikkatleri üzerine çeken Kosta Rikali futbolcu, "Sartlar uygun olursa Trabzonspor'a gelebilirim" dedi. Trabzonspor'un yanisira Italya'nin güçlü ekibi Lazio'nun da kendisiyle ilgilendigini belirten Wanchope, "Özellikle Almanya maçindan sonra teklifler almaya basladim. Birçok kulüp beni istiyor. Ama en ciddi teklifleri Trabzonspor ve Lazio'dan aldim. Trabzonspor'un önerisi daha cazip. Bir sorun çikmazsa, gelecek sezon Trabzonspor'da forma giyebilirim" dedi.

'TÜRKIYE'YI SALLARIM'

Türkiye Ligi'ni iyi bildigini sözlerini ekleyen Kosta Rika'nin golcüsü sözlerini söyle bitirdi: "Manchester City'deyken benim için 'Artik futbol hayati bitti' demislerdi. Ama 1.5 ayda sahaya döndüm. Eger gelirsem Türkiye'yi sallarim..." </DIV></TD></TR>
        <TR>
        <TD>
        </TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Su haberlerin altina kaynaginida </span>ekleseniz kimin salladigini daha iyi anlayacaz ama[img]smileys/smiley9.gif[/img]
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Merhaba arkadaslar,Cuma gününden pazar aksamina kadar forumu takip edemedim ,bir ögrenci gezisi düzenledik o yüzden uzaktim.Bu gün Forumu incelerken yanilmiyorsam 150 lili sayfalarinn basinda Umut Transferi henüz dedikodu iken bir arkadasim AGUSTINE benzetmesi yapmisti ben de "som agizlilik yapmayalim" demistim hayirli olsun demistim lakin MISSION61 Rumuzlu kidemli üyemiz "terbiyeli konus" seklinde hiç de terbiyeli olmayan bir uyarida buylunmus.Çok afedesiniz hepinizin görüsünü açiyorum "Som agizlilik" deyimi hangi terbiye sinirlarini zorlar ya da asar?Kaldi ki forumumuzda b . o . k gibi argo tabirlere bile terbiye uyarisi gelmiyorken bu uyarinin benim sözüme gelmesinden alindigimi söylemek isterim.

AYRICA Som Agizlilik: Uguyrsuz ve kötü yönde konusma manasina gelir bun da ne vardi?

Bu arada su ana kadar olan çalismalardan ben taraftar olarak memnunum insallah daha iyileri olur. Yönetime tesekkürler. Hepinize iyi günler dilerim
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=488>
              <T>
              <TR>
              <TD width=12></TD>
              <TD vAlign=top width=464>
              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
              <T>
              <TR>
              <TD vAlign=top>
              <TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
              <T>
              <TR>
              <TD>4 büyük aday var! </TD></TR>
              <TR>
              <TD></TD></TR>
              <TR>
              <TD>Transfer çalismalarina devam eden Trabzonspor?da ilk hedef Ricardinho ya da Marcelinho. Alternatifler Wanchope ve Renan Silva </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Baskan Nuri Albayrak?in Lazaroni ile yaptigi görüsmeler sonucu belirlenen 4 adaydan en az ikisinin mutlaka mutlaka Bordo-Mavili takima alinmasi için çaba harcandigi bildirildi. Kulüp Baskani Albayrak?in Brezilyali Ricardinho ve Marcelinho?dan birisini almak istedigi kaydedildi. Bu arada Karadeniz ekibinin teklif götürdügü Kostarikali Wanchope?nin Almanya maçinda sergiledigi performans taliplerini artirdigi, Köln, Lazio ve Panathinaikos takimlarinin da teklifte bulundugu ögrenildi. Lazaroni?nin çok istedigi oyunculardan biri olan Brezilya?nin Juventude takiminda forma giyen Renan Silva?nin transferinde bir pürüz olmadigi, diger adaylardan gelecek sonuca göre transferinin gerçeklestirilebilecegi ifade edildi.

Yorum

• <TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                <T>
                <TR>
                <TD>Yabanci çikmazi! </TD></TR>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD>Listede birçok futbolcu var ama Trabzonspor kontenjanini henüz bosaltamadi. 7 yabancisi bulunan Bordo-Mavililer, büyük bir kriz içinde </TD></TR></T></TABLE>

Lee?nin de sözlesmesi bitti
                Trabzonspor?da Lazaroni?nin teknik direktörlüge getirilmesinden sonra yabanci oyuncu arayislari hiz kazandi. Bordo-Mavililer?in listesinde de birçok yildiz var. Ancak kontenjanin henüz açilamamasi yönetimin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Karadeniz ekibinde Güney Koreli Lee Yong?un sözlesmesinin bitmesinin ardindan kadrosunda su anda 7 yabanci futbolcu bulunuyor. Gineli Ibrahima Yattara, Brezilyali kaleci Jefferson, Polonyali Miroslaw Szymkowiak, 2 Sirp oyuncu Ardijan Djokaj ve Milan Stepanov, Çek forvet Tomas Jun ve Brezilyali stoper Fabiano Eller, Bordo-Mavililer?in yabanci kontenjanini olusturuyor.

3 futbolcu garanti
                Brezilya?nin Internacional takiminda kiralik olarak oynayan Eller?in kiralama dönemi ise Ocak 2007?de bitiyor. Trabzonspor?un kadrosundaki 7 yabanci arasinda takimda kalmasina kesin gözüyle bakilan Yattara, Stepanov ve Jefferson?in disinda Jun ve Djokaj?in elden çikarilmasina çalisiliyor. Bir türlü yeterli performansi gösteremeyen Djokaj?a kendisine kulüp bulmasi için haber gönderilirken menacerlere de bu konuda bilgi verildi. Besiktas?ta oynadigi kiralik dönemde de gerekli performansi gösteremeyen Tomas Jun?un 4 milyon Euro?yu bulan bonservisi nedeniyle zarar etmek istemeyen Trabzonspor, Çek futbolcuyu yüksek bir bedelle satmayi planliyor.

<DIV align=center></DIV>

Yorum

<T>
                  <TR>
                  <TD>Yine, yeni, yeniden! </TD></TR>
                  <TR>
                  <TD></TD></TR>
                  <TR>
                  <TD>Besiktas ile Trabzonspor, arasindaki centilmenlik anlasmasina karsin Murat Ocak ve Adnan?dan sonra paylasilamayan 3. yildiz: Hayrettin </TD></TR></T></TABLE>

Adresleri hep ayni!
                  Haluk Ulusoy?un yeniden Federasyon Baskanligi?na seçildigi son kongrede birlikte hareket ederek dostluklarini pekistiren Yildirim Demirören ile Nuri Albayrak, transfer sezonu öncesinde de iki kulüp arasinda ?centilmenlik anlasmasi? yapmisti. Önce Istanbul Büyüksehir Belediyesporlu Murat Ocak, sonra da Samsunsporlu Adnan Güngör için Trabzonspor?a pazarliklarda öncelik hakki taniyan Besiktas, simdi de Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya konusunda Karadeniz Kulübü ile burun buruna geldi!

Saglam?in son sözü
                  Hayrettin?e de daha önce Bordo-Mavililerin?in talip oldugunu ögrenen Siyah-Beyazlilar, bu nedenle Sivasspor ile Trabzonspor arasindaki görüsmelerin sonuçlanmasini beklemeye basladi. Iki kulüp arasinda uzlasma saglanamazsa, Besiktas devreye girecek. Öte yandan Kayserispor?un kesinlikle birakmak istemedigi Mehmet Topuz için yapilan son hamle de sonuçsuz kaldi. Ertugrul Saglam, ?Aylar önce yönetime ?onu satarsaniz giderim? dedim. Sözümden dönemem? diyerek konuya son noktayi koydu.

Yorum

<T>
                    <TR>
                    <TD>

Fanatik manseti

Marcelinho </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD>Yeni sezonda hayal kirikligi yasamak istemeyen Besiktas, Hertha Berlin?in Brezilyali golcüsü Marcelinho ile ilgilenmeye basladi </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=bottom>
                    <TABLE =PX11000000 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD>12.06.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Sözlesmesi devam ediyor
                    Attigi müthis goller ve oynadigi futbolla Almanya?nin güçlü ekiplerinden Hertha Berlin?in adeta sembolü haline gelen Marcelinho, Besiktas ile flört ediyor. Teknik direktör Tigana?nin istegi üzerine dünyaca ünlü Brezilyali golcüyü gündemine alan Siyah-Beyazli yönetim, bu transfer için dügmeye basti. Yeni bir heyecan arayan Marcelinho?nun Besiktas?a ?evet? demesinin sürpriz olmayacagi ifade edilirken, tek sorun sözlesmesinin devam etmesi.

Delgado ve Insua
                    Kartal?da yabanci transferinde yasanan diger gelismeler ise söyle: Yönetim, Delgado için 5 milyon eurodan asagi inmeyen Basel?e bugün son teklifini sunacak. Kartal, Arjantinli oyuncu için 3.5 milyon euro önerip, bir hafta süre verecek. Olmazsa kiralik formülü devreye sokulacak... Boca Juniors ise ani bir manevra ile Insua?nin fiyatini 5 milyon euroya indirdi. Ancak Tigana bu ikiliden Delgado?ya daha sicak bakiyor.

//////

Besiktas kelimenin tam anlamiyla pislik yapiyor. 2 3 ay önce yapyiklari centilmenlik? antlasmasina aldirmadan Trabzonspor'un talip oldugu tüm futbolculara talip oluyor. Fahri, Baki, Delgado, Marcelinho, Burak ve digerleri. O zaman niye antlasma yapiyorsunuz? Neden sözünüzün eri olamiyorsunuz? Amaç Trabzonspor'u kandirmak mi? Öyle gözüküyor... O halde biz de neden herkesin gözü önünde olan futbolcular pesinde kosuyoruz? Neden menejerlerin oyununa geliyoruz? Cevabi yine kendi içimizde. Scouting/futbolcu tarama sistemimiz yok da ondan... O zaman kimse para çarçur etmeyecegiz demesin bana
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• biktim artik su brezilyalilardan artik midem bulaniyo alacaklarsa su ...... gibi top oynayan afrikalilardan alsinlar bi tane, mesela artur boka midir nedir herif arjantin savunmasini dagitmisti

Yorum

• http://www.fotomac.com.tr/fen102.html

Bu da Fotomac'in son rezilligi
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• http://www.fotomac.com.tr/gal104.html

Marcelinho'nun menejeri anlasilan iyi çalisiyor

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>

fotomac.com.tr

Trabzonspor günlügü</TD></TR></T></T></TABLE>

Akrabalar devrede
                            Nac Breda'da oynayan Aykut Demir için görüsmeler tekrarlanacak. Trabzonlu baba Kenan Demir'in, oglunu Türkiye'ye göndermek istememesi büyük engel olarak görülüyor. Baba Kenan Demir'i ikna etmek için Trabzon'daki akrabalaridevreye girecek.

Murat için imza hazir
                            Çagdas Atan, Cem Demir ve Umut Bulut'a imza attiran Trabzonspor, simdi de B.Belediyesporlu Murat Ocak için imza törenine hazirlaniyor. Bordo-mavili yöneticiler ile el sikisan genç futbolcu için bu hafta basinda imza töreni düzenlenecegi söyleniyor.

Ikisi de elestirildi
                            Bir dönem Trabzonspor'un gündemine gelen Polonyali Zurawski, Ekvador maçinda Szymek ile birlikte basarisiz bulundu. Zurawski bir varlik gösteremeyip oyundan alinirken, 90 dakika sahada kalan Szymkowiak da Polonya basini tarafindan elestirildi.

Luciano için takip
                            Fenerbahçe'nin Sol Campbell'i almasi durumunda gönderecegi Luciano için teknik direktör Lazaroni'den de onay çikti. Sari-lacivertlilerin Brezilyali oyuncusuna göz diken bordo-mavililer simdi dört gözle Fenerbahçe'nin Sol Campbell'i almasini bekliyor.

Rekabet iyidir
                            Trabzonspor ile 4 yillik mukavele imzalayan genç forvet oyuncusu Umut "Yeni takimimda çok iyi oyuncular var. Fatih Tekke ve Mehmet Yilmaz çok kaliteli forvetler. Ben forma savasimi verip, basarili olacagima inandigim için geldim. Rekabet iyidir" diye konustu.

///////

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>Ya Avrupa ya hiç!</TD></TR></T></T></TABLE>

Bordomavi.net isimli internet sitesinde yayinlanan bildiride Fatih Tekke'nin transferi için sadece Avrupa isaret edildi. Bildiride "Kaptanimiz Fatih'in Avrupa'nin önemli bir kulübünde oynamasi disinda verilecek kararin karsisindayiz" denildi.

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right><T>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD>

</NO></TD></TR></T></T></TABLE>

//////////

<T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>Yildizlar masada</TD></TR></T></T></TABLE>
                            Bordo-mavili kulübün baskani Nuri Albayrak'in da katilacagi toplantida Ricardinho, Marcelinho ve Wanchope'un transferi karara baglanacak.

Sabah toplantisi
                            Trabzonspor bu sabah yapacagi toplantida üç yabanci yildizi masaya yatirip tartisacak. Brezilyali oyuncular Ricardinho, Marcelinho ve Kostarika'li Paul Wanchope baskan Nuri Albayrak'in da katilacagi toplantida bordo mavili yönetimin oyuna sunulacak. Teknik direktör Lazaroni'nin Brezilyali
                            <T>
                            <TR>
                            <TD><!--
                            if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
                            .write ("<" + " ='' ='text/' src='");
                            .write ("http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
                            .write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");
                            .write ("&amp;exclude=" + .sbnr_used);
                            if (.referer)
                            .write ("&amp;referer=" + escape(.referer));
                            .write ("'><" + "/>");
                            //--></NO></TD></TR></T></T></TABLE>
                            yildizlarin alinmasini özellikle istedigi Kosta Rika'li Wanchope'u ise alinmasinda tereddütlü oldugu söyleniyor.

Italyan alarmi
                            Trabzonspor bonservis sorunu olmayan ve sadece 800 bin euro'ya mal olacak Wanchope'u almakta gecikirse Lazio hazir bekliyor. Italyanlar'in "200 bin euro pesin, geri kalanini 10 aya böleriz" teklifi Wanchope'un bu transfere simdilik soguk bakmasina sebep oldu. Ricardinho için de tehlike çanlari çaliyor. Werder Bremen'in yakin takibindeki Ricardinho'ya Italyan kulübü Sevilla da ciddi teklif iletti.

Yilmaz SENOL

/////////////

<T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>Sola büyük hamle</TD></TR></T></T></TABLE>
                            Trabzon, Malatyaspor'dan Bilal Kisa için son kez randevu aldi.

Trabzonspor, sol kanat için iki oyuncunun isini bitirmeye çalisiyor. Yabanci kontenjanini açmak için Djokaj'i göndermeyi planlayan yönetim, Malatyasporlu Bilal Kisa için bir kez daha girisimde bulunacak. Bilal'in alinmasinin Gaziantepsporlu Faruk'un transferini de etkilemeyecegi söyleniyor. Genis bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer, Faruk için
                            <T>
                            <TR>
                            <TD><!--
                            if (.referer)
                            .write ("'><" + "/>");
                            //--></NO></TD></TR></T></T></TABLE>de gün sayiyor.

///////

<T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>Erdinç 1 trilyon lira</TD></TR></T></T></TABLE>

Gaziantepspor, Trabzonspor'un savunma oyuncusu Erdinç'i istedi. Menajerinin yillik 1 trilyon lira talep etmesi üzerine Gaziantepli yöneticiler bu transferden vazgeçerken, Erdinç de "Trabzon'dan ayrilmayi düsünmüyorum" açiklamasini yapti.
                            <T>
                            <TR>
                            <TD><!--
                            if (.referer)
                            .write ("'><" + "/>");

//////////

<T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top>Samsun'a Adnan ricasi</TD></TR></T></T></TABLE>

Trabzonspor imza törenlerine basladigi su günlerde el sikistigi Adnan Güngör'e de imza attirmak için kulübünden izin isteyecek. Samsunspor'un "Kongre sonrasi yeni yönetimle anlasin" açiklamasina ragmen beklemek istemeyen bordo- mavililer bugün bir kez daha Samsun'un kapisini çalacak.
                            <T>
                            <TR>
                            <TD><!--
                            if (.referer)
                            .write ("'><" + "/>");

///////

Ankaraspor'un "Musa Büyük'ü satmayacagiz. Bize yeni sezonda lazim" açiklamasi da Trabzonspor'a geri adim attirmadi. Bordo-mavili yönetim, geçen sezondan beri pesinde odugu Musa Büyük için Ankaraspor'a yeni teklif ile gidecek. Ankara, Gökdeniz'de israr ederse Musa'dan vazgeçilecek.
                            <T>
                            <TR>
                            <TD><!--
                            if (.referer)
                            .write ("'><" + "/>");

Edited by: Travelair

Yorum

• arkadaslar su ezikleri ön plana çikaran gazete haberlerini koymayalim siteye

Yorum

• Hangi gazeteyi koyalim dostum? Hepsi ayni. O zaman kural koyalim yerel gazeteler diye ben de ona göre davranayim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X