İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Hasan Bahadır @hasanbahadir61
saat 17.00'da spor saati programı başlıyor. program konuklarımız Cevat Kol, Aksal Yavuz, Olcay Çakır, Gamze Bal. sor. için
dinlemek için http://www.mercanfm.com.tr/Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke cemaatçi denildi alınmadı , Jaja ayyaş dendi alınmadı. Bu kulübün ortası yokmu yahuu"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Bahadır @hasanbahadir61
saat 17.00'da spor saati programı başlıyor. program konuklarımız Cevat Kol, Aksal Yavuz, Olcay Çakır, Gamze Bal. sor. için
dinlemek için http://www.mercanfm.com.tr/1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Eneramo< Elmander,Baros,Necati,Pektemek,Almeida,Sow,(Şamp ligi ve Avrupa ligi takımları forvetleri)
50 mac oynayacaz yine buyuk ihtimal ve yili sadece Burak ve Halil ile bitirdik. Eneramo ilk santrafor olsun demiyorum fakat katki saglar.
Bu arada saydigin adamlar dan hep daha fazla gol atmis Eneramo bu yil...1
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=co9uy...ure=plpp_video Böyle adamları bulamayız gider Brozekleri bulurz geliriz. Artık Polonya'lı transferine karşıydım ama böyle Polonya'lı ya can kurban, çocuk çok yetenekli.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUyuyoruz..
ALPER POTUK
ESKİŞEHİRSPOR
SONER AYDOĞDU
GENÇLERBİRLİĞİ
HASAN ALİ KALDIRIM
KAYSERİSPOR
3 ününde alınması lazım bence
sonerin cok macini izledim, trabzonsporda oynayacak topcu degil bunun garantisini size verebilirim, hasan ali kaldirim iyi futbolcu ama onunda bizim takimda ilk 11e girebilecegine pek inanmiyorum acikcasi, belki 18, alper potuk trabzonsporda ilk 11 de oynamasi yuksek ihtimal, kisisel fikrim turkiyeden transfer yapacaksan alacagin futbolcular asagidakiler olmali:
serdar aziz (uygun fiyata)
alper potuk
abramat
ozan ipek ( eski formunda degil acikcasi)
kadir pekmezci( uygun fiyata)
eneramo( herkes burun kiviriyor ama bence iyi forvet uygun fiyata)
baskada aklima gelmiyor acikcasi.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisi arasındaki bağı çözemesemde öyle olsun..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gokdeniz yattara hüseyin hasan kesinlikle transfer edilmeli. takımın bi ağırlığı olsun. abiler olsun takıma sahip cıksınlar. tabiki makul ücretler karşılığında
Yorum
-
Eneramo bundan iki yıl önce önemli bir potansiyel olarak görülüyordu . Aynı dönemde afrika liglerinin Drogba'sı idi . Burada çoğu kişi youtube'dan oyuncu önerirken ciddi ciddi Kuzey afrika liglerini takip eden birisi olarak bunu tasdik ediyorum . Sivas'a geldi , geçen sene başlarda uyum sağlayamadı , sonradan yavaş yavaş açıldı . Adrian gibi ha açıldı ha açılacak diye iki dönem atlatmadı .
Şimdi bir kaç saptama yapalım ; Eneramo neredeyse bedavaya geldi .
Pedriel , neredeyse bedava . En pahalı futbolcuları Grosicki ( 1 milyon var ya da yok ) pozisyonunda ligin en iyi yabancı futbolcusu .
Şu tabloya baktıktan sonra , oturup ağlamak gerekli .
1 kalemde 5 milyon euro ödeyebilecek kadar güçlü bir klübüz ama aynı oranda , Sivasspor kadar bile dünya futbolunu takip edemeyen bir klübüz . Bunu böyle kabul etmek gerekir .
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
50 mac oynayacaz yine buyuk ihtimal ve yili sadece Burak ve Halil ile bitirdik. Eneramo ilk santrafor olsun demiyorum fakat katki saglar.
Bu arada saydigin adamlar dan hep daha fazla gol atmis Eneramo bu yil...
Daha önce söyledim tekrar söylüyorum, Anadolu kulüplerinde ki yabancı oyuncular içerisinde Amrabat dışında Avrupa düzeyinde ya da play off grubu içerisinde katkı verebilecek oyuncu bana göre yok. Bu benim şahsi fikrim.
Ayrıca bir çok kez dile getirdiğim bir konu var, benim aklıma yatan transfer felsefesi belli. Transfer ilk 11 e yapılır, ilk 11 oyuncusu kulübeye çekilir,kulübedeki artık olur, artık olan gider.
En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 17:30.
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydığım adamlardan fazla gol attı diye Eneramo bunlardan iyi mi? Eğer böyle düşünüyorsan baştan söyle hiç tartışmayalım.
Daha önce söyledim tekrar söylüyorum, Anadolu kulüplerinde ki yabancı oyuncular içerisinde Amrabat dışında Avrupa düzeyinde ya da play off grubu içerisinde katkı verebilecek oyuncu bana göre yok. Bu benim şahsi fikrim.
Ayrıca bir çok kez dile getirdiğim bir konu var, benim aklıma yatan transfer felsefesi belli. Transfer ilk 11 e yapılır, ilk 11 oyuncusu kulübeye çekilir,kulübedeki artık olur, artık olan gider.
1
Yorum
-
Transfer listem
G.antepspor : orhan gülle, cenk tosun, muhammet demir,danny, popov,
Kayserispor : eren gungor, hasan ali kaldırım, okay yokuslu, furkan özcal, amrabat,
Genclerbirliği : aykut demir, soner aydoğdu, yasin öztekin,
Eskişehirspor: alper potuk, batuhan karadeniz,veysel sarı,
Bursaspor : serdar aziz, ozan ipek,
yurt dısı : JAJA, serdar tascı,omer toprak,ilkay gundoğan,mehmet ekici,,hamit, oguzhan ozyakup... bilinmedik liglerin bilinmedik oyuncularına yalandan para harcamayalım yapıyosan brazilya liglerinden yap en kotu yok belçika polonya norvec falan filan hiç gerek yok. fransadan yapılabilir transferler zenci ağırlıklı
Gitmesi gerekenler:
piotr, pawel, glowacki, sezer, jebren, henrique,vittek, barış özbek, barış ataş,serkan,cech, adrian, sapara,celutska,
gerekli transferler: ilk 11 de oynicak en az 5 iyi transfer yapılmalı
3xstoper-1*
2xsağ bek-1*
2xsolbek-1*
4xorta saha gobek-1*
2xsağ sol acık-
2x ofansif ortasaha -1*
2x forvet-
.....................onur..................
X............giray........X.............X
...................zokora.................
........colman..............X............
volkan.............................Olcan
....................Burak..................
fatih gokdeniz yattara hüseyin hasan kesinlikle transfer edilmeli. takımın bi ağırlığı olsun. abiler olsun takıma sahip cıksınlar. tabiki makul ücretler karşılığındaEn son oflukaan tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 17:33.
Yorum
Yorum