Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şaka herhalde? 2-3 yıl önce ismi geçiyordu transfer için,Trabzon'da tribünlere çektiği kol hareketi ve küfürler hatırlanınca vazgeçilmişti..mümkünse şehre bile girmesin
    La el kol hareketlerini bırak kazmanın önde gideni yahu.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• burda bazı arkadaşlar çok şakacı sağolsunlar
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La el kol hareketlerini bırak kazmanın önde gideni yahu.
        İşin orasına hiç girmiyorum bile,yanına bir öküz bağlayıp tarla süreyim desen öküz bile katil olur barbaros yüzünden..

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barbaros Barut'u ne yapıp edip almak lazım.
          Her kuşu s....k bi barbaros kaldı..

Yorum

• Bambadan sonra Yasin.Helal olsun Yönetime.
            Volkan Sende simdi daha hirsli daha cok calisacaktir.Yasinle kapisir Forma icin.
            Polonyadan Oyuncu bakmiyoruz Adi gecen Oyuncularin hepsi kaliteli.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Umut gibi bir oyuncu her takıma lazımdır. Ancak Umut tek forvet oynayacak tarz da değildir bizim yanlışımız onu tek forvet oynatmaktı bu sene burak-umut ikilisi yan yana olsaydı Burak tanjuyu rahat geçerdi. Keşke alma şansımız olsa da alabilsek yanına iyi bir forvet şart ama ancak öyle faydasını görürüz

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umarım ironidir
              Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir çırpıda gönderilecekler

Kale : Tolga ; eğer Almanya dan taliplisi varsa gönderilebilir kötü olduğundan değil kariyerinin sonunda avrupa görmek istiyorsa önü açılmalı.

Defans : Serkan (yıllardır aynı adam bal yapmayan arı gibi, sürekli beni ikilimde bırakan bir oyuncu ama bu sene kesin gitmesini istiyorum artık) - Ferhat (Yazık yedekte ömrü geçti önü açılmalı hem sefa gibi bir yeteneğe de şans doğar) - Celustka (sıradan bir oyuncu yabancı kontenjanı için gereksiz) - Marek (saman alevi gibiydi) Piotr (Gereksiz bir transferdi) Tayfun Cora (Artık yollar ayrılmalı)

Orta Saha : Adrian (Kararsızım koca sezon geçti bir ışık göremedim) - Aykut (1461'e gönderilmeli) Barış (Bir şey anlamadım) Sapara (takasta kullanılmalıdır) - Sercan (1461'e gönderilmeli) Jebrin (1461' e gönderilmeli)

Forvet : Henrique (Kiraya gönderilmeli) - Pawel (Gereksiz bir transferdi.) Vittek (Gereksiz bir transferdi kronik sakatlığı bilindiği halde alındı)

Sezon ortasında kiraya gönderilenlerden de geriye dönecek performans sergileyen olmadı sanırım belki Eren o da 1461'e kaydırılabilir.
                gıdecek adam o kadar cok kı say say bıtmıyor..yazık verılen paralara...bence bır takım 25 kısıyı gecmemesı lazım ....25 kısı yeterlı kı bunun en fazla 8 yabancı olması lazım.....altını cızıyorum en fazla bızdekı gıbı 13 tane deıl bunun 6 sı oynuyo...hermevkıye bır alternatıf stoper orta sahanın gobegı forvet 3 alternatıflı olabılır....

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bambadan sonra Yasin.Helal olsun Yönetime.
                  Volkan Sende simdi daha hirsli daha cok calisacaktir.Yasinle kapisir Forma icin.
                  Polonyadan Oyuncu bakmiyoruz Adi gecen Oyuncularin hepsi kaliteli.
                  Bi kac tanesini yazsan fena olmaz
                  İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                  bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barbaros Barut'u ne yapıp edip almak lazım.

şaka olduğunu düşünüyorum,gerçek değildir umarım bu isteğiniz
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• transfer faresının bomba dedıgı acaba bamba mı?bızım cok sevınecegımız transfer dıyor aksam acıklıyacaklarmıs....

Yorum

• Bizde o ara bir Ali-Cengiz oyunu döndü bu kadro ondan böyle şişirildi çünkü şampiyonlar liginden gelen para vardı o parayla hiç kimse alınmadı buhar oldu uçtu alınanlar ise bonservissiz oyunculardı ve hepsi transfer yaptılar densin diye alındı. Brozeklere para ödenmedi. Vittek ve Sapara'da çok komik paralara geldi. Umuttan gelen parayla Zokora alındı. Sadece Henrique ve Adriana para verildi.

İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gıdecek adam o kadar cok kı say say bıtmıyor..yazık verılen paralara...bence bır takım 25 kısıyı gecmemesı lazım ....25 kısı yeterlı kı bunun en fazla 8 yabancı olması lazım.....altını cızıyorum en fazla bızdekı gıbı 13 tane deıl bunun 6 sı oynuyo...hermevkıye bır alternatıf stoper orta sahanın gobegı forvet 3 alternatıflı olabılır....
                        Saygilarimla,

Yorum

• Şenol Hoca Tanıyor Biliyor Alınmalı
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• alperi alirsak nolur alani verelim o zaman alperin degeri gözümde bin kat daha artar....yada senol hoca alani seneye ilk 11 cikarmayacagina söz versin....saparayi alacaksak cenk icin takasda kullanalim.....bamba alindiysa yanina tecrübeli mathijsen alinir insallah iyi ikili olurlar....

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alper için garanti diyebiliriz artık, sadece resmiyete dökülecek bir sonraki aşamada.

Fiyat düşürme çabalarımız da olumlu yanıt verdi Eskişehir yumuşamaya başladı...Sanırım Alan'ın istediği ücreti karşılayamamışlar ve Sapara + bir miktar para teklifini kabul edecekler.

En fazla 3 milyon €'ya Alper bizdedir, bekleyelim bakalım.
                              alperin 5 mly euro ettıgı yerde burak 32 golle nasıl okadar edıyor anlamıyorum satılırsa 10,dan asagı olmaz aga.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bu sene turk kalitedisini bnce artirmak lazim

ilk 11 de en az 7-8 turk olmali

ve en az 5-6 milli takima gitmeli

iyi bi turk kalitesi sampiyonluga oynatir tkimi

hoca transfer politikasini ona gore belirleyecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X