İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
burda bazı arkadaşlar çok şakacı sağolsunlar1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa el kol hareketlerini bırak kazmanın önde gideni yahu.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarbaros Barut'u ne yapıp edip almak lazım.
Yorum
-
Umut gibi bir oyuncu her takıma lazımdır. Ancak Umut tek forvet oynayacak tarz da değildir bizim yanlışımız onu tek forvet oynatmaktı bu sene burak-umut ikilisi yan yana olsaydı Burak tanjuyu rahat geçerdi. Keşke alma şansımız olsa da alabilsek yanına iyi bir forvet şart ama ancak öyle faydasını görürüz
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım ironidirSaygilarimla,
Yorum
-
İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir çırpıda gönderilecekler
Kale : Tolga ; eğer Almanya dan taliplisi varsa gönderilebilir kötü olduğundan değil kariyerinin sonunda avrupa görmek istiyorsa önü açılmalı.
Defans : Serkan (yıllardır aynı adam bal yapmayan arı gibi, sürekli beni ikilimde bırakan bir oyuncu ama bu sene kesin gitmesini istiyorum artık) - Ferhat (Yazık yedekte ömrü geçti önü açılmalı hem sefa gibi bir yeteneğe de şans doğar) - Celustka (sıradan bir oyuncu yabancı kontenjanı için gereksiz) - Marek (saman alevi gibiydi) Piotr (Gereksiz bir transferdi) Tayfun Cora (Artık yollar ayrılmalı)
Orta Saha : Adrian (Kararsızım koca sezon geçti bir ışık göremedim) - Aykut (1461'e gönderilmeli) Barış (Bir şey anlamadım) Sapara (takasta kullanılmalıdır) - Sercan (1461'e gönderilmeli) Jebrin (1461' e gönderilmeli)
Forvet : Henrique (Kiraya gönderilmeli) - Pawel (Gereksiz bir transferdi.) Vittek (Gereksiz bir transferdi kronik sakatlığı bilindiği halde alındı)
Sezon ortasında kiraya gönderilenlerden de geriye dönecek performans sergileyen olmadı sanırım belki Eren o da 1461'e kaydırılabilir.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBambadan sonra Yasin.Helal olsun Yönetime.
Volkan Sende simdi daha hirsli daha cok calisacaktir.Yasinle kapisir Forma icin.
Polonyadan Oyuncu bakmiyoruz Adi gecen Oyuncularin hepsi kaliteli.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarbaros Barut'u ne yapıp edip almak lazım.
şaka olduğunu düşünüyorum,gerçek değildir umarım bu isteğiniz[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Bizde o ara bir Ali-Cengiz oyunu döndü bu kadro ondan böyle şişirildi çünkü şampiyonlar liginden gelen para vardı o parayla hiç kimse alınmadı buhar oldu uçtu alınanlar ise bonservissiz oyunculardı ve hepsi transfer yaptılar densin diye alındı. Brozeklere para ödenmedi. Vittek ve Sapara'da çok komik paralara geldi. Umuttan gelen parayla Zokora alındı. Sadece Henrique ve Adriana para verildi.
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegıdecek adam o kadar cok kı say say bıtmıyor..yazık verılen paralara...bence bır takım 25 kısıyı gecmemesı lazım ....25 kısı yeterlı kı bunun en fazla 8 yabancı olması lazım.....altını cızıyorum en fazla bızdekı gıbı 13 tane deıl bunun 6 sı oynuyo...hermevkıye bır alternatıf stoper orta sahanın gobegı forvet 3 alternatıflı olabılır....Saygilarimla,
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper için garanti diyebiliriz artık, sadece resmiyete dökülecek bir sonraki aşamada.
Fiyat düşürme çabalarımız da olumlu yanıt verdi Eskişehir yumuşamaya başladı...Sanırım Alan'ın istediği ücreti karşılayamamışlar ve Sapara + bir miktar para teklifini kabul edecekler.
En fazla 3 milyon €'ya Alper bizdedir, bekleyelim bakalım.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum