Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atletico Madrid'in maddi sıkıntısı olduğu yönünde söylemleri vardı spor programındaki sunucuların. Eldeki yüksek maliyetli oyuncuları satabilirler belki Burak oraya gidebilir. Ama adamlar bi yandan Uefa Kupası kaldırdı bilemedim şimdi..
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• habere göre Şenol hoca kariyerine Katar'da devam edecekmiş
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hani yurt dışına 5 milyona serbest kalırdı maddesi vardı burak'ta ne oldu o?
        Burak Yılmaz'ın onayı gerek yani Burak 5 Milyon £ yazıyor ama kulübümle anlaşmazsanız ben imza atmam derse madde iptal olur bu maddenin kullanılması için Burak Yılmaz'ın oynamaya can atacağı bir takım olması veya Selçuk'un yaptığı şerefsizliği yapması lazım İstanbul'un ne denli bir yer olduğunu kıçına tekme yediğinde anlamış ve Trabzonspor'un kıymetini bilen bir oyuncu sanmıyorum ki kulübünü çiğneyip 5 milyon £'ya serbest kalır maddesini kullansın.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.turksvoetbal.net/trabzons...3#.T7EqdIBoFgc

habere göre Şenol hoca kariyerine Katar'da devam edecekmiş
          Hoca Katar'a gideceğine kariyerini noktalar
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu taraftarla işimiz zor. Resmen Şenol Güneş'e is bilmez deniyor. Vallahi sakayiz. Ne diyim bize mustahak ersun, ziya vs...
            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gayet ciddiyim.

Sonuna kadar Şenol Hoca diyen biri olarak Şenol Hoca'nın transferdeki vizyonu belli bi sınırı hiç aşmamıştır.

Yabancı futbolcu portföyü olduğunu hiç zannetmiyorum.

Yerlilerde ise ucuz, yetenekli ama o yeteneğini sahaya yansıtamayan futbolcular.

Uğur Boral, Uğur İnceman, Gökhan Emreciksin gibi..
              Şenol Hoca transferde tek yetkili hiç olmadı ki iyi transfer yapıp yapmayacağını bilelim peşin hükümlü olmaya gerek yok Mithat Halis ve Nevzat Şakar'dan daha iyi olacağı kesin.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanin yerli oyuncu isteklerine guveniyorum, nitekim Burak'i da israrla istemisti. Yerli oyunculardan faydalanmasini da biliyor bana kalirsa. Yabanci oyuncu konusunda ise kisitli olduguna katiliyorum, ama illaki guvenip tartisabilecegi adamlar da vardir cevresinde. Saka bir yana Ugur Inceman bu sene takimda olsa fena is yapmazdi herhalde, en azindan Aykut'a katlanmak zorunda kalmazdik
                Bu arada transferde tek yetkili kişinin Şenol Hoca'nın olduğuna da inanmıyorum aynı tas aynı hamam devam ederler tek umudum iyi yerli futbolcular alacakları düşüncem.

Burak geldiğinde burda nasıl küfürler yağdırıyoduk hiç unutmam hepimiz karşıydık çünkü nerdeyse 2 yıl boyunca 2-3 gol atmış bi futbolcunun bize gelecek olması herkesi sinirlendirmişti, tepkiler haklıydı.

Aynı bonservis parasını alalım ama Burak'ı almayalım diyorduk, Burak'ın bu istatisliklere ulaşacağını hiç kimse tahmin edemezdi.

Kıstasımız Burak olmamalı çünkü olağanüstü bi durum söz konusu.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• [Bende şunu anlamıyorum 50 senedir futbolun içinde olmuş,milli takımını dünya üçüncüsü yapmış,gitmiş korelerde çalışmış,korede alt yapıdan çıkarttığı oyuncular süper transferler yapmış(türkiyeyi karıştırmayın) bir hocanın oyuncudan anlamadığını,portföyünün geniş olamdığını nasıl söyleriz hayret.

Şimdiye kadar transfere karışmamıştır olabilir o ayrı bi mesele bu konuda eleştirilebilir.
                  En son munzevil tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 19:04. Sebep: ,,,
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Bu yıl gitmeyeceği kesin de belki önümüzdeki yıllarda olabilir.

Yorum

• [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• kimse kadroya volkani yazmiyor, bu cocuk dogru dürüz oynamadan kadronun en cok gol atan 4 ismi

cenk, muhammed, eren güngör, okay yokuslu, koray günter alinsin baska birsey istemem
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Gitmek istiyorsa 10 milyon Euro'nun altına gitmemeli. Arsenal gibi takımlar istiyorsa kesin gider zaten.

Burak'ın yerine gol yükünü çekecek bir adam almaya kalksak bonservisi ve kendisine ödenecek parayla birlikte zaten 10 milyon Euro civarlarında bir harcama yapılacak. Yani yerini Turgay gibi isimlerle doldurmaya çalışmazlarsa veya Polonya'ya gidip kelepir golcü peşinde koşmazlarsa, gerçekten gol yükünü çekecek bir adam almaya kalksalar harcayacakları para, bonservis+ futbolcuya ödenecek para ile birlikte Burak'tan gelen bonservis bedeline denk düşecek.

Kısacası Burak'tan gelen para onun yerini doldurmaya harcanacaktır.

Yeni gelen oyuncunun tutup tutmayacağı belli değil, uyum süresi vs. bir sürü bilinmezle birlikte gelecek. Bence bu riskli... Elimizde tutmuş hiç atmasa 20-25 gol atacak bir oyuncu var. Üstelik yerli olması çok önemli.

Bu saydığım sebeplerden gitmesine karşıyım. Burak gitmek istiyorum derse ve yönetim 10 milyon Euro bir civarında paraya yurt dışına satarsa yönetimi eleştiremem.

İnşallah kalır.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.

Yahu şaka mısınız arkadaş?
                            evet bu kadarda olmaz

Yorum

• Yurt icinde Nevzat Sakari

Yurt disinda Sadri Sener ve Tuncay Bekiroglu'nu takip etmemiz lazim, gerci daha erken ama.

Bide Ersun Yanali laptopunu calmaya gerek yok, kendisi Fm'den kesifde bulunup gozlemcileri oyle yolluyordu.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

3-5 kisinin kendi imkanlariyla baska site ve gazetelerde okudugu haberleri bu sitede paylasiyorlar. Twitter, facebook duyumlari üzeri mesela. Kaynaklari en fazla bizim burdan aldigimiz kadar. Ciddiye almamak lazim.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Çalışıyor...
                                X