Atletico Madrid'in maddi sıkıntısı olduğu yönünde söylemleri vardı spor programındaki sunucuların. Eldeki yüksek maliyetli oyuncuları satabilirler belki Burak oraya gidebilir. Ama adamlar bi yandan Uefa Kupası kaldırdı bilemedim şimdi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani yurt dışına 5 milyona serbest kalırdı maddesi vardı burak'ta ne oldu o?KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.turksvoetbal.net/trabzons...3#.T7EqdIBoFgc
habere göre Şenol hoca kariyerine Katar'da devam edecekmişForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu taraftarla işimiz zor. Resmen Şenol Güneş'e is bilmez deniyor. Vallahi sakayiz. Ne diyim bize mustahak ersun, ziya vs...istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayet ciddiyim.
Sonuna kadar Şenol Hoca diyen biri olarak Şenol Hoca'nın transferdeki vizyonu belli bi sınırı hiç aşmamıştır.
Yabancı futbolcu portföyü olduğunu hiç zannetmiyorum.
Yerlilerde ise ucuz, yetenekli ama o yeteneğini sahaya yansıtamayan futbolcular.
Uğur Boral, Uğur İnceman, Gökhan Emreciksin gibi..KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin yerli oyuncu isteklerine guveniyorum, nitekim Burak'i da israrla istemisti. Yerli oyunculardan faydalanmasini da biliyor bana kalirsa. Yabanci oyuncu konusunda ise kisitli olduguna katiliyorum, ama illaki guvenip tartisabilecegi adamlar da vardir cevresinde. Saka bir yana Ugur Inceman bu sene takimda olsa fena is yapmazdi herhalde, en azindan Aykut'a katlanmak zorunda kalmazdik
Burak geldiğinde burda nasıl küfürler yağdırıyoduk hiç unutmam hepimiz karşıydık çünkü nerdeyse 2 yıl boyunca 2-3 gol atmış bi futbolcunun bize gelecek olması herkesi sinirlendirmişti, tepkiler haklıydı.
Aynı bonservis parasını alalım ama Burak'ı almayalım diyorduk, Burak'ın bu istatisliklere ulaşacağını hiç kimse tahmin edemezdi.
Kıstasımız Burak olmamalı çünkü olağanüstü bi durum söz konusu.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
[Bende şunu anlamıyorum 50 senedir futbolun içinde olmuş,milli takımını dünya üçüncüsü yapmış,gitmiş korelerde çalışmış,korede alt yapıdan çıkarttığı oyuncular süper transferler yapmış(türkiyeyi karıştırmayın) bir hocanın oyuncudan anlamadığını,portföyünün geniş olamdığını nasıl söyleriz hayret.
Şimdiye kadar transfere karışmamıştır olabilir o ayrı bi mesele bu konuda eleştirilebilir.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.turksvoetbal.net/trabzons...3#.T7EqdIBoFgc
habere göre Şenol hoca kariyerine Katar'da devam edecekmiş
Yorum
-
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
kimse kadroya volkani yazmiyor, bu cocuk dogru dürüz oynamadan kadronun en cok gol atan 4 ismi
cenk, muhammed, eren güngör, okay yokuslu, koray günter alinsin baska birsey istemem[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Gitmek istiyorsa 10 milyon Euro'nun altına gitmemeli. Arsenal gibi takımlar istiyorsa kesin gider zaten.
Burak'ın yerine gol yükünü çekecek bir adam almaya kalksak bonservisi ve kendisine ödenecek parayla birlikte zaten 10 milyon Euro civarlarında bir harcama yapılacak. Yani yerini Turgay gibi isimlerle doldurmaya çalışmazlarsa veya Polonya'ya gidip kelepir golcü peşinde koşmazlarsa, gerçekten gol yükünü çekecek bir adam almaya kalksalar harcayacakları para, bonservis+ futbolcuya ödenecek para ile birlikte Burak'tan gelen bonservis bedeline denk düşecek.
Kısacası Burak'tan gelen para onun yerini doldurmaya harcanacaktır.
Yeni gelen oyuncunun tutup tutmayacağı belli değil, uyum süresi vs. bir sürü bilinmezle birlikte gelecek. Bence bu riskli... Elimizde tutmuş hiç atmasa 20-25 gol atacak bir oyuncu var. Üstelik yerli olması çok önemli.
Bu saydığım sebeplerden gitmesine karşıyım. Burak gitmek istiyorum derse ve yönetim 10 milyon Euro bir civarında paraya yurt dışına satarsa yönetimi eleştiremem.
İnşallah kalır.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.
Yahu şaka mısınız arkadaş?evet bu kadarda olmaz
Yorum
-
habere göre Şenol hoca kariyerine Katar'da devam edecekmiş.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum