Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Defansın ortasına Khalid Boulahrouz ve Chivu alınsa harika olur. Orta sahaya Hamit'i ne yapıp edip almalıyız. Forvete de Rosenberg, Arouna Kone ve Rodalega düşünülebilir. Aslında bu seviyelerdeki olan oyuncular olsun isim farketmez, Hamit hariç.
    khalid topcu filan degil. bildigin kazma
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar size üzücü bir haberim var...Bu yaz ne var Avrupa Şampiyonası ,peki bu ne demek Avrupa Şampiyonası veya Dünya kupasının olduğu yaz transfer dönemlerini hatırlayın, bu seneki işkence başka bir işkence olacak, bünyelerinizi hazırlayın
      Biz geçen sezonun şampiyon kadrosunun temelinide euro 2008 zamanında atmıştık hatırlatırım
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hâlâ Polonya'dan oyuncu beğenenler var.Biz Polonya'dan oyuncu alacağımıza bu videomaker'ları transfer edelim.Eldeki gereksizleri satsak 60 Milyon kâr eder bu kulüp.

Yönetimi geçtim taraftarda mı akıllanmadı alOOOOOOOOOOOOOOO ?
        syzmek ten sonra her polonyalıyı onun gibi sanıyorlar
        orhan

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          khalid topcu filan degil. bildigin kazma
          Bildiğim kadarıyla Chelsea'de oynamış bir oyuncu. Chelsea'ye göre şuan kadromuzdaki çoğu oyuncu kazma kalır zaten.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz geçen sezonun şampiyon kadrosunun temelinide euro 2008 zamanında atmıştık hatırlatırım
            Yok yabancı transferi konusunda diyorum, hani şu geyik varya "istiyoruz ama manejerleri Avrupa kupasından sonra bakarız.... Yoksa yerli ve Latin Amerikalılar için geçerli değil

Bu arada bu Wolskiyi ben videolarından bile beğenmedim, acaba bende bir sorun mu var Koordinasyon yok gibi

Yorum

• Bu liglerin en kazma oyuncusuna da videoyla çok kolay talip olacak birileri çıkar.Ne video,ne de istatistikler her zaman doğruyu söylemez.Transfer ciddi bir iştir.Futbolcuyu izleyecek,takip edecek,takımın ruhuna,oynama şekline uygun adamı alacaksın.Burak Trabzona gelirken hangi istatistiklere sahipti.İlk sayfada Burak için yazılanları şimdi yeniden okumak lazım.Futbolunun düşüşe geçtiği bir dönemde aldığımız Burak şimdi inanılmaz bir istatistiğe sahip.Zokoranın ve Colmanın istatistikleri,Trabzon gibi bir takım için yeterli mi. Ama herkes kalmaları gerektiğini düşünüyor.
              Bu forumda yazılan adamların çoğu ihtiyacımız olan oyuncular.Ama bazı isimler bu forma için çok yetersiz.Ayrıca Amrabat gibi bir karaktersizi de bu takımda görmek istemem.Müthiş yetenekli ve acaip çirkef.
              En çok istediğim iki isim Olcan ve Alperdi.Birini hallettik.Alper,son derece hırslı,pres yapan,adam eksilten,rakibi bunaltan bir oyuncu.İstatistikleri çok yüksek değil ama bunda asıl pay Eskişehir forvetinin.Azımsanmayacak kadar çok asist yapıyor,Eskişehir forvetleri kaçırıyor.Bizde bu özelliği de gelişir.Çok sayıda rakibe kart çıkarttırıyor.
              Alperin dışında Hamit ve Ömer toprak da bu takıma cuk oturur.Hasan Ali ve Muhammedin ilk 11 konusunda şansları ne kadar olur,pek emin değilim.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1461 projesi gerçek anlamda şimdi başlıyor .

O konu hakında bu sayfalarda hiç konuşulmuyor olması çok şaşırtıcı . Benim için Trabzonspor'un transfer tartışmalarından çok çok daha heyecan verici 1461'in kadro tasarımı .

Bir ara fırsat bulursam , inşallah bu konu ile alakalı bir şeyler karalayacağım .
                ben kararimi verdim. artik 1. takimin 1461. ts 2.siraya düstü. usaklara helal olsun. alinlarindan öpüyorum. böyle fazla para harcamadan, adam gibi genc piril piril ileriye dönük futbolcular süper olur 1461in misyonu icin. parayla alip egemen selcuk aurelio gibi takimi satan oyuncular lazim degil. en azindan yemegini yedigin tabaga s...madan, takimina para kazandirarak gitsen.
                BILL GATES

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökdeniz yaptığı şikeyi Olgun ve Aziz ile beraber yapmış mı yapmamış mı? Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin arabasının kurşunlatılmasının sebebi şike mi yoksa Gökdeniz'in Aziz ile İstanbul'da aralarında sözleşme imzalayıp sözleşip, Fatih Tekke için de söz verip Fenerbahçe'ye geleceğinin sözünü vermesi, bunu öğrenen Atay Aktuğ'un asla ve asla kaç para verirlerse versin bonservislerini vermemesi üzerine Gökdeniz'in sözünü tutmaması sebebiyle, imzaladığı belgeye uymaması sebebiyle kurşunlamadılar mı arabalarını ikisininde? Gökdeniz, Fenerbahçe ile anlaşması için 1 hafta boyunca İstanbul'da Olgun Peker ile gezmemiş mi? Bir öğrenin gelin bu istediğiniz adamın ne olduğunu. Aziz - Olgun - Gökdeniz o zamanki şikelerin, kurşunlatmaların baş mimarları bu 3'ü tamamiyle. Fatih Tekke ise arada kaynadı Gökdeniz şerefsizi yüzünden.
                  renkdas, en azindan gökdeniz takima para kazandirarak gitti. selcuk egemen aurelio gibi serefsizlik yapmadi. zaten su an yeteri kadar derdimiz var, bi de eski seylerle ugrasmayalim lütfen.
                  BILL GATES

Yorum

• Wolski videolardan iyi topçuya benziyor ama videolar yanıltıcı olabilir malum Adrian örneği var karşımızda.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Polonya candır, transfer rotamız orası olmalı.

Yorum

• yine mi dogaclama transfer yapacagiz..
                        futbolculari sezon icerisinde takip edip sezon sonunda ona gore transfer
                        yapmak zor bir is sanirim..
                        bu sekilde calisan hocalar yada takimlar var mi merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pizarro Bremen´den ayriliyor, iki yillik sözlesme tekliflerini kabul etmedi. Önündeki takliflere bakiyor, acaba biz varmiyiz?

Yillik maasi en az 3 milyon..Hoca bu parayi verdirir mi?
                          Imza parasi olarak 2 milyon verirsin, yillik 1,8, macbasi da 10bin..Hoca simdi ister mi?
                          baskan dedi. bi oyuncuya en fazla 1,5 m€ verebilirum.ama öte yandan bonservisi yoksa bu belki degisebilir.
                          BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bildiğim kadarıyla Chelsea'de oynamış bir oyuncu. Chelsea'ye göre şuan kadromuzdaki çoğu oyuncu kazma kalır zaten.
                            bi düsün o zaman chealseden neden gönderildi
                            BILL GATES

Yorum

• Eskiden Rus ligine gitti diye eleştirirdim futbolcuları. "Rus ligi de neymiş la?" dieyerekten...

Bizim buraları gördükten sonra gidenin destekçisi olmaya başladım. Gidin oğlum Ukrayna, Rusya... Hatta Kore, Katar, Arap Emirlikleri...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskiden Rus ligine gitti diye eleştirirdim futbolcuları. "Rus ligi de neymiş la?" dieyerekten...

Bizim buraları gördükten sonra gidenin destekçisi olmaya başladım. Gidin oğlum Ukrayna, Rusya... Hatta Kore, Katar, Arap Emirlikleri...
                                Yiğit, Ozan İpek'te Rusya yolcusu, adam akıllı
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Çalışıyor...
                                X