Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelecek sezon yüzde doksan şampiyonlar ligi ön elemesinden başlayacak olan bordo-mavili takım da transfer çalışmaları hız kazandı. Savunma ve forvet için birçok oyuncu için de girişimler başladı.

Güneş-Şakar 3 Saat Görüştü

Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezonun planlaması yapılarak transfer çalışmalarına hız verildi. Asbaşkan Nevzat Şaker ile birlikte Teknik patron Şenol Güneş dün tesislerde baş başa uzun bir görüşme yaptı. Transfer listesini önlerine koyan Şakar ve Güneş önceliği savunma ve forvet olarak belirledi. Yeni sezon kadrosunda yerli isimlere de yer vermeyi amaçlayan Bordo-mavililer yurt dışı ve yurt içinden genç isimlere renklerine bağlamak için çalışmalarına start verdi.

Listede kimler var

Trabzonspor’un transfer listesinde savunma için G.Antepspor’dan Dany, Sevilla’dan Ricardo Costa yer alıyor. Forvete Arjantin’den önemli bir ismi düşünen kurmaylar Halil Altıntop’un eski takımında oynayan ve sözleşmesi biten orta sahaya oyuncusu Ümit Korkmaz ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Sivasspor’dan ayrılan Nijeryalı Eneramo’da gündeme geldi. Fransa takımlarıyla görüşen 15 gollü Eneramo konusunda Şenol Güneş’in ısrarlı olduğu belirtiliyor. Kayserispor’dan genç forvet Furkan Özçal’da listeye giren bir başka isim oldu.
    Kayserinden genc Forvet furkan ve sevilladan ricardo costa bu adam valancia da degilmiydi
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Abdülkadir iyi oyuncu zaten Manu da peşindeymiş...
      Bordomavi.net

Yorum

Gelecek sezon yüzde doksan şampiyonlar ligi ön elemesinden başlayacak olan bordo-mavili takım da transfer çalışmaları hız kazandı. Savunma ve forvet için birçok oyuncu için de girişimler başladı.

Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezonun planlaması yapılarak transfer çalışmalarına hız verildi. Asbaşkan Nevzat Şaker ile birlikte Teknik patron Şenol Güneş dün tesislerde baş başa uzun bir görüşme yaptı. Transfer listesini önlerine koyan Şakar ve Güneş önceliği savunma ve forvet olarak belirledi. Yeni sezon kadrosunda yerli isimlere de yer vermeyi amaçlayan Bordo-mavililer yurt dışı ve yurt içinden genç isimlere renklerine bağlamak için çalışmalarına start verdi.

Listede kimler var

Trabzonspor’un transfer listesinde savunma için G.Antepspor’dan Dany, Sevilla’dan Ricardo Costa yer alıyor. Forvete Arjantin’den önemli bir ismi düşünen kurmaylar Halil Altıntop’un eski takımında oynayan ve sözleşmesi biten orta sahaya oyuncusu Ümit Korkmaz ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Sivasspor’dan ayrılan Nijeryalı Eneramo’da gündeme geldi. Fransa takımlarıyla görüşen 15 gollü Eneramo konusunda Şenol Güneş’in ısrarlı olduğu belirtiliyor. Kayserispor’dan genç forvet Furkan Özçal’da listeye giren bir başka isim oldu.
        ricardo carlos
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Arkadaşlar diyelim ki A.Madrid ve LAzio bize 5 m€ luk teklifle geldiler. Şimdi burada karar verici kim?

Burak mı yönetim mi ?

Yorum

Listede kimler var

Bu haberleri Ömer Üründül falanmı hazırlıyor bu kadar hatalı bir haber görmedimKollektif uyum yok

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alper'in face adresi fake değil arkadaşlar.

Tutuğu takıma Trabzonspor yazması hoş tabi.
              ben de diyorum no 8'i neden ezdi o eskişehir maçında. hatırlayın. no 8'in dünyasını karartmıştı :P
              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Jaja'nın gündemde tutulmasının bir istismar meselesi olabileceğini yazmıştım ve dikkat çekmiştim. Aradaki anlaşmazlıkları kullananlar çıkıyor anlaşılan. Herkes akıllı olmak zorunda
                Hocayı yok sayıp jaja yi alabilirler mi demek istiyorsun hocam ?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper konusunda yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum

Çok büyük aksilik olmazsa Alper bizde diye yazmak yanlış olmaz

Sadri Başkan ile Şenol Hoca arasında sıkıntı oldugu çok aşikar

Bucadan oyuncu alır mıyız alabilir miyiz ? Biraz zor

Arka sayfalarda yazan bir arkadaşa katılıyorum ; Abdülkadir iyi oyuncu

Transfer sezonu bizim açımızdan oldukça hareketli gececek

Epey bir gelen giden olacak gibi gözüküyor

Bence seneye takımda Burak Tolga biraz zor olur

Colman konusunda yarı yarıya diyorum

Girayı isteyen var ama hoca bırakır mı ? Bilmiyorum ( ben bırakırdım iyi bedele )

Asıl satılacak oyuncular önemli 13 tane yabancı oyuncu var

Bunların 7 8 tanesi kesin satılmalı

Bakalım bekleyecegiz ama hareketli zamanlar olacagı kesin

Ben şahsen Jaja yı istediğime karar verdim Bence geri alalım

Colman a teklifler varmi? Kendisi kalmakdan yanami gitmekdenmi?
                  Trabzonspor 1967

Yorum

• D - Ömer toprak ***
                    d - eren gÜngÖr ***
                    o - sİmon rolfes ****
                    o - nordİm amrabat ****
                    o - jaja jakson ***
                    o - alper potuk **
                    f - abdul majeed warİs ****
                    f - jelle vossen ***

bunlardan en az 4 tanesİ kadroya dahİl olursa yenİ sezonda ÖnÜmÜzde kİmse duramaz.
                    Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..

Yorum

• Ricardo Carlos kim yahu?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Fatih Tekke cemaatçi denildi alınmadı , Jaja ayyaş dendi alınmadı. Bu kulübün ortası yokmu yahuu

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper'in face adresi fake değil arkadaşlar.

Tutuğu takıma Trabzonspor yazması hoş tabi.
                          Link verirmisiniz arkadaşlar
                          GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ricardo Carlos kim yahu?
                            ricardo costa sanırım. yanlış yazılmış.

Yorum

• Ricardo Carlos nedir abi ya ahahah
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Senol güneş'in eline kaldıysak transfer de servet eneramo falan gelir ümitlenmeyin
                                çapı o kadar

Yorum

Çalışıyor...
                                X