İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelecek sezon yüzde doksan şampiyonlar ligi ön elemesinden başlayacak olan bordo-mavili takım da transfer çalışmaları hız kazandı. Savunma ve forvet için birçok oyuncu için de girişimler başladı.
Güneş-Şakar 3 Saat Görüştü
Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezonun planlaması yapılarak transfer çalışmalarına hız verildi. Asbaşkan Nevzat Şaker ile birlikte Teknik patron Şenol Güneş dün tesislerde baş başa uzun bir görüşme yaptı. Transfer listesini önlerine koyan Şakar ve Güneş önceliği savunma ve forvet olarak belirledi. Yeni sezon kadrosunda yerli isimlere de yer vermeyi amaçlayan Bordo-mavililer yurt dışı ve yurt içinden genç isimlere renklerine bağlamak için çalışmalarına start verdi.
Listede kimler var
Trabzonspor’un transfer listesinde savunma için G.Antepspor’dan Dany, Sevilla’dan Ricardo Costa yer alıyor. Forvete Arjantin’den önemli bir ismi düşünen kurmaylar Halil Altıntop’un eski takımında oynayan ve sözleşmesi biten orta sahaya oyuncusu Ümit Korkmaz ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Sivasspor’dan ayrılan Nijeryalı Eneramo’da gündeme geldi. Fransa takımlarıyla görüşen 15 gollü Eneramo konusunda Şenol Güneş’in ısrarlı olduğu belirtiliyor. Kayserispor’dan genç forvet Furkan Özçal’da listeye giren bir başka isim oldu.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelecek sezon yüzde doksan şampiyonlar ligi ön elemesinden başlayacak olan bordo-mavili takım da transfer çalışmaları hız kazandı. Savunma ve forvet için birçok oyuncu için de girişimler başladı.
Güneş-Şakar 3 Saat Görüştü
Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezonun planlaması yapılarak transfer çalışmalarına hız verildi. Asbaşkan Nevzat Şaker ile birlikte Teknik patron Şenol Güneş dün tesislerde baş başa uzun bir görüşme yaptı. Transfer listesini önlerine koyan Şakar ve Güneş önceliği savunma ve forvet olarak belirledi. Yeni sezon kadrosunda yerli isimlere de yer vermeyi amaçlayan Bordo-mavililer yurt dışı ve yurt içinden genç isimlere renklerine bağlamak için çalışmalarına start verdi.
Listede kimler var
Trabzonspor’un transfer listesinde savunma için G.Antepspor’dan Dany, Sevilla’dan Ricardo Costa yer alıyor. Forvete Arjantin’den önemli bir ismi düşünen kurmaylar Halil Altıntop’un eski takımında oynayan ve sözleşmesi biten orta sahaya oyuncusu Ümit Korkmaz ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Sivasspor’dan ayrılan Nijeryalı Eneramo’da gündeme geldi. Fransa takımlarıyla görüşen 15 gollü Eneramo konusunda Şenol Güneş’in ısrarlı olduğu belirtiliyor. Kayserispor’dan genç forvet Furkan Özçal’da listeye giren bir başka isim oldu.Kollektif uyum yok
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper'in face adresi fake değil arkadaşlar.
Tutuğu takıma Trabzonspor yazması hoş tabi.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Jaja'nın gündemde tutulmasının bir istismar meselesi olabileceğini yazmıştım ve dikkat çekmiştim. Aradaki anlaşmazlıkları kullananlar çıkıyor anlaşılan. Herkes akıllı olmak zorunda
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper konusunda yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum
Çok büyük aksilik olmazsa Alper bizde diye yazmak yanlış olmaz
Sadri Başkan ile Şenol Hoca arasında sıkıntı oldugu çok aşikar
Bucadan oyuncu alır mıyız alabilir miyiz ? Biraz zor
Arka sayfalarda yazan bir arkadaşa katılıyorum ; Abdülkadir iyi oyuncu
Transfer sezonu bizim açımızdan oldukça hareketli gececek
Epey bir gelen giden olacak gibi gözüküyor
Bence seneye takımda Burak Tolga biraz zor olur
Colman konusunda yarı yarıya diyorum
Girayı isteyen var ama hoca bırakır mı ? Bilmiyorum ( ben bırakırdım iyi bedele )
Asıl satılacak oyuncular önemli 13 tane yabancı oyuncu var
Bunların 7 8 tanesi kesin satılmalı
Bakalım bekleyecegiz ama hareketli zamanlar olacagı kesin
Ben şahsen Jaja yı istediğime karar verdimBence geri alalım
Colman a teklifler varmi? Kendisi kalmakdan yanami gitmekdenmi?Trabzonspor 1967
Yorum
-
D - Ömer toprak ***
d - eren gÜngÖr ***
o - sİmon rolfes ****
o - nordİm amrabat ****
o - jaja jakson ***
o - alper potuk **
f - abdul majeed warİs ****
f - jelle vossen ***
bunlardan en az 4 tanesİ kadroya dahİl olursa yenİ sezonda ÖnÜmÜzde kİmse duramaz.Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..
Yorum
-
Ricardo Carlos kim yahu?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper'in face adresi fake değil arkadaşlar.
Tutuğu takıma Trabzonspor yazması hoş tabi.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRicardo Carlos kim yahu?
Yorum
-
Ricardo Carlos nedir abi ya ahahahİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum