İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık colmanın eskiye dönüş vakti geldi !!!
Ersun yanal dönemindeki gol ve asistci colmanı artık görmek istiyorum !!
--------Zokora
---alper------colman----
bu 3 lü müthiş olur.
2. bir alternatif zokora yedeğe çekilip
alper---colman
----jaja------
gibi daha ofansif bir tarz..
Bize bir iki tane daha zokora lazımken.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Sivok yanılmıyorsam 2008'den beri beşiktaş'ta. Yabancı oyuncular 5 yıl Türkiye'de oynadıktan sonra Türk futbolcu statüsüne geçebiliyorlar mı ? Ayrıca geçen sezon bir ara Diego adı geçiyordu. Diego, Atletico Madrid'de pek şans bulamadı sanırsam. Çok formsuz. Diego'lu bir orta saha düşünemiyorum. Kaymak gibi olur.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
bu arada egemen i ne kadar abarttınız oyle.Bizde yaptıgı pozisyon hataları dun gibi aklımda.
Abdullah karmil ve mustafa yumlu ikilisi ile bir yıl gecirelim kimse egemeni hatırlamıyacak eminim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa,giray,sivok,abdullah karmil.İyi bir sag bek alıp celustka yı stopere cekmek geciyor isimden.Mesela Eskisehir den sezgin.
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Sadri Şener: Sivok tamam!!
Asbaşkan Nevzat Şakar: Sivok'u almadık
Daha söze gerek yok.. Nasıl yönetildiğimiz ortadaYazık!!
( İsmail DÜZGÜN -Özel Haber )
Beğen · · Paylaş · 82 · 23 dakika önce ·Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
Yorum