Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sistemle alakalı eleştirim yoksa zokora'nın oyunculuğuna lafım yok önliberolu sistemle rakibe göre oyun oynuyoruz bu sistemden vazgeçip kendi oyunumuzu oynamalıyız
    Benim görüşüm : Zokora , Jaja gibi bir futbolcunun olduğu takımda gerçek değerini gösterir .
    Jaja nerede sırıtır derseniz , o da Zokora tarzı bir çapanın olmadığı takımdır derim .

Bilmem anlatabildim mi ?

İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Traore'nin de içinde bulunduğu bir kadro alabilir miyim ? Aklındaki şablonu merak ediyorum.
    Bu sezonda gördük ki ilk 11 kavramından uzaklaşıp ilk 15-16 (artık hoca ne kadar geniş bir kadro ile oynayabiliyorsa o kadar ) oyunculuk topluluğa dikkat etmeli . Yoksa 1 futbolcunun formsuzluğu anında sonuçlara yansıyor .

Sorunuza kısmen yanıt vereyim : Traore , Halil iyi bir ikili olabilir bana göre .
    Arkasında Olcan Hamit ve Colman üçlüsü , arkalarında Zokora . Ancak bu takımın ortasahası güçlü takımlara karşı düşebilir mi , mümkün . İşte o noktada sahaya sürebileceğiniz dinamik sert tempo arttıracak bir futbolcumuz var mı ? Ya da hemen forvetin arkasına koyabileceğimiz pas temposunu arttıracak pozisyona sokacak adam var mı ? Asıl sorun burada .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.04.2012, 19:08.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim görüşüm : Zokora , Jaja gibi bir futbolcunun olduğu takımda gerçek değerini gösterir .
      Jaja nerede sırıtır derseniz , o da Zokora tarzı bir çapanın olmadığı takımdır derim .

Bilmem anlatabildim mi ?
      anlıyorum birbirlerinin tamamlayıcısı olur diyorsunuz ama yinede o bölge için pahalı bir adam oyunu iki yönlü oynayabilen kaliteli orta saha adamları bulmalıyız benim düşüncem böyle
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorunuza kısmen yanıt vereyim : Traore , Halil iyi bir ikili olabilir bana göre .
        Arkasında Olcan Hamit ve Colman üçlüsü , arkalarında Zokora . Ancak bu takımın ortasahası güçlü takımlara karşı düşebilir mi , mümkün . İşte o noktada sahaya sürebileceğiniz dinamik sert tempo arttıracak bir futbolcumuz var mı ? Ya da hemen forvetin arkasına koyabileceğimiz pas temposunu arttıracak pozisyona sokacak adam var mı ? Asıl sorun burada .
        Jaja'yı adam edebileydik iyiydi.

*********Zokora*********

Hamit****Colman****Olcan

****Lacina *******Halil****

Çok ütopik bi kadro gibi gözüktü gözüme nedense. Oysa vizyon sahibi bir takım için, 2 transfere bakar..
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          '' Zokora'yı satmamız lazım ''

Neye göre deniliyor bu, nedeni de yazılsa da bizde fikrimizi söylesek ?
          Kariyerine saygım var ama 30 yaşın üzerinde adam alıp 2 sene sonra futbolu bırakmasını izlemek kaynakları sınırlı bir takımı kötü bir yola sokar

Yorum

• ''Tolga mı gitsin Onur mu?'' deseler her şeye rağmen Tolga derim. Ne kaptanlar gitti bu takımdan, koymaz Tolga'nın gidişi.

Yorum

• danny, sivok

bu adamlara para dökmek yaziktir, günahtir

avrupanin orta düzey takimlarinin hepsinde ikisindende cok daha iyi ve cok daha ucuza stoperler var
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Hamit mı Alper mı deseler düşünmeden Alper derim

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  danny, sivok

bu adamlara para dökmek yaziktir, günahtir

avrupanin orta düzey takimlarinin hepsinde ikisindende cok daha iyi ve cok daha ucuza stoperler var
                  Sivok yazanlar sanırım şunu düşmüyor: danny'ye bonservis vereceğine bedavaya Sivok'u al

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamit mı Alper mı deseler düşünmeden Alper derim
                    Belki düşünseydin Hamit derdin renktaş.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

Hamit mı Alper mı deseler düşünmeden Alper derim
                      Ben de aynısını derim. Alper'in potansiyeli Selçuk İnan'dan çok daha yüksek kanımca.

İlk ve ciddi transfer girişimlerimiz kesinlikle Alper Potuk, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Batuhan Karadeniz, Muhammet Demir üzerine olmalı.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Burak gidecekse(sanırım gidecek) Eskişehirden Veysel,Batuhan ve Alper sepeti yapmak lazım.Bence en iyi transfer olur.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja'yı adam edebileydik iyiydi.

*********Zokora*********

Hamit****Colman****Olcan

****Lacina *******Halil****

Çok ütopik bi kadro gibi gözüktü gözüme nedense. Oysa vizyon sahibi bir takım için, 2 transfere bakar..
                          Hadi savunmasını da tamamlayalım :
                          Tolga
                          Celustka,Mustafa,Juhasz,Cech
                          Zokora
                          Hamit,Colman,Olcan
                          Traore,Halil
                          Bu 11 destekleyecek oyuncular: Onur,Giray,Serkan,Aykut,Alanzinho,Volkan. 1461'den 1-2 futbolcu , takas (eğer becerebilirsek ) ve para yoluyla 1-2 futbolcu ( Misal Muhammet ya da Alper ) daha alabilirsen ya da Sapara Adrian gibi futbolcuları kadroda tutarlarsa zaten 20 kişilik kadro yapıyor .

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki düşünseydin Hamit derdin renktaş.
                            Düşündüm Alper diyorum

Yorum

Düşündüm Alper diyorum
                              Son kararın mı ? ? ?
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Cesitli Ispanyol medya kaynaklarina gore Hamit bu sezon kesin ayrilacak.
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X