Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gerideki sayfalarda geçen sol bek haberine bir tek ben mi heyecanladım Canavar gibi sol beke benziyor adam.

Şu takımda beni en çok heyecanlandıran sol bek transferi oldu hep
    En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 24.05.2012, 00:47.

Yorum

• Jaja ile Egemen Trabzon'un üstünden uçak ile birlikte bile geçemez.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        devre arası anlaştık Hoca o varsa ben yokum dedi hatta bazı yöneticilerle hocanın arası açıldı bü yüzden.ben geleceğini zannetmiyorum
        Adrian'ı görünce pişman olmuştur bence.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi ben şunu anlamadım.

Trabzonspor Tayfun'a dedi ki, oğlum sana bu sene 2 milyon lira vereceğiz. Bu parayı da 10 taksitte vereceğiz. Bu parayı daha vermeden deftere mi işliyorlar ?

Yoksa Tayfun'a verdikleri parayı mı ay ay deftere işliyorlar.

Sanırım ikinci dediğim doğru. O zaman zarar edilmiş bir şey yok derim ben. Ben deftere yazılmasına pek bakmam. Benim için önemli olan paranın kasadan çıkıp çıkmadığıdır.

Ben sayılan oyuncular alınmasın demiyorum, ısrarcı olduğum konu, sırtımızda kambur olan oyuncuları da bu transferlerde elden çıkaralım diyorum.
          Yorumunuza katılıyorum

Birinci dediğiniz konsolide bütçe de kullanılır

İkinci dediğiniz aylık mizanda gözükür , dönemsel bilançolar ve sene sonu hesabında

gözükür

Bende aynı şeyi diyorum , elimizden çıkartalım da kime diyelim ki ; kardeşim yok

illa bunları alacaksın ; adam der ki istemiyorum kardeşim zorla mı ))

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Egemen'i geri alanin aklindan suphe ederim.
            niye ki

egemen iyi topçu

işini profosyonelce yapıyor

selçuk gibi pis profosyonel değil(devre arası şampiyonluk yarışı verdiğin takımla ya da yarış içindeyken başka takımlarla görüşmedi)

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler hoca istemiyorsa biz bu işi unutalım o zaman aralarında ne olduki bu kadar nefret etti Şenol hocam jaja'dan merak ettim
              Ben bu kadiköydeki mactan süpheleniyorum. alex billica falan filanla takilmasini hic hayra yoramiyorum nedense...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• * Jaja konusunda Hoca haklı biraz, Zaten şu koskoca Brezilya'dan akşam 10'da yatıp adam gibi bir tane futbolcu çıkmış oda Alex...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Barcelona ile real Madrid 22-23 kisilik kadroyla 60in uzerinde Mac yapiyor onlar insan degilmi. 30 futbolcuya ortalama 1.2 milyon euro verecene 20 futbolcuya 1.8 milyon euro ver. bunu transfer ucreti olarakta dusunebilirdiniz. henrikeye Adrian a 8 milyon verecene Adam akilli tek bir oyuncuya ver.
                  "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• @coolank

Bahsettiğiniz ekonomide batık maliyet olarak adlandırılır ... yani bir malı elde tutmanın maliyeti sattığınızda karşılaşacağınız zarardan daha fazla ise firmalar batık maliyeti göze alır ve uygulamaya koyar... Yönetimde ekonomist birileri var mı bilmiyorum ama taraftar arasında var naçizane
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Adrian'ı da kendisi istiydi da
                      Ey gidi Şenol Güneş...
                      Bir defa da sonunu getir şu yarışın..
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu gerideki sayfalar geçen sol bek haberine bir tek ben mi heyecanladım Canavar gibi sol beke benziyor adam.

Şu takımda beni en çok heyecanlandıran sol bek transferi oldu hep
                        Alexander Büttner'den mi bahsediyorsun abi? Heyecanlanılacak kadar güvenilir değildi çünkü kaynağı.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam Buca Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip...Yönetimin yerinde olsam komple altyapı teknik heyetini getiririm...
                          Gerçi bizim eski topçular sokakta kıstırıp vururlaar onları...
                          Müthiş )))

Yorum

• Ben aslında avrupada işi bitmek üzere olan üst düzey oyunculara filan karşıyım. Ama mesela hamit orta sahaya transfer edilirse çok iyi olur. O bölgede takıma abilik yapabilecek bir isim gerekiyor bize. Bunun için ise hamit ismi çok yerinde olur diye düşünüyorum. Bana göre mükemmel transfer olur.

Onun dışında Trabzonsporun kesinlikle 2 tane stoper oyuncuya ihtiyacı var. Bana göre Fransadan düşük maliyetlerle iyi stoperler bulunabilir hatta 2. liglerinde bile vardır. Giray ve mustafa ile bu iş yürümez kolay kolay.

Onun dışında Trabzonsporun çok da transfere ihtiyacı da yok. Belki orta saha ve forvete geleceğe dönük 2 tane genç isim alınabilir.

Bu arada yasin transferi bence çok iyi bir transfer. Ben yasinin bu takımda 11 oynayacağını düşünüyorum. Çok iyi bir transfer. Duyduğumda şaşırdım gb bu oyuncuyu nasıl bırakmış diye düşündüm.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu kadiköydeki mactan süpheleniyorum. alex billica falan filanla takilmasini hic hayra yoramiyorum nedense...
                              türkiye'deki çoğu brezilyalı görüşür birbiriyle. beşiktaş'tan, fener'den veya başka takımlardan... onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum. bilica'nın kendine hayrı yok takımına ne yapacak.

Yorum

• Jaja İnternational'de bile kadro dışı kalmış bir adam iken sorunun Jaja'da olduğunu görememek körlüktür.
                                Şenol Hoca'yı eleştirmek için yol arama, yön gösterme yöntemleridir.
                                Ama, çoğu taraftarın gözünün açıldığını görüyorum.
                                Kaliteli futbolcu olabilir ama Trabzonspor'un da bir duruşu vardır.
                                Jaja geri gelirse, başta Şenol Güneş olmak üzere birçok futbolcu bırakıp gider.

Yorum

Çalışıyor...
                                X