Değil sivok hiç bir futbolcuyla irtibat yok şu an.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor’un anlaşma sağladığı Sivok, Çek Cumhuriyeti Millî Takımının her kategorisinde forma giydi. 10 kez Çek Cumhuriyeti U-15 forması giyen Sivok ve 2 gol attı. 22 kez Çek Cumhuriyeti U-16 milli forması ile 2 gol atmayı başaran Sivok, 8 kez Çek Cumhuriyeti U-17 milli takım formasını terletti.
1 kez de Çek Cumhuriyeti U-18 formasını sırtına giyen Sivok, 8 kez Çek Cumhuriyeti U-19 formasıyla 1 gol kaydetti. 10 kez Çek Cumhuriyeti U-20 milli takım formasını giyen Sivok yine bu maçta 2 gol kaydetmeyi başardı.
14 kez Çek Cumhuriyeti U-21 forması giyen savunma oyuncusu bu maçlarda 2 kez taraftarlarına gol sevinci yaşattı. Sivok 2006 FIFA Dünya Kupası ve Euro 2008'de Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı kadrosunda yer aldı ve Çek Cumhuriyeti formasını 20 kez giydi, bu maçlarda 2 gol kaydetmiştir.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Mesele Sivok'u beğenmek değil .Sadece Sivok defans sorunumuzu çözecek mi sorun bu ..
Şimdi Mustafa'nın performansına göre yorum yapılıyor ama Mustafa kötü oynamaya başlarsa yine (Allah göstermesin ) .O zaman görürüm .Egemen varken rahattım .Güven veriyordu .Defansta güven verecek adamlar gerek .
Sadece Sivok yeter mi bilmem ama Sivok alınırsa başka defans alınmaz.İnşallah dediğiniz gibi iyi gelir bize
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivok kim ki 1.7 Mi. Euro alacak? O kadar parayi Egemen'e bile vermedi bu Yönetim.
Egemen'i Besiktas'a verip, Sivok'u almanin mantigi ne?
Ayrica bize daha iyi bir Stoper lazim, Zokora seviyesinde bir isim.
Sivok'dan daha iyisi lazım diyorsan, o kalibredeki bir adam için en az 5 milyonu gözden çıkarman gerek, ne gerek var ki?
Uyum sorunu yok, elindekiler x 2 seviyesinde bir stoper ve bonservis yok. Glo'dan daha iyi bir stoper, ayrıca sakatlık problemi yok, ayrıca Çek Cumhuriyeti Milli takımının stoperi, yeterli değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivok'a Bile İtiraz Var Size Ferdinandı getircek Başkan merak etmeyin
Egemen mi Sivok mu hadi soruyorum sana ? Egemenin açtığı boşluğu Sivok kapatabilir mi ?
Biliyoruz geçen sene Beşiktaşın savunmasının halini .Egemen gelmeden öncesi ve sonrasını sen benden iyi bilirsin.
Ayrıca kimse Sivok kötü demiyor.Bize ondan daha özelliklisi lazım diyoruz.Tek saygı duyulması gereken düşüncede sizinki değil.Herkes sizinle aynı şeyi düşünmek mecburiyetinde mi ?
İyi o zaman Aykutu beğenmeyenlerede Busquetsi getirecek Başkan merak etmeyin.
Sivoku istemeyen sebeplerini açıklıyor niye böyle aşağılamaya varan üsluplara varılıyor anlamıyorum.Sadece sanada demiyorum Sivok hakkında olumlu bir şey yazılmadı mı dalga geçmeler başlıyor.Yok futboldan ne anlarsınız,yok beğenemedin mi.
İyi birader anlamıyoruz futboldan hayırlı olsun Sivok bizim düşünce belirtmemize gerek yok.
Yorum
-
Hilbert-Sivok-Egemen-Ismail
kötü bir defans hatti mi ? asla degil...
Defansda hucumda takim halinde yapilir...Sivok geldi dünya kurtulacak mantigi yanlis...
Futbol bir takim oyunudur...
Sivok bireysel olarak katkisi kesin olur mühim olan Takim halinde oynayabilmek bunuda Hocamiz basaracakdir......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele Sivok'u beğenmek değil .Sadece Sivok defans sorunumuzu çözecek mi sorun bu ..
Şimdi Mustafa'nın performansına göre yorum yapılıyor ama Mustafa kötü oynamaya başlarsa yine (Allah göstermesin ) .O zaman görürüm .Egemen varken rahattım .Güven veriyordu .Defansta güven verecek adamlar gerek .
Sadece Sivok yeter mi bilmem ama Sivok alınırsa başka defans alınmaz.İnşallah dediğiniz gibi iyi gelir bize
Yorum
-
Ne gerek var? Adrian'a 5 Milyon, Henri'ye 4 Milyon verene kadar 9 Milyona adam gibi Stoper alirdim mesela.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
sivok tabiki trabzonspora katkı sağlıcaktır, tabi yanında hızlı bir stoper olursa. giray-sivok ikilisi yine iş yapmaz. sadece 10 üzerinden 2,5 olan defansımızı 3,5 a çıkarır yine yeterli olmazEn son yatmaztara tarafından düzenlendi; 23.04.2012, 21:39.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
Yorum