Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sivok un nesini beğenmiyorsunuz beleşe yıldız oyuncu işte bence ligin en kaliteli defanslarından birisidir.

yalnız sol stoper lazım sivok giray ın bölgede oynuyor, egemen gibi birşey lazım bize....
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sivoku nasıl beğenmiyorsunuz anlamıyorum sanki senin stoperin sivoktan daha iyi
      Bazilarinin bize ölümü gösterip sitmaya razi etmeye calisma cabasi var.

Bence bize giraydan daha iyi bir ayak lazim ama bu adam sivok degil...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yahu allah aşkına daha iyisini alamazlar diye Sivok'a razı olmak.

Glowacki'nin günahı ne o zaman yarı fiyatına kalsın takımda.

Sivok vasat bir stoper o kadar.

Sivok gelecekse Yumlu-Giray ikilisine bile razıyım...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolga ve burağı iyi tekliflerle yolladıysan bence sükse yapacak bir transfer yapman gerekir.

muhammet iyidir ancak genç henüz henüz tam olarak .kaldıramayabilir orayı

ayrıca halil 45 dakika oyuncusu bence.gerçi volkanla dönüşümlü oynarlar kanatlarda sıkıntı yok bence.

çok üst düzey bir forvet mutlaka alınmalıdır.forvet almıyorsalar JAJA nın kopyasını bulsun getirsinler..
          Doumbia ya nersin
          henrique, halil, mami yi dönüşümlü oynatıyorum forvette
          hayalimdeki forvet Doumbia, hulk, falcao dan biri

Yorum

• sivok için burun kıvıranlar var.

inanılır gibi değil.

Yorum

• Sivok vasat stoper?

Eyvallah, BJK taraftarı boşuna üzülüyor peşinden, boşuna o kadar adam geldi geçti, Sivok hep oynadı...

Ülkenin en iyi 2-3 yabancı stoperinden birisine vasat demek enteresan...

Yorum

• Tüm yabancıları satıp 10 tane zenci almalıyız. Takım kapkara olmalı
                FIRTINA

Yorum

• Ben size birşey diyeyimmi buradaki kaç kişi acaba sivoku izledi bu sene
                  Adam sorunsuz bir kere gelir antremanına zamanında artistlik yapmaz takımı için oynar gördünüzmü 4 senedir sivokun yamuk bir hareketini ?
                  Ayrıca ülkesinin milli takım oyuncusu maçlarınıda izledim Bjk'liler bile sivokun kesinlikle elde tutulması taraftarılar bu sene sanırım 6 gol atmış. Bir stoper daha ne yapmalıki ? Gerçekçi olalım sivok şuanda maliyet olarakta olabilirite olarakta çok makul.

Yorum

• ......................................tolga....... ...............................
                    ..........serkan............giray...........sivok. .........cech............
                    ....................................zokora........ ..............................
                    ........................colman..............alper. ............................
                    ..........burak................................... ....olcan...................
                    .................................muhammet......... ...........................

arkadaş bu kadro iş yapar!!!

Yorum

• ciddi ciddi sivok a burun kıvıranlar var burda, inanılır gibi değil...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sivok u beğenmeyen arkadaşlar bir de alternatiflerini ve maliyetlerini iliştiriverirlerse sevinirim

Yorum

• Sivok kim ki 1.7 Mi. Euro alacak? O kadar parayi Egemen'e bile vermedi bu Yönetim.

Egemen'i Besiktas'a verip, Sivok'u almanin mantigi ne?

Ayrica bize daha iyi bir Stoper lazim, Zokora seviyesinde bir isim.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Beşiktaşlı Arkadasıma Sivok Bize İmza Attı Dedim 2 Dk Konusamadı ADAM Biz Hala Ferdinand Hayali İle Yasayalım
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivok kim ki 1.7 Mi. Euro alacak? O kadar parayi Egemen'e bile vermedi bu Yönetim.

Egemen'i Besiktas'a verip, Sivok'u almanin mantigi ne?

Ayrica bize daha iyi bir Stoper lazim, Zokora seviyesinde bir isim.
                              kim mesela ? Maliyeti ?

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm yabancıları satıp 10 tane zenci almalıyız. Takım kapkara olmalı
                                Ulan mesajlari okudum okudum buna geldim yarildim....

Cok ya$a renkta$...
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Çalışıyor...
                                X