Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla alakasız ama.
    Albert riera yıllk 2.7 milyon euro + maç başı 7500 euro alıyo.
    Gs eğer şampiyonlar ligine gidemeseydi bence maddi olarakçok kötü durumdaydılar.
    Bizde en fazla para alan oyuncu kim ve kaç para alıyor?

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamit'i burada boşuna yazıyoruz.

Trabzonspor'un çapı yeter de, yönetimin çapı yetmez Hamit'i almaya.
      Yönetimin çapı ne senin çapın ne?

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizde en fazla para alan oyuncu kim ve kaç para alıyor?
        Burak sanırım. Primlerle birlikte toplam 2.3 gibi bir şey alıyor.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak sanırım. Primlerle birlikte toplam 2.3 gibi bir şey alıyor.
          OK, sağol.

Yorum

• Gaziantepspor, Cenk ve Dany ikilisi için 4 milyon euro + Sapara + Vittek'i istiyor. Trabzonspor, Sapara ve Vittek'i verecek fakat para konusunda indirim bekliyor.

Bunu gördüm dogrumu acaba ?
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gaziantepspor, Cenk ve Dany ikilisi için 4 milyon euro + Sapara + Vittek'i istiyor. Trabzonspor, Sapara ve Vittek'i verecek fakat para konusunda indirim bekliyor.

Eğer Facebook'ta gördüysen, muhtemelen doğrudur. O sayfanın şu ana kadar yanlış bilgi verdiğini görmedim.

Yorum

• Nevzat Şakar : Bizim hedeflerimizle Burak Yılmaz'ın istekleri örtüşüyor. Bizden yıllık 1.8 milyon lira para alıyor. Primlerle birlikte bu miktar da 2.3 milyon lirayı buluyor.

Euro değil lira.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bamba-Yasin aldik zaten...
                  Alperide aliriz bana göre.
                  Ishaki alma ihtimalimiz cok yüksek gibi duruyor.
                  2.stoperde alinir yabanci veya yerli.
                  Forvet bölümüne alinabilir mi ? sanmiyorum ama burak giderse kesin tabiki..

Hamit icin ugrasiyorlardir olur mu bilemem...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hamit bize gelmez gencler hatta olaya pozitif yonden bakin GS Hamiti alirda Alperle kesinlikle ilgilenmez Eskisehirde bu durumda yuksek fiyatta israr edemez...

Yorum

• Cenk ve Danny'nin balon haberler olduğunu düşünüyorum. Sessizce yürütülen transfer çalışmalarından haber alamayınca böyle balon haberler çıkıyor gibi geliyor bana.

Yönetim dikkatleri başka yöne çekiyor ki bomba tam etkisini yapsın.
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer Facebook'ta gördüysen, muhtemelen doğrudur. O sayfanın şu ana kadar yanlış bilgi verdiğini görmedim.
                        Evet Renktas orda gördüm.Vittek iyi ama cok sakatlaniyor, saparayi 6 numara oynatiyorduk ama kendisi 10 numara ve orda Sans vermeyiz gibi gözüküyor.4den 3 Milyona inseler cok güzel olur.Bamba ve Dany gayet iyi Stoperler.Cenkde genc ve cok yetenekli.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Şakar : Bizim hedeflerimizle Burak Yılmaz'ın istekleri örtüşüyor. Bizden yıllık 1.8 milyon lira para alıyor. Primlerle birlikte bu miktar da 2.3 milyon lirayı buluyor.

Euro değil lira.
                          Yanlış yazılmıştır. Burak 1.8 liraya oynar mı

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gaziantepspor, Cenk ve Dany ikilisi için 4 milyon euro + Sapara + Vittek'i istiyor. Trabzonspor, Sapara ve Vittek'i verecek fakat para konusunda indirim bekliyor.

Aa üstüne Burak'la Colman'ı da vermezsek ölümü görsünler.

Ulan bunlar kendilerini, oyuncularını ne sanıyorlar anlamıyorum, Cenk ve Dany için 4 milyon euro + Vittek + Sapara'ymış. Bak sinirlerim bozuldu. Sapara'yla o ikiliyi kafa kafaya takas etmeyi teklif ederim ben yönetici olsam.

Antep herkesi Beşiktaş zannediyor. Acırım acırım da gerçekten yeni Fatih Tekke stili, klası ve kumaşında olan Muhammet Demir'i alamayacağımıza yanarım.
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• lig tv:

trabzonspor alper transferini askıya aldı.

bu doğrumu??
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• 2-0 Giresunsporlu Eren Tozlu
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Çalışıyor...
                                X