İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamit'i burada boşuna yazıyoruz.
Trabzonspor'un çapı yeter de, yönetimin çapı yetmez Hamit'i almaya.
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde en fazla para alan oyuncu kim ve kaç para alıyor?
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak sanırım. Primlerle birlikte toplam 2.3 gibi bir şey alıyor.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantepspor, Cenk ve Dany ikilisi için 4 milyon euro + Sapara + Vittek'i istiyor. Trabzonspor, Sapara ve Vittek'i verecek fakat para konusunda indirim bekliyor.
Bunu gördüm dogrumu acaba ?
Yorum
-
Bamba-Yasin aldik zaten...
Alperide aliriz bana göre.
Ishaki alma ihtimalimiz cok yüksek gibi duruyor.
2.stoperde alinir yabanci veya yerli.
Forvet bölümüne alinabilir mi ? sanmiyorum ama burak giderse kesin tabiki..
Hamit icin ugrasiyorlardir olur mu bilemem......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Cenk ve Danny'nin balon haberler olduğunu düşünüyorum. Sessizce yürütülen transfer çalışmalarından haber alamayınca böyle balon haberler çıkıyor gibi geliyor bana.
Yönetim dikkatleri başka yöne çekiyor ki bomba tam etkisini yapsın.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Facebook'ta gördüysen, muhtemelen doğrudur. O sayfanın şu ana kadar yanlış bilgi verdiğini görmedim.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar : Bizim hedeflerimizle Burak Yılmaz'ın istekleri örtüşüyor. Bizden yıllık 1.8 milyon lira para alıyor. Primlerle birlikte bu miktar da 2.3 milyon lirayı buluyor.
Euro değil lira.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantepspor, Cenk ve Dany ikilisi için 4 milyon euro + Sapara + Vittek'i istiyor. Trabzonspor, Sapara ve Vittek'i verecek fakat para konusunda indirim bekliyor.
Bunu gördüm dogrumu acaba ?
Ulan bunlar kendilerini, oyuncularını ne sanıyorlar anlamıyorum, Cenk ve Dany için 4 milyon euro + Vittek + Sapara'ymış. Bak sinirlerim bozuldu. Sapara'yla o ikiliyi kafa kafaya takas etmeyi teklif ederim ben yönetici olsam.
Antep herkesi Beşiktaş zannediyor. Acırım acırım da gerçekten yeni Fatih Tekke stili, klası ve kumaşında olan Muhammet Demir'i alamayacağımıza yanarım.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum