Arkadaşlar Klasnic sözleşmesi bitmiş 32 yaşında nasıl olur sizce uyarmı bize?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
şenol güneş bu takımın herşeyi..belli bir ağırlığı var...gitmesini hiç istemem...
ancak bırakacaksa...tolunay kafkas kendi ekibi ile gelmeli...
gönlüm mustafa reşit akçay dan yana ancak daha misyonunu tamamlamadı bence...Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
Geçen sezon Jelaviç'i istemiş ama Rangers'a kaptırmıştık. Rangers'ta 45 maçta 30, ligin 2.yarısında gittiği Everton'da çıktığı 13 maçta 9 gol atmış. Acaba böyle iyi adamları buluyor ama getiremiyor muyuz? Onların yerine de Adrian'a Henrique'ye vs. yöneliyoruz sanki.
Yorum
-
Glowacki,Barış Ataş gitti...
Gönderilmesi gerekenler: Barış Özbek,Barış Memiş,Aykut Akgün,Bora Sevim,Tayfun Cora,
Pawel Brozek,Piotr Brozek,Sapara , Vittek?"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
aslına bakılırsa sadri başkan geldiği günden beri dediği herşey oldu
önce ligde bir kupa geldi hatta iki
sonra avrupa dedi
lig de şampiyon olduk avrupada da bence mükemmel sonuç elde ettik
eğer fb nin şerefsizlikleri olmasa hem oyuncu transferinde hem elimizdekileri tutmada daha dikkatli davranabilrdik
şu ana kadar ts yi iyi yönettiğini düşünüyorum
şike sürecinde de direndiği güç sadece fb değil ülkenin başbakanı ve belki önümüzdeki günlerde uefa
biz dışarıdan yorulduk diyoruz ama şenol hoca ve yönetim (özellikle şenol hoca) çok daha fazla yoruldu bu işlerden
dikkat edersek fb nin sadece nihatı yok koç,şahenk,boşbakan,geçen akşam maliye bakanı şerefsiz bile fb liyim diye gösteriş yapıyor,bir sürü iş adamı
ts de kim var nevzat başgan,sadri başgan, şenol hoca
başka
tıssssssss
transferle ilgilenen kim var. başkan mı yine.
olmaz öyle o işler. her yere koş başkan
televizyona çık başkan
bilmiyorum seçim yapılmadan yönetim değişebiliyormu ama yönetimin değiişp görev alan ve görev yapan (sorumluluk) kişilerden oluşan bir yönetimle yola devam etmeli
Şenol hoca TS yi böyle bırakacağını düşünmüyorum
hepimizden daha çok TS li O
elindeki kadro ile bu sistem(medya,güç,şike,siyaset vs vs )karşısında yeterince iyi mücadele etti
burada bırakmaz
inşallah iyi transferlerle iyi işler yapacak Şenol hocamız
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Klasnic sözleşmesi bitmiş 32 yaşında nasıl olur sizce uyarmı bize?1
Yorum
-
.....
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArçil'de önemli potansiyel . Gürcistan altyapısı , Arçil'in cebinde .
Şota geleceği çok parlak bir teknik direktör .
Tıpkı ilk futbolculuk yıllarında olduğu gibi . Tepeden tırnağa futbol adamı olduğunu görüyorsunuz ve inşallah gelecekte büyük takımların başında olacak .
Ferguson örneği veriliyor , o iş Şenol hoca ile olmaz , Şota gibi kariyerinin başında parlak bir adam bulup 20 sene güveneceksiniz .
Ya da tersten söyliyeyim 96 sonrası Şenol hocanın klüpten kopmasını engelleyecektiniz .
Şenol hocam 59 yaşına geldi . Şenol hoca ile artık 5-6 yıllık planlar kurulması mümkün değil . Belki futbol direktörü olarak belki yönetim içerisinde ama saha içinde artık kariyerinin sonlarına yaklaştı .
Gönlümden geçen 2 sene daha görev yapması , bu iki sene içerisinde de kariyerini taçlandırması.
Kayserispor'un Şota'yı bırakacağını zannetmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamit
Alper
Sol Bamba
Mathijsen
Kalou
Bony
çokmu oldu
Vizyonuna hayal gücüne sağlık bizim taraftar giresundan birini sivastan eneramoyu bursadan vedersonu geyseden serveti alıyorsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
.....
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ; şu aşama da hocanın bırakması demek en az 1 sezonu çöpe atmak demek
Ama bu kadar ses soluk gürültü laf vs vs çıkan yerde de sıkıntı oldugu çok aşikar
Bu aslında Fener maçından sonra başlayan bir süreç ; Kaya Çilingiroglu program da
bunu ima değil direk söylemişti ; Başkan konuşmasında maglubiyeti bana değil
hocaya sorun dediği zaman zaten zayıf olan ipler o zaman ciddi şekilde kopmuştu
Hocayı bırakın bir kenara ; yönetimde de ciddi sıkıntılar var
Herkesin tahmin ettiği gibi Hasan Yener artık çok zor devam eder etse ne olur
Hayrettin Bey bıraktıgı zaman hoca taaaaa o zaman bırakıyordu ( bilginize )
Devre arasında özellikle Jaja konusunda olan durumdan dolayı hoca bırakıyordu ;
Nevzat Şakar koşa koşa Antalyaya geldi hocayı zor ikna etti
Kısacası takımın durumu pek iç açıcı değil
Ne hale geldik ; şampiyonlugu çalınan biziz ; en büyük sıkıntıya düşen gene biziz
Nasıl olur bilmem ama ; bu iş ya öyle ya böyle artık çözülmeli
Şahsi fikrim ; Sadri Başkan ile Şenol Hoca yan yana çok zor olur ; bu çok net belli
Şenol Hoca kararını biran önce vermeli. Ya tamam ya da devam demeli. Muallakta kalırsa bu bizim başarımızı çok etkiler.
Yorum
-
Sadir Şener de fatih altaylı'nın programında bırakma sinyalleri vermişti. "bu işi gençlere bırakmak istiyorum, yoruldum tadı kalmadı bu işin" demişti. o sebeple Sadri Şener gitmeye daha yakın. belki Şenol Güneş başkanlığa getirilmek isteniyor. içeride ne oluyor bilmiyoruz.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 16:34.
Yorum
Yorum