Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Yasin Avni Aker'de bize resital veren Yasin miş, video'yu izledim de öğrendim

Resmen tereyağdan kıl çekmişiz, süper bir transfer hamlesi..
    Yönetime bak, şaşırtıyor
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 23:01.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon gercekten söylemişti sandim ama yakamızdan düşsünler o da bir gercek
      Benim bu konu hakkında bir görüşüm yok, çünkü ne tür bir etkileri oluyor tam bilemiyorum, ama Ali Savaş diye bir yerli haber sitesi gazetecisinin üçlü görüşmeden (Sadri, Nevzat başkanlar, Şenol hoca) sonra yazdığı tweetlere bakılırsa Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı'yı görevlerinden alacaklar zaten.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selcuk ve engin transferleri sonrasi alay konusu oldukk

can85722 Mayıs 2012 - 19:37trabzonda pişsin gs alır gs yi şampiyon yapar
        Ulan yönetim.

Yorum

• o zaman hemen bamba profili atalım fizik e dikkat

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            e)Hiçbiri

.
            O zaman ikinci soru size özel: Kimi tercih ederdiniz yedek olarak?

Barış Özbek?

Yorum

• Adrian beni de mahçup ediyor yalnız, ne bileyim bende vazgeçeceğim artık bu sevdadan sanki, adama birşeyler olmuş yahu, 1 sene önce canavar gibiyidi şimdi okey atacak...

Çok güvendim ona ama Smuda onu eve gönderebilir, bitmiş bir hali var...

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barış Özbek?
                şu adamı doğru düzgün izleyemedik ki bana göre yeni transfer hazırlık maçlarında dikkat kesileceğim oyunculardan

Yorum

• Bir Polonyalı kaliteli bir Polonyalıysa Alman Milli takımında oynar zaten

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o zaman hemen bamba profili atalım fizik e dikkat
                    teknik 14 özel yetenek 15 vay be orta saha özellikleri
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir Polonyalı kaliteli bir Polonyalıysa Alman Milli takımında oynar zaten
                      ooooo baya sertti

Yorum

Barış Özbek?
                        Barış'ı fazla hafife almayın.

Bu sezon katkısı çok olacak bu takıma.

Bu sene sakatlık problemini yaşamasaydı muhtemelen ortasahanın bankolarından olacaktı.

Aykut olmaz bu saatten sonra ,1461 de ancak oynar.

Yorum

Barış Özbek?
                          bu soru özeldi ama dayanamadım

orhan şam
                          KING M'BİA

Yorum

• Alper Potukuda aldikmi?

Yorum

• Bizden Avrupa Kupası'nda oynayacak tek oyuncular Pawel ve Adrian. Onlar da takımdan çıkarılmazlarsa. Glowacki'yi saymıyorum. Gönül isterdi ki böyle bir turnuvaya daha fazla futbolcu gönderelim.

Yorum

Barış Özbek?
                                Barş Özbek saydıkların arasında en iyisi.Neden olmasın.
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Çalışıyor...
                                X