Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Glowacki'nin ne suçu vardı?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Danny'ye bonservis ödeyecegime Sivok'a cazip bir teklif getiririm. Ayrica takimizda bircok slav oyuncular var ve yabancilik cekmez.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Glowacki'nin ne suçu vardı?
        Sesi çıkmıyordu...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Glowacki'nin ne suçu vardı?
          Glowacki'nin suçu ne gibi olmuş
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Şb Tino Costa'yı alabilirse büyük iş yapar.Bizde niye yok...

Yorum

• bambanın yanına glovackinin genç versiyonu lazım. sivok tutmaz arkadaşlar. ikiside uzun boylu dengesiz yakalanabilirler çok çalım yiyebilirler. giray gibi fiziği uygun yerde hamle yapabilicek adam lazım. aslında bamba giray ikilisi de çok güzel olur benim görüşüm.. ama şu emre alınırsa hocanın kesin oynatması lazım forvet arkasında

Yorum

• Alanzinho derhal yollanmalı,
                Adrian'ı bir umut la bekliyorum döktürecek diye
                fakat şunu iyi biliyorum,bizim takımın stoper,Burak giderse golcüden çok daha önemli eksiği golcülerin arkasında oynayan adamların yetersizliği bana göre,
                Colman'ı körelten de ordaki fakirlik.
                Yasin le felan olmaz Jaja'nın adam olanı varsa üçüne beşine bakmadan almak lazım.

Alan-Jebrin-Pawel-Piotr-Vittek-Sapara
                bu 6 yabancı yollanıp
                3 tane Zoko Reis ayarında Stoper-orta alan-Santrafor yabancı alınacak
                kalan eksikler Farabinin işaret ettiği adı geçen maliyetli yerlilerden çok daha faydalı olabilecek ucuz genç yeteneklerle tamamlanacak.
                Böylelikle hem iskeleti sağlam ve tecrübeli oyuncularımız olacak hemde gençlere şans verip Trabzonsporu yeniden farklı kılacak.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu takıma yerli ön libero şart. geçen seneki şampiyonlar ligi parasıyla bir vittek ve cech geldi, sonra ne oldu bilmiyoruz. bastırsanız parayı da alsanız türkiye'den gençleri. zaten yabancı gelmiyor, bari türk getirin de trabzon'umuzun türk futboluna genç yetenekler kazandırdığı o günlere dönsek. ama barış özbek'e milyon eurolar verilsin, henrique diye ne idüğü belirsiz bir adam alınsın ondan sonra vay efendim niye şampiyon olamıyoruz diyelim. sen türk futbolunun şu an en iyi orta saha oyuncusu (nuri'yi saymıyorum) selçuk'u rakibine bonservissiz kaptırıyorsan, ceyhun'u, egemen'i, engin'i yani takımın iskeletini yolluyorsan, ben burada mantalite hatası görürüm. allah'tan selçuk hayırlı evlat çıktı da devre arası fener'le çekişirken fener'e gitmedi (!)

Yorum

• İlk olarak simalyıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bambanın yanına glovackinin genç versiyonu lazım. sivok tutmaz arkadaşlar. ikiside uzun boylu dengesiz yakalanabilirler çok çalım yiyebilirler. giray gibi fiziği uygun yerde hamle yapabilicek adam lazım. aslında bamba giray ikilisi de çok güzel olur benim görüşüm.. ama şu emre alınırsa hocanın kesin oynatması lazım forvet arkasında
                    bizim en büyük zaafiyetimiz hava topları değilmi zaten 2 kule iyi olur boşver

Yorum

• Jaja olsun demiyorum ama bu tip bir oyuncuya mutlaka ama mutlaka ihtiyacımız var. Alınır mı alınmaz, bu durumda da herkez sürekli Jaja'dan bahsetmeye devam eder böyle gider bu adam futbolu bırakana kadar buralardan adı eksik olmaz.

Yorum

• Sadri Şener beklemede. UEFA'dan gelecek karar göre transfer bütçesini artıracakmış. o sebeple şimdilik etraf sakin. UEFA, feneri şutlar da yine bizi gönderirse çok daha kaliteli isimlere imza attırabiliriz.

Yorum

• Burak konusunda kararsızım.İki yılda toplamda 52 golü olan bir oyuncuyu gözden çıkarmak yanlış geliyor bana.Burak kalırsa önümüzdeki sezonda en az 15 tane atacaktır.Yeni bir forvet alarak maceraya atılacağımıza Burak'ı elimizde tutmak en mantıklısı olacaktır.Vittek Burak'a yardımcı oldu mu aslında forvette sıkıntımız olmaz.

Ama hücumlarda takımı yönlendirecek gerçek bir 10 numaraya ihtiyacımız var.Kanatlarda Volkan,Olcan,Yasin gibi oyuncularla gerçekten iyi bir takım olabiliriz.

Yorum

• yanlız bu şb adı geçen tüm oyunculara talip oluyor sanırım gs ve bizimle ismi geçen her oyuncuya fiyat yükseltmek için teklif yapmışlar. alamayacakları halde ortalığı karıştırıyorlar karakter yansımasından başka bişi değil.
                            SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiyenin en iyi stoperi Veysel Sarı ilerleyen yıllarda bunu hep birlikte görücez,alamassak en çok üzülüceğim futbolcu adam hem çok hırslı,hızı stopere göre çok iyi keza teknigide öyle adam geçebiliyor kafa toplarında etkili uzaktan şut çekebiliyor 5 milyon isterlerse 5 milyon verilip alınmalı inşallah kaçmaz bu çocuk.
                              katılıyorum...
                              poetricus

Yorum

• Serdar Aziz,Veysel Sarı,Kemal Tokak..Sivok ve Dany'ye karşıyım..Bizim stoperlerden iyi değiller.

Yorum

Çalışıyor...
                                X