Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3-5-2 de beklerinin çok üstün olması lazım, ileri gitmeli geri de gelmeli. Her takımın oynayacağı bir sistem değil ayrıca.
    besiktas kaan dobra ibrahim uzulmeZle sampiyon oldu cok mu ust duzeylerdi
    yada napolide dossena maggio
    stoperlrin ve onliberon saglam olmali kanatlarin hucumu iyi olsa da yeter

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 ve 3.

Emre ilerde oynuyor, sağa yakın (10) İshak da sol bek (3)
      En fazla zaten su 3 numara oyniyor birde su 7 numara.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hamit ismini yazarak kendinize neden eziyet ediyorsunuz ki? Değil kendi, kramponu gelse Trabzon a zil takıp oynamamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardeş nasıl izliyorsun bi türlü izleyemedim bulamadım
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Şu takas olaylarında Pawel'i de kullansak keşke.
            7

Yorum

• Bilen varsa şu maçın linkini verirmi lütfen??
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeş nasıl izliyorsun bi türlü izleyemedim bulamadım

türkiyede yasakli degilse.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• link varmi????

Yorum

• İshak Doğan'ı anlayamadım. Transfer ettik mi, yoksa ilgileniyoruz diye mi yazıyorsunuz?

Yorum

• 1,5 saat sonra Danimarka Liginin son maclari oynanacak. Kopenhagen 1. olan Nordsjaellandin 2 puan gerisinde. Büyük ihtimal Nordsjaelland sampiyon olur. O halde N'doye icin nabiz yoklamaliyiz.
                      En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 19:32.
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Bitti ilk yarı 0-0

Emre'den iyi bir ikinci forvet olabilir. Boy hakimiyeti sayesinde hava toplarını çok güzel indirebiliyor.

İshak ekstra bir iş yapmadı.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hem maddi hem manevi imkanlar ortadayken Halil'in varlığı bile buna yetmez...
                          Neden yetmesin abi ?

Tavan ücreti veririz , kardeşide bizde.

Hamit'e iyi para ver bence gelir.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İshak Doğan'ı anlayamadım. Transfer ettik mi, yoksa ilgileniyoruz diye mi yazıyorsunuz?
                            hasanaliyi alamazlarsa edilir sanirim....insallah hasan aliye 4-5 arasi birsey verilmez...ishaki al bedava daha iyi...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1,5 saat sonra Danimarka Liginin son maclari oynanacak. Kopenhagen 1. olan Nordsjaellandin 2 puan gerisinde. Büyük ihtimal Nordsjaelland sampiyon olur. Bu halde N'doye icin nabiz yoklamaliyiz.
                              Disiplinsiz diyorlar onun için de, ahlaki yönden sorunları varmış herhalde. 4-5 milyon euroya satacakmış Kopenhag, kulüp söz vermiş.

Yorum

• Son gelismeler nedir arkadaslar?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X