Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol bomba, transfere bak, stoper miş bide... 46 maçta 55 gol yemiş takımın stoperini alıyoruz ,

şaka gibisiniz siz TS yönetimi... bu kadar ağır bir stoperle tam bomba oluruz, neymiş zokora tavsiye etmiş,

hagi 10 tane adam getirdi gs'ye hangisi iş yaptı , stancuya milyonlarca euro bayıldılar ne oldu..

bu adam kaç kere seyredilmiş ey yönetim bana cevap yazın , eğer benim kadar seyretmişseniz bu oyuncuyu kendimi falezlerden

atarım..ayrıca kendi forumlarında gece hayatı olduğu söyleniyor..

tam 1 yıldır bir tane stoper bulamayan yönetim bıraksın gitsin...
    Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• Vittek, Sapara gibi adamların bizde ne yapacakları daha belli değilken yapılacak yeni yabancı transferler bana göre boş olur. Yerliye hertürlü eyvallah, ancak defans hariç alınacak yabanca işe yaramaz.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peşin 2-2,5 milyon euro
        ve yıllık tavan ücretten anlaşmak üzere Chivu .
        Milletin eski futbolcuları kulüp için pervane, bizimkiler ne alemdeler acaba.Popescu senelerdir Galatasaray için çalışıyor iyi ya da kötü.Takımımızın bu misyonda herhangi bir elemanı var mı bildiğimiz insanlar dışında çok merak ediyorum.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Takımda sol açık oynayan Olcan var yanına Yasin alındı. Yasinin asıl mevki sol açıktır ama sağ'da da oynar biraz önce de haber61'te yine başka bir sol açık Emre Güral'da sona yaklaşıldığından bahsediliyor. Bu nasıl bir transfer politikası böyle ? Alanzinho bu takıma sol da sıkıntıyı gidermek için alınmıştı o zamandan beri sürekli alıyorlar ya bu takımın sağ bek sorunu var iki stoper mevkisinde sıkıntı var, sol bek de sıkıntı var? yani oyuncunun bedava olmasına göre mi transferler yapılıyor senin bir planın bir programın yok mu? hangi mevkiler eksik belli değil mi? nerde ucuz hemen al ) ha 1461'e transfer yapıyorsan anlarım ama öncelik A takımın aksayan yerleridir oralar kapatılmazsa sorun yaşanır !! Bu arada yine başka bir sol bek Ozan İpek içinde girişimler varmış bu belki duyumdur ama ciddi şekilde insanlar konuşmaya başladı !!!
          Saygilarimla,

Yorum

• @Fatih

Muhammet bu sezonun üzerine koyarak devam ederse gelecek sezon direkt uçuşla Avrupa'ya gidecektir...Alt yaş gruplarından beri scoutlar tarafından takip edilen bir oyuncu bize gelip zayi olmasını istemem şahsen
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Kesİnlİkle sİvok alinmalidir. Ve hala neden transferde adi geÇmez anlamiyorum... Bu adamlar safmi acaba bedava bİr oyuncu Üstelİk aradiĞin Özellİklerde ama almiyorsun

İlk olarak giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o kadar bonservis parasi ödeyip ve üstüne 2 futbolcu verilip danny mi, yoksa bonservis ödemeden milli takim, avrupa ve büyük takim tecrubesi olan sivok mu?
              Saygilarimla,

Yorum

• dany iyi bir stoper değil. dany bamba giray, giray glowacki mustafa ne kadar fark olur ? şenol hoca hala mı bu kadar kapasitesiz düşünüyor ? bamba kimdir dany kimdir ?

Yorum

• Antepten ilk alınacak oyuncu Muhammed'dir. Yeni kadroda Muhammed mutlaka olmalıdır ama bedavayken almadılar şimdi o kadar para verip alırlar mı orası da muamma !!!

İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Fatih

Muhammet bu sezonun üzerine koyarak devam ederse gelecek sezon direkt uçuşla Avrupa'ya gidecektir...Alt yaş gruplarından beri scoutlar tarafından takip edilen bir oyuncu bize gelip zayi olmasını istemem şahsen
                  Saygilarimla,

Yorum

• sol ve sağ bek sorunumuz var çok açık...

doğru dürüst orta açmasını bile bilmiyorlar

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dany iyi bir stoper değil. dany bamba giray, giray glowacki mustafa ne kadar fark olur ? şenol hoca hala mı bu kadar kapasitesiz düşünüyor ? bamba kimdir dany kimdir ?
                      Yok kardeş Bamba iyi adam sağlam,güçlü..Ama Danny bizim takımın oyuncusu değil..
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antepten ilk alınacak oyuncu Muhammed'dir. Yeni kadroda Muhammed mutlaka olmalıdır ama bedavayken almadılar şimdi o kadar para verip alırlar mı orası da muamma !!!
                        Almadılar değil gelmedi.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• antepten serdal kurtuluşda düsünülmeli serkan balcıdan daha kaliteli
                          insanlar hükümetlerden korkmamalı hükümetler insanlardan korkmalı VENDETTA

Yorum

• İddia ediyorum sapara olmasaydı antep küme düşerdi,adamların eli mahkum saparayı almaya.
                            sapara+vittek+oyuncu+bilmem kaç milyon vay dedemin köse sakalı
                            niye kendi değerlerimizi böyle hor kullanmaya çalışıyoruz.
                            Antep saparadan iyisini bulamaz,sağlam ve formda vittek 10 milyon eurodan aşağı etmez.
                            Bizim oyunculara karşı cenk+muhammedi istesek hadi neysede,cenk ve danyi istememiz çok saçma olur,

sapara+vittek:cenk+muhammed
                            en azından blöf yapalım,olmazsa bir milyon euro daha veririz
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Sivok ve Aymen alternatifleri de Giray ve Murat Akça/Kemal Tokak'dan birisi olabilir. Sivok zaten bedava bir tek Aymen'e para vereceksin bazı mevkiler çok önemlidir ve bazı mevkilerin paraya kıyılacak futbolcuları vardır bizim defansta aynı bu şekilde düşünülmelidir. sol bek için hasan ali sağ bek içinde samsundan adem ya da antepten serdar 'da yeni defans hattı için düşünülebilecek isimlerdir.

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dany iyi bir stoper değil. dany bamba giray, giray glowacki mustafa ne kadar fark olur ? şenol hoca hala mı bu kadar kapasitesiz düşünüyor ? bamba kimdir dany kimdir ?
                              Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Çağrı Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sol ve sağ bek sorunumuz var çok açık...

doğru dürüst orta açmasını bile bilmiyorlar
                                takımın en iyi orta keseni ( hatta asist pas yapan adamın sağbek) celutska.
                                al adam gibi iki stoper. yan gel keyfine bak
                                En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 17:12.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X