Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 milyon euro + Sapara + Vittek = Cenk + Dany...
    Çok klas bir takas olur... haydi nevzat başgan..

Yorum

• Transfer çalışmalarına erken start veren ve ilk olarak G.Birliği’nden Yasin Öztekin’in renklerine bağlayan Trabzonspor yeni sezon öncesi bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Bucaspor’un genç oy

Yorum

• İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dany+cenk=sapara+vittek+4 milyon euro aslında güzel bir teklif ama dany yerine bedava sivok daha iyidir... bu teklifi sapara+vittek=cenk yapalım sivok u da bedava alalım... çok daha karlı olur..
        Yine fazla... Cenk kimdir yahu? Sapara+Vittek eder mi, bana sorarsan etmez.

Ayrıca orada Muhammed dururken Cenk'i de almam.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Barış Özbek'e verilen para , sokağa atacak paramız yok ifadesine nasıl güzel uyuyor anlatamam, bu adamlardan kurtulmak istesekte kurtulamayız şimdi, niye gitsin ki o parayı ona kim verir?

ayrıca serkan ve cech de mental olarak anadolu kulüplerine bir an önce gitmesi gereken futbolcular bence..

Gereksiz yere oynatmadığımız bir sürü adama dünyanın maaşını veriyoruz, 11 için düşündüğümüz adam 15-16'yı geçmemeli bence.

Defalarca söyledim, tekrar yazıyorum, transfer yapacaksak 1 tane yapalım üst düzey yapalım, gereksiz oynamayan adamlarla napıcaz anlamıyorum..

Yorum

• İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dany+cenk=sapara+vittek+4 milyon euro aslında güzel bir teklif ama dany yerine bedava sivok daha iyidir... bu teklifi sapara+vittek=cenk yapalım sivok u da bedava alalım... çok daha karlı olur..

nesi güzel teklif. saparanın antepte yaptıklarından sonra bizim 4 almamız lazım
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              doğruysa yılın transferleri olur. cenk geçen yıl 9 milyon euroydu
              geçen yılki fiyatının çok uçuk olması bu yılkinin uçuk olmadığı anlamına mı gelir?
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• seneye rakibimiz kediler.mutlaka sağlam bir kadro oluşturmalıyız
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bu transfer döneminide kıytırık 4_5 futbolcu ıle kapatacaklarsa hıc durmasınlar o tesıslerde sımdıden ıstıfa etsınler.hem şl gıdeceksın hemde gb,den aldıgın bır topcu ıngılterenın 2.lig takımından bır stoper bır kac normal futbolcu ıle bu işi kapatacaksın yok öyle yağma gecen sezon süpriz oldu zaman yoktu alamaık dedıler sımdı öyle bır bahaneleri yok alacaksın kardesım ben bu halı saha kadrosunu 1 sene daha çekemem uykusuz kalamam...
                  En son iso_4939 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:46.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eren Güngörün geçirdiği ağır sakatlığın nüksetme ihtimali olur mu sizce?
                    Var .
                    İki defa aynı noktadan çapraz bağları koparttı . Ameliyat ile eski gerginlik verilme çalışılsa da iki defa aynı sakatlığı yaşamış birinin artık o bölge hep risk teşkil eder , sakınması gerek . Çapraz bağları kopartması bir kenara fazlaca esneterek zedelemiş bir tanıdığınızın ayağını elinizle kavrayıp yukarı aşağı oynatın , kıtır kıtır kemik sesi duyarsınız .

Yorum

• Bence Sivok ve Alper i alıp transferi bile kapatabiliriz... Bu arada Burak yüzünden triplere girmeyin arkadaşlar adamın bi yere gittiği yok...Durup dururken ne açıklaması yapsın...

Yorum

• Sapara'nın takasa gönderilmesine gönlüm hiç razı değil ama sanırım hoca kafasından silmiş kendisini
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• sivok tam aradığımız defans tipi topu oyuna sürebilen ayağında tutabilen sağlam tecrübeli yani türkiye standartlarında alınırsa güzel olur hoş olur.

Yorum

• Sapara Antep icin altin degerinde.. Hikmet Karaman birakmaz onu.. Nazlanin biraz..

Sapara = Cenk.. yoksa olmaz..

Danny kim ya?? berbat...

Yorum

• Cenk 9M€ ise Burak 18M€'dur.
                              Emre Güral'ı istemiyorum şahsen.
                              Kaliteli transfer lazım.
                              Jebrin olayından sonra Buca'nın bize futbolcu satacağını da düşünmüyorum.
                              7

Yorum

• Cenk Tosun iyidir beyler fazla takmayın kafanıza.Gönül ister ki Muhammed'i de transfer edelim.Sivok varken Danny'i almak saçma geliyor bana.
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X