Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bikoko ve Jallow, her izlediğimde keyif aldığım iki oyuncu bunlar. Rizespor'un gol ve asist yükünü ise beraber fazlasıyla çektiler. Bazen çözümler cok yakında iken bosuna uzaklara dalıyoruz. Rizespor demiş iken, Sezer'de stoper icin ilgi çekici bir oyuncu
    En son Suayb tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 03:12.

Yorum

• Alper Potuk bitmis....
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forvet ikilisi Kalou - Kone olsa .

Colman'la Olcan'la gelirse Alper ile +18 yayına geçeriz .
        hayallleeeeeeeeeeeeeeer hayallllleeeeeeeeeeeerrrrr
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu tür kadrolar destekle olur...(herkes icin söylüyorum)

Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

Istahlandim - Yine alisveris yapayim dedim Internetden... Adimla girdim istedigim 4 T-Shirt ü ekledim... Adres fln hepsi tamam ama Ödeme yerinde sadece Kredi Karti secenegi var...? Kredi Karti ile ödemek istemiyorum - üstelik ödemek isteseydim bile olmazdi - cünkü oradaki Kartlardan hicbiri yok bende... ve Diger Kartlari secince basa dönüyor... Herkes bu baslikta onun icin buraya yazayim dedim... Baska türlü ödeme Ihtimalim yokmu Renkdaslar? Eskiden Banka Nolari geliyordu ve oraya havale ediyorduk... Sonra Dekontlari faksliyordum TS Club Magzasina ki Siparis daha cabuk bana ulassin diye... Offf Offf.... Insanin Hevesinin icine ediyorlar... Kredi Kartsiz olmuyor yani?
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ses seda yokmu arkadaslar

Yorum

• Tek isteğim Burak'ın gitmesi . Oyun sistemimizi çok kötü etkiliyor .

Yorum

• sivok önerilmiş yeniden
                https://twitter.com/malimar61

Yorum

• kimsenin transfer gündeminde olmayan karabüklü shelton alınsa hücüm yönünden etkili olur kaleye dikine giden bir futbolcu cok süratlı cok ama cok faydalı olur defansa da serdar aziz alınsa yerli olarak cünkü milli takımın değişmez ikilisinden biri olucak gs li semihle birlikte...inşallah yine polonya belçikaya yönelmezlerse..

Yorum

• neyse Shelton'ı beğenen bir tek ben değil mişim biraz yaşı geçti ama iyi bir yedek olur kadroda.Henryvari-Henrymtrak bir top tekniği ve top sürüşü var Hoşuma gidiyor.

Sadece düşüncemdir.Alınmalı demiyorum, düşünüyorum.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O bu degilde Muhammed Demir'i bu sezon kesinlikle almamiz lazim. Bu sene alamazsak bi dahada hic alamayiz. Alper ve Muhammed müthis olur. Üstelik elimizde Sapara kozu var.
                      Eskişehir Alanzinho'yu isterken Sapara'yı onlara önermek Muhammet ile ilgilenmediğimizi düşündürüyor bana...

Hep diyorum, Alan'ı 2 milyon nakit paraya hayatta satamayız ama 5 milyon istenen Alper için Alan+2 milyon'a iş bitirilebilir.

Sapara da taş yerinde ağır misali Gaziantep'e takasda verilirse Sapara+2 milyona bu iş bitebilir.

Ama sanırım bizimkilerin Alan ile gönül bağı var.
                      En son anth tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 08:32.

Yorum

• İllede Alper Potuk
                        .

Yorum

• Şu Kadro Çokmu Mukemmel Oldu

---------Onur-----------
                          Celu--Matjishen---Sivok-----Hasan Ali---
                          ------Zokora------Colman--------
                          ------------Alper---------------
                          Volkan-----Kalou----------Olcan
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Bordo-mavili yönetim, Zokora'nın yakın arkadaşı Chelsea'li Salomon Kalou'yu transfer gündemine aldı. İngiliz kulübüyle sözleşmesi biten 27 yaşındaki Fildişili golcüyle temasa geçilecek
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu Kadro Çokmu Mukemmel Oldu

---------Onur-----------
                              Celu--Matjishen---Sivok-----Hasan Ali---
                              ------Zokora------Colman--------
                              ------------Alper---------------
                              Volkan-----Kalou----------Olcan
                              volkanın ? işareti ve alper zokoranın yerinde oynar, colman alperin yerine ortasahaya bir adam daha yani;

......................onur.......................
                              celu......matjishen.....sivok.....hasan...

..............alper......colman...............

....................soner.......................

......kalou....... El Hamdaoui.......olcan...
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• seneye hedefimizin ne olacağını yapılacak transferlerden göreceğiz. ama sadri şenerin hedefinin şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. 3 kuruşa 5 köfte almaya çalışacak gene.
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X