Bikoko ve Jallow, her izlediğimde keyif aldığım iki oyuncu bunlar. Rizespor'un gol ve asist yükünü ise beraber fazlasıyla çektiler. Bazen çözümler cok yakında iken bosuna uzaklara dalıyoruz. Rizespor demiş iken, Sezer'de stoper icin ilgi çekici bir oyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet ikilisi Kalou - Kone olsa .
Colman'la Olcan'la gelirse Alper ile +18 yayına geçeriz .
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
-
kimsenin transfer gündeminde olmayan karabüklü shelton alınsa hücüm yönünden etkili olur kaleye dikine giden bir futbolcu cok süratlı cok ama cok faydalı olur defansa da serdar aziz alınsa yerli olarak cünkü milli takımın değişmez ikilisinden biri olucak gs li semihle birlikte...inşallah yine polonya belçikaya yönelmezlerse..
Yorum
-
neyse Shelton'ı beğenen bir tek ben değil mişimbiraz yaşı geçti ama iyi bir yedek olur kadroda.Henryvari-Henrymtrak bir top tekniği ve top sürüşü var
Hoşuma gidiyor.
Sadece düşüncemdir.Alınmalı demiyorum, düşünüyorum.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu degilde Muhammed Demir'i bu sezon kesinlikle almamiz lazim. Bu sene alamazsak bi dahada hic alamayiz. Alper ve Muhammed müthis olur. Üstelik elimizde Sapara kozu var.
Hep diyorum, Alan'ı 2 milyon nakit paraya hayatta satamayız ama 5 milyon istenen Alper için Alan+2 milyon'a iş bitirilebilir.
Sapara da taş yerinde ağır misali Gaziantep'e takasda verilirse Sapara+2 milyona bu iş bitebilir.
Ama sanırım bizimkilerin Alan ile gönül bağı var.En son anth tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 08:32.
Yorum
-
Bordo-mavili yönetim, Zokora'nın yakın arkadaşı Chelsea'li Salomon Kalou'yu transfer gündemine aldı. İngiliz kulübüyle sözleşmesi biten 27 yaşındaki Fildişili golcüyle temasa geçilecekBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Kadro Çokmu Mukemmel Oldu
---------Onur-----------
Celu--Matjishen---Sivok-----Hasan Ali---
------Zokora------Colman--------
------------Alper---------------
Volkan-----Kalou----------Olcan
......................onur.......................
celu......matjishen.....sivok.....hasan...
..............alper......colman...............
....................soner.......................
......kalou....... El Hamdaoui.......olcan..."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
Yorum