Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler emre güral bitmiş, hiç söylemiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peşin 2-2,5 milyon euro
      ve yıllık tavan ücretten anlaşmak üzere Chivu .
      Hic düsünmeden evet derim ama bizim yönetim "simdiye kadar hic böyle birsey yapmamistik; eger simdi yaparsak tüm dengeler alt üst olur" diye böyle bir girisimde bulunmaz.

Takimina bonservis ödemeden transfer olur mu yahu?
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• fırat günayer ‏@firatgunayer
        Trabzonspor, Yasin Öztekin'den sonra Bucaspor’lu Emre Güral'la da anlaşmaya vardı..

http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ281023SXQ

Yorum

• İlk olarak anderr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          antepten serdal kurtuluşda düsünülmeli serkan balcıdan daha kaliteli
          antep i kompile kaldıralım bence en iyisi haha

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İddia ediyorum sapara olmasaydı antep küme düşerdi,adamların eli mahkum saparayı almaya.
            sapara+vittek+oyuncu+bilmem kaç milyon vay dedemin köse sakalı
            niye kendi değerlerimizi böyle hor kullanmaya çalışıyoruz.
            Antep saparadan iyisini bulamaz,sağlam ve formda vittek 10 milyon eurodan aşağı etmez.
            Bizim oyunculara karşı cenk+muhammedi istesek hadi neysede,cenk ve danyi istememiz çok saçma olur,

sapara+vittek:cenk+muhammed
            en azından blöf yapalım,olmazsa bir milyon euro daha veririz
            elindeki tavuk daldaki 2 kuştan değerlidir.
            2 sene de muhammet ve cenk ne kadar koydular kendilerine?
            vittek aradan çıkar bi dokunur maçı çevirir.
            bunu yazan ben geçen sene alınmasına çok karşıydım.
            ama sakatlık sorunu ne aşamada o önemli.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Antepten alınabilecek Oyuncular ; 1-Muhammed 2-Danny 3-Serdar 4- Cenk 5-Orhan Gülle
              Bunların hangi ikisi derseniz ben Muhammed ve Danny derim.
              Bu ikisine karşılıkta Sapara = Danny ; Muhammed = para
              Saygilarimla,

Yorum

• Trabzon Buca'dan haber bekliyor

23 Mayıs 2012 / 16:34

Trabzonspor, Yasin Öztekin'den sonra bir transfer daha gerçekleştirdi.

Transfer çalışmalarına erken start veren ve ilk olarak G.Birliği’nden Yasin Öztekin’in renklerine bağlayan Trabzonspor yeni sezon öncesi bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.
                Bordo-mavililer uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Bucaspor’un genç oyuncusu Emre Güral’ın da transferini bitirmek isterken bu transfer şimdilik yüksek bonservis engeline takıldı.
                Bu futbolcu için son tekliflerini Bucasporlu yöneticilere bildiren Bordo mavililer Bucaspor’un geri adım atmaması nedeniyle şimdilik kaydıyla bu transferi askıya aldılar.
                Bucasporlu yetkililer Trabzonspor’un teklifine olumlu yanıt vermesi halinde bu transferde gerçekleşecek.

Yorum

• Orası kesinde iki mevki içinde kimsenin ismi geçmiyor ben Marek ve Serkan'la devam edeceğimizi düşünüyorum

sol bek için Hasan Ali sağ bek için Adem ya da Serdar düşünülmelidir.

İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takımın en iyi orta keseni ( hatta asist pay yapan adamın sağbek) celutska.
                  al adam gibi iki stoper. yan gel keyfine bak
                  Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Ahmet Sarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler emre güral bitmiş, hiç söylemiyorsunuz
                    http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ281023SXQ
                    Trabzon Buca'dan haber bekliyor

Transfer çalışmalarına erken start veren ve ilk olarak G.Birliği’nden Yasin Öztekin’in renklerine bağlayan Trabzonspor yeni sezon öncesi bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavililer uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Bucaspor’un genç oyuncusu Emre Güral’ın da transferini bitirmek isterken bu transfer şimdilik yüksek bonservis engeline takıldı.
                    Bu futbolcu için son tekliflerini Bucasporlu yöneticilere bildiren Bordo mavililer Bucaspor’un geri adım atmaması nedeniyle şimdilik kaydıyla bu transferi askıya aldılar.

Bucasporlu yetkililer Trabzonspor’un teklifine olumlu yanıt vermesi halinde bu transferde gerçekleşecek.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=114380

Ilk ve son cümle birbirine ne kadar zit olsada paylasayim dedim.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Fatih

Muhammet bu sezonun üzerine koyarak devam ederse gelecek sezon direkt uçuşla Avrupa'ya gidecektir...Alt yaş gruplarından beri scoutlar tarafından takip edilen bir oyuncu bize gelip zayi olmasını istemem şahsen
                      Avrupa bizim verdiğimiz parayı vermez.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok kardeş Bamba iyi adam sağlam,güçlü..Ama Danny bizim takımın oyuncusu değil..
                        sol bamba , elimizdeki yeni bir bomba olur başka bir şey değil...

demedi demeyin,
                        Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• Küçük kızın Sol Bamba aşkı

Yorum

• Emre Güral , Ozan İpek'in alternatifiydi , demek ki Ozan İpek'i alamadık-vazgeçtik .
                            Onu da listeden silebiliriz .

Oluşmaya başlayan tabloya göre Yasin muhtemelen forvet arkası ya da sağ kanattan Olcan gibi ters ayakla gole dönük oynatılmak için alındı . Emre ise sol kanadın ( sol forvet diyelim ) kulübedeki alternatifi .

Bu durumda Sercan Alanzinho , bir çok ofansif oyuncu kesin olarak gidici diyebiliriz . Ayrıca Barış'ta sezona 1461 ile başlar .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 17:17.

Yorum

• Yüksek bonservis bedeli ne acaba çok merak ediyorum adamın zaten transfermarkt değeri 500-600 binlerde süper lige de bu fiyattan aşağı futbolcu alamazsın ki ha emre çok gerekli mi bence değil sanırım 1461' e alınıyor... Bence bu tarz transferlerle vakit harcayacağımıza asıl eksik yerlere direkt katkı yapacak oyuncularla işe başlamalıyız

İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon Buca'dan haber bekliyor

Saygilarimla,

Yorum

• serdar aziz tam bi alkolik

Yorum

Çalışıyor...
                                X