Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    barış ataş gibi olur...hayırlı olsun
    Yasin mi?

Adamın altyapısı yeter.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sol Bamba da tamam mı?
      O tamamdı zaten şimdi imza için masaya oturacaklar ücret felan görüşülüyormuş İst'de..
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sezon 23 gol yemişiz, bu sezon 39 gol.
        yani bu rakamlarda gayet açık ve net gösteriyo nerde eksiğimiz oldugunu
        Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bambayı tanımıyorum inş iyi çıkar. Yasin iyi, volkanla takas edilirse süper olur. Yalçın türk ve savunma için alternatif olabilecek kapasitede. Alper çok gereksiz, uğur inceman ondan faydalı olur.
          alalım bu arkadaşı

Yorum

• sağ forvet burak, sol forvet yasin, santrafora wilfried.. sonra es-gürle-yağ-parçala-parça pinçik et bütün defansları
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig tvson dkk veriyor şimdi. yasinle 4 yıllık ön protokol..
              Evet bende gördüm hayırlı olsun takımımıza
              #LiverpooL#

Yorum

• Joseph boum (mersin) ve dany işimizi görür. Ya da bamba, boum. Ikisini beğenirim. Boumu ayriten cok beğenirim.
                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Yasin transferi takımımıza,camiamıza hayırlı olsun. Bonservissiz Cavcav tam Isaac transferini unutuyordu ki şimdi Yasin transferi

Yorum

• yasin kulübümüze hayırlı ugurlu olsun umarım faydalı olur...
                    Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• Yasin hayırlı olsun.

Yorum

• * Kayserispor alsa mesela Yasin'i şimdi bizim yönetim'i yerden yere vuruyorduk...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hayırlı olsun.Kadro genişliği açısından da önemli transferler...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yasin'den yeni bir Burak çıkarabilir miyiz ?
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Yasin Olcan'a alternatif alındı sanırım..Ama ben olsam alırdım Ozan'ı çekerdim Olcan'ı ortaya off..
                              #LiverpooL#

Yorum

• Yasin in videosunu izledim kaliteli kumaşı var adamın

Yorum

Çalışıyor...
                                X