Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol Bamba da tamam mı?#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon 23 gol yemişiz, bu sezon 39 gol.Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBambayı tanımıyorum inş iyi çıkar. Yasin iyi, volkanla takas edilirse süper olur. Yalçın türk ve savunma için alternatif olabilecek kapasitede. Alper çok gereksiz, uğur inceman ondan faydalı olur.
Yorum
-
sağ forvet burak, sol forvet yasin, santrafora wilfried.. sonra es-gürle-yağ-parçala-parça pinçik et bütün defansları1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tvson dkk veriyor şimdi. yasinle 4 yıllık ön protokol..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Joseph boum (mersin) ve dany işimizi görür. Ya da bamba, boum. Ikisini beğenirim. Boumu ayriten cok beğenirim.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
* Kayserispor alsa mesela Yasin'i şimdi bizim yönetim'i yerden yere vuruyorduk...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum